Şimdi Ara

Packard Bell EasyNote MT85-M-055TK (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
0
Favori
27.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bilgisayar internete girmeye çalışınca kilitleniyorsa wlan ve modem driver yanlış demektir. uygun driverı bulup yüklemelisin.
  • quote:


    Sorun şu: Ben live xp kullanıyorum vistada çalışmayan bir programdan ötürü. Özellikle o açık olduğu zaman firefoxta 8 den fazla filan sekme açtığım zaman (bu arada müzikte çalıyor) birden makina kilitleniyor. 10 sn sonra tik diye bir ses geliyor yeniden kapatıp açmadan düzelmiyor. Evet bu şartlar belki kasıyor ondan diyorsunuzdur ama 1 haftadır live xp yi açmadan sadece müzik ve firefox açıkkende olmaya başladı. İşlerimin ortasında durup durup kilitleniyor. Eskiden 4-5 ayrı türde kasan program çalıştırsam bile banamısın demiyordu ama şimdi firefox ta 10 sekmeden sonra gümlüyor. Çökmesi yakındır böyle giderse :( Varmı bir çare bilen? niye böyle oluyor nasıl kurtarcam bu aleti. Şimdi garanti var vatan bilgisayara götürsem diyorum ama onlarda format atmadan bırakmıyorlar bende 250 gb veri var


    Problemin ne olabileceği ile ilgili bir şey söyleyemem, live xp sürücülerde problem yaratmış olabilir, sürücüleri bir yenile bence. Bunu dışında bir taraftan verleri yedeklemeye başla, format atman gerekebilir. Bu tık dediğin ses nedir onu anlamadım, tık diyip kapansa ayrı bilemiyorum. genel bir temizlik çalışması yap önce, virüs taraması, spy taraması, registry temizliği vs.. sonra düzelmezse format atıp normal kullanmayı dene, yine problem olursa o zaman arıza var demektir.

    bir de sormayı unuttum, bu kasma olayı olurken fan çalışma durumu ve sıcaklık nasıl?




  • Arkadaşlar sorun anladığım kadarıyla bir virüsten kaynaklanıyormuş. O kadar titiz davranmama ve sık sık temizlik yapmama rağmen nasıl bulaştı anlamadım ya neyse. Biraz beklediğimde bir hata ekranı çıkıyordu:

    "Hata - Güvenlik Seçenekleri
    Oturum açma işlemi güvenlik seçenekleri iletişim kutusu oluşturulamadı"

    Bende googleı altına üstüne getirdim ama bununla ilgili sadece bir yorum buldum oda bu uyarıya virüs diyen bir arkadaşın yorumuydu. Virüsmü emin değilim tabi. Yine amatörlük yaptık format attık
  • firefox dayken galiba bendede olmuştu bilmiyorum belki de firewalldandı bilgisayar siyah ekranda kalıyor winamp çalmaya devam ediyor tuşlara basınca ctrl alt delete gibi müzikde kapanıyodu . taki yeniden başlatana kadar öyle kalıyordu anlamadım gitti ama çok şükür bayadır öyle bi sorun yok vela havle :)
  • Bu alette yenileme hızı maksimum 60 hz değil mi? Ben daha fazlasına ayarlayamıyorum. Saçma geliyor bana yeni ekran kartları ve monitörler en az 75 hz ye uygun üretiliyorlar göz hastalıklarına neden olmasın diye ama bu 60 hz :( Yoksa ben mi yapamadım?
  • quote:

    Bu alette yenileme hızı maksimum 60 hz değil mi? Ben daha fazlasına ayarlayamıyorum. Saçma geliyor bana yeni ekran kartları ve monitörler en az 75 hz ye uygun üretiliyorlar göz hastalıklarına neden olmasın diye ama bu 60 hz :( Yoksa ben mi yapamadım?


    Pek çok LCD panelin yenilenme hızı 60 hertz dir, aslında LCD lerde yenileme hızından söz edilemez. Çalışma prensipleri farklıdır fakat hemen hemen tüm LCD monitörler en iyi görünüyü 60 hz ayarında verirler. Başka ayarlarda görüntüde bozulmalar görülür.
  • Meraba arkadaşlar bende forumda yeniyim ancak tum pb mt085 sorunlarını okudum. Bende 7-8 aydır kullanıyorum ve vatandan 1720 ytl ye almıştım
    son 1 aya kadar nerdeyse hiç sorun çıkmadı son çıkan oyunlarıda babalar gibi oynattı (yeni prens of persia ,tom clancys hawx,grid ,nfs undercover vs )
    yalnız bu aralar makine felaket ısınmaya başladı ve fan anormal derecede calışıyor ayrıca fan seside cabası,bilgisayar şişti belkide yada içi tozlandı olabilir fakat bilgisayar kısa surede nası bu kadar değişti anlamadım.Isı konusunda everest falan kurup sıcaklıgını takip ediyorum ama baba bi oyun acıkken bile 80 i bulmuyor 70 civarı seyrediyor fakat bilgisayarın fan kısmınada elinizi dokundurtmuyor.Bi kac kez elektrik süpürgesiyle cekmeye calıştım tozları ama fayda etmedi.ve şu an firefoxta bi kac sekme acılıdıgında bile fan cok yuksek hızda donmeye başlıyor.Yokmudur bi caresi format atmadan bu ısı ve fan sorununun.Aldıgımdan beri bi kere format attım oda xp kurmak içindi ama olmadı tekrar recovery vistayı kurdum.Çok gereksiz programlar yok icinde sadece bi kac oyun yuklu(yedekleme problemim var ve 270 gb dolu formatsız çözüm önerirseniz sevinirim )




