Şimdi Ara

Paket değişikliği sonrası aynı hızları almaya devam ediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • dün sabah saatlerinde taahüttümün bitmeye yakın olması sebebiyle online işlemler üzerinden paket değşikliği yapıp taahhüt yeniledim. Eski paket 50 mbps üzerinden veriliyordu. yenisinde 75 yapalım dedik. (geçen haftalarda taahhüt yenilemek için aramışlardı. Altyapım kaç mbps destekliyor diye sorduğumda 75 mbps demişlerdi bu arada) O şekilde onayladım 1 saat geçtikten sonra değerlere baktığımda hızım hala 50 mbps olmaya devam ediyordu. Müşteri hizmetelrini aradım. geçişin 24 saat sürebileceğini söylediler. yine de bir güncelleme yapalım dediler modemi resetleyip iyi günlerle yolladılar. 24 saat doldu henüz değişiklik yok. tekrardan aradım müşteri hizmetlerini hız değerleriniz normal dedi. Altyapı desteğini sorgulamayı yapamadılar. hız testi yaptı değerler normal dedi paketinizin %75ini alıyorsunuz dedi. bu arada 75 mbpsin %75'i 56 mbps oluyor :). modem arayüzünden bakıyorum hala maksimum hız 50 mbps ayarlı hala bir değişiklik yok. ne yapmam gerekiyor acaba boşuna fazla para vermek istemiyorum eğer 75 alamayacaksam.

    modem arayüzündeki değerler böyle. Tekrardan belirteyim müşteri hizmetleri altyapı 75i destekliyor dedi.
    Paket değişikliği sonrası aynı hızları almaya devam ediyorum.

    Millenicomdan sitesinden sorgulama yapınca da bu değerler çıkıyor. Paket değişikliği sonrası aynı hızları almaya devam ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watch4me -- 6 Haziran 2022; 9:28:15 >







  • Keşke taahhüt yenilemesdiyiniz :(

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arayıp sürekli arıza kaydı bırakın. Paket hızınız 75 ise 50 veremezler. En az 56 vermek zorundalar. Onu da geçtim 75 civarı alamıyorsanız neden fazla ücret ödeyesiniz? Eğer hat desteklemiyorsa mutlaka gelen ekip tutanak tutsun. Arayıp tekrar 50'ye düşürün hızı. En azından fazla ödeme yapmazsınız.

  • srvngrc S kullanıcısına yanıt
    Aynen o şekil oldu hocam. Dün geldiler tutanak tutuldu. Binaya kadar 75 geliyor. Binadan benim eve 50 geliyor maksimum. O şekilde müşteri hizmetleri ile görüşünce düzelttiler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • watch4me W kullanıcısına yanıt

    İç tesisatı değişmek zor. Değişseniz de ankastrede 75 ise evde yine 65 civarı ancak alacaksınız stabil şekilde. Değmez uğraşmaya.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.