Şimdi Ara

projeksiyon perdeye sığmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
11.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar ..arkadaşlar bende şimdi viewsonic projeksiyon var . projeksiyonu aldığımdan beri perdeye sığdıramadım . yanlardan taşıyor ya da tam kaplamıyor . projeksiyon tavana asılı . askı aparatı alırken bir parçası eksik çıkmıştı ona rağmen taktım kullanıyorum fakat rahatsız edici derece de ekran eğri duruyor tam kaplamıyor ekranı .sağ üst tepe ve sağ taraf eğri ne yaptıysam düzeltemedim. ayak değil de mercekte mi sorun olabilir diye 4.3 ve 16.9 formatlarda denedim yine olmadı . sizce sorun askı aparatında mı yoksa merceğinde mi ? Resimler çok büyük çıkıyor küçültemedim

    4:3 formatlı görüntü

    http://i.hizliresim.com/vZ9A9O.jpg

    16:9 formatlı görüntü

    http://i.hizliresim.com/1N5a51.jpg







  • Aski aparatin ve projeksiyonun resmini atar misin. 3 kollu aski aparatlarindan aldiysan cok lanet bisey onlar canım çıkmıştı düzelticem diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • System Lord S kullanıcısına yanıt
    Bu hataya genellikle ilk kez projeksiyon ile ilgilenen herkes düşebilir merak etmeyin.
    Sorun projeksiyonun perdeye 90derecelik açıyla bakmamasıdır. Projeksiyonu olduğu yerde sağa doğru döndürdüğünüzde düzelmesi gerekir ancak görüntü perdeden çıkar bu durumda . Sizin projeksiyonda da yatay lens shift özelliği olmadığı için anlayacağınız birkaç santim sola doğru projeksiyonu monte ermeniz gerekiyormuş .

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sostum ya tam karsi orta nokta ya montaj yapacaksiniz yada yatay keystone ayarlamasi yapacaksiniz hemen hemen her modelde dikey keystone ayari yapilirken yatay keystone ozelligi her modelde olmuyor olsaydi problem yoktur muhtemelen sizde yok. Keystone yani olay. Yada yeni bir montaj;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.