Şimdi Ara

Panasonic SA-HT870 - Philips 55PUS3404 5+1 Bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Elimde birkaç senelik Panasonic SA-HT870 5+1 Ev Sinema Sistemi var, Digital Audio çıkışı yok. Ben bunu Philips 55PUS3404 televizyonuma nasıl 5+1'in hepsini kullanabilecek şekilde bağlantı kurabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

    Panasonic SA-HT870 - Philips 55PUS3404 5+1 Bağlantısı

    Panasonic SA-HT870 - Philips 55PUS3404 5+1 Bağlantısı







  • Yardımcı olabilecek yok mu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pyramidpele

    Yardımcı olabilecek yok mu
    Bu sistemi uzun zaman önce kullanıyordum bakın şu kadarını söyleyeyim size şu anda ki hazır lg,samsung sistemlerine ses kalitesi performansı olarak halen bin basar. Sizde zaten bunun farkında olmanız gerekiyor. Sadece maalesef teknolojisi eski hdmı ve digital giriş çıkışları vs yok. Ama sesinden yararlanmak mümkün. Tv nin kendi uydusunu kullanıyorsanız tv nin optik veya coxial ses çıkışları var ise bunu analog converter aparatı ile sağ sol olarak ses sistemine girmek mümkün olur ama 5+1 ses olmaz sadece kumandadan sanal 5.1 yaparsınız yinede tv den ses daha iyi olacaktır. Aynı şekilde digitürk vs cihazı varsa direk sağ olarak lale olarak ses sistemine bağlayın ses gelecektir.
  • yuxeses kullanıcısına yanıt
    Ses kalitesi ve performans olarak ciddi anlamda yanına yaklaşan görmedim daha. Yaklaşık olarak 12 yıllık bir cihaz. Amacım zaten 5.1 film veya videolarda verim alabilmek. Ancak eski ses sistemini tam randımanlı kullanma konusunda cahilim biraz :) biraz detaylandırabilirseniz sevinirim şu an ses alabiliyorum zaten ama 2+1 olarak alıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyramidpele -- 28 Şubat 2020; 16:16:42 >
  • pyramidpele kullanıcısına yanıt
    Cihazın digital girişleri veya analog 5.1 giriş ünitesi olmadığı için maalesef 5.1 ses almanız mümkün değil. Ama arka ünitesini tam karşıdan bir daha çekip atar mısınız? sanki sonda köşede bir coaxial girişi olacaktı diye hatırlıyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: pyramidpele

    Evde olmadığım için internetten buldum

    Panasonic SA-HT870 - Philips 55PUS3404 5+1 Bağlantısı

    Peki bu cihaz bana yardımcı olur mu?

    https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/5-1-ch-dac-donusturucu-ses-dekoder-digital-to-analog-4439p-ses-adaptoru-dolby-optik-coaxial-toslink_pdp_492770158https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/5-1-ch-dac-donusturucu-ses-dekoder-digital-to-analog-4439p-ses-adaptoru-dolby-optik-coaxial-toslink_pdp_492770158
    Evet maalesef olmaz o cihazda işe yaramaz tv den veya harici uydu alıcınız var ise analog L/r şeklinde stereo olarak bağlayın gitsin. Yinede tv den ses iyi olacaktır. Aux yazan yer olabilir mesela.




  • O şekilde yaptım öyle kullanıyordum sağlık olsun efsane Stereo olarak devam edecek göreve çok teşekkürler :)
  • haba herkese ben de bu cihazdan aldım ama dvd ile basın arasında yassı kablosu yok çalıştıramaıyorum nasıl nereden bulurum veya nasıl çalışıtırım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.