  • Birde sormayı unutmuşum windows 7 kullanan varmı makinede yada kurmayı deneyen ben şu an indiriyorum ama xp gibi yine driver yada recovery i kaybetme harddiski bolme gibi sorunlar olurmu.ilginiz için şimdiden teşekkurler.
  • öncelikle hoş geldin aramıza, ısı sorunu benim bilgisayarımdada oluyorf artık yaz gelmesi ile birlikte doğal karşılıyorum ayriyeten bunun birinci sebebide fan deliğinin çok küçük olmas,ı aslında biyos filan güncellenmesi lazım ama packard ball bu kanuda çok sıkıntılı sitesinde yazılım yok, ben aldımdan beri format atmadım ama windovs 7 tamamen uygun hale geldinde o zaman yükliyecem.
  • Yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum, performansından çok memnunum özellikle oyunlarda banamısın demiyor, masaüstü makinemde oynayamadığım bazı oyunları laptopta oynuyorum, fakat benimde farklı bir sorunum var, wireless düğmesine basıyorum wireless açılıyor Wireless LAN ON yazıyor, fakat 2 saniye sonra ışığı sönüyor Wireless LAN OFF yazıyor ve wireless kapanıyor, restart atmadanda düzelmiyor, aradım taradım çözüm bulamadım..
  • quote:

    Wireless LAN ON yazıyor, fakat 2 saniye sonra ışığı sönüyor Wireless LAN OFF yazıyor ve wireless kapanıyor, restart atmadanda düzelmiyor, aradım taradım çözüm bulamadım..


    Vista'nın kablosuz ağ yardımcısı rezalet ötesi. Sıkıntı bu yüzden olabilir çünkü ben de bu düğmeye bastıktan sonra bazen Vista'nın algılaması baya bir sürebiliyor. Bazen kapa-aç yapıyorum ama Vista yüzünden bir iki dakika ağları göremiyorum.
  • Arkadaşlar garip bir sorun yaşıyorum. Akşam akşam kablosuz mouse çalışmamaya başladı, logitech v220. Masaüstü bilgisayarıma taktım çalışıyor. Ama laptop "usb aygıtı tanınamadı" diyor, bilinmeyen aygıt olarak gösteriyor. Flash bellek takıyorum onu görüp çalıştırıyor. Packard Bell'in sitesinde Intel Chipset sürücüsü var, onu yeniden kurdum, aygıt yöneticisinde sürücü güncelle diyorum sürücünüz güncel diyor. Her bir usb porttan denedim, sonuç aynı. Bu sürücü kaldırıp yükleme işi için sürücü lazım, ama bulamıyorum. "Intel(R) ICH9 Family USB Universal Host Controller" bunun sürücüsü ayrıca bulunabilir mi, ne yapmalıyım? Ben memleketteyim, 15 gün kadar daha burada olacağım ve aletin cd leri yanımda değil.
  • bios ayarlarına bir göz at belki sorun ordadır, bios ayarlarıda çok sakat. Alıcıda bir sorun da olabilir, kablosuz bağı kesip denedin mi ?
  • Problemi çözdüm, Sony kullanıcısı bir arkadaşın başına gelmiş aynı şekilde. Bataryayı çıkartıp açma kapama düğmesine bir kaç kez basmamı söyledi, öyle yaptım düzeldi. Nokia yelefonumu bağlamıştım bu sorun başlamadan bir kaç saat önce. Usb kablosu temassızlık yapıyordu. O sebep olmuş olabilir. Şimdi sıkıntı yok.
  • geçmiş olsun, bendede biraz önce oldu v320 var bendede kapama düğmesine basıp kapattım sonrada usb alıcıyı yerine taktım bilgisayarı tekrar çalıştırdımda bilgisayara taktımda çalışmadı sonra usb den çıkartıp tekrar denedim olmadı açma kapama düğmesine bir kere bastım ( bas çek ) kendine geldi . sanırım kilitleme yapıyor o düğme çünkü güç lanbası sürekli yanıp söndü.
  • mrb arkadaşalr.bende