Şimdi Ara

Papara ve agt kurye yaşanan sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba dostlar yaklaşık bir hafta önce papara dan kart talebinde bulundum ve AGT kurye aracılıgı ile tarafıma yollandı bugün siteye girip baktığımda bilgilendirme ekranında ziyaret edildi yoktunuz gibi bir ibare gördüm dükkanda 24 saat bulunuyoruz kimse gelmedi kurye arkadaşımızın numarasını buldum ve aradım kayıtlardan arkadaşımız telefonda karşısında asker arkadaşı gibi konuşmaya başladı sen telefonu açmadın ben senimi bekliycem sen açmazsan ben gelmem işine gelirse fırça atar vaziyettte senli benli konuşmasını geçtim kardeşimiz birde üstüne bize fırça atmaya kalktı gelmediğini kabul etti birde üstüne kabahati bize yıktı tarafıma kuryenin beni arayacagı ve açmam gerektiği ile alakalı bir informasyon verilmediği gibi birde üstüne kahvehane ağızı ile benimle münakaşa ya girip beni azarlamaya kalkan bir çalışana maruz kaldık arkadaşımız kartı geri götürüp iade etti ben kartımı işin sonunda alamadım tarafımı kurumsal bir numaradan bile aramadılar şikayet vara girip baktığımda bu firma ile alakalı bircok benzer durum gözlemledim geldik yoktunuz deniyor gelmiyorlar üstüne kusuru sizde bulup birde fırça atmaya kalkıyorlar gereken yerlere şikayetimi ilettim bu şekilde kart alacak olan varsa sıkıntı yaşanabilir buraya iletmek istedim okuduğunuz için teşekkür ederim.








  • AGT Kurye tam anlamıyla bir rezalet. Bankanın zorlamasıyla hizmet almak zorunda kaldım, bir kartım 35 günde bir kartım 45 günde geldi. 7/24 Whatsapp hatları 3-4 gün cevap vermeyebiliyor. Mümkünse tercih etmeyin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yalpağan Y kullanıcısına yanıt

    Merhaba kart 2.turda teslim edilemedi dendi ve geri yollandı hayatımda böle bir rezalet görmedim adamlar resmen kartı getirmiyor geldiklerini iddia ediyor ve papara bu konuda birşey yapmıyor bu firmalardan uzak durun



    Papara ve agt kurye yaşanan sorunlar
  • okinkurt kullanıcısına yanıt
    Bende de aynısı olmuştu, Whatsapp hattından defalarca yazdım en sonunda geldi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yalpağan Y kullanıcısına yanıt

    Whatsap hattı bana cevap vermedi arayınca muhatap bulabilmişmiydiniz ?

  • okinkurt kullanıcısına yanıt
    Hiç aramadım, whatsapp hattından düzenli yazmak gerekti. 3 gün cevap vermedikleri oldu, o konuda berbatlar ancak yapacak bir şey yok maalesef.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1 kart alacağız zulüm ettiler gerçekten şikayet var aynı konudaki yazılar ile dolu üzücü

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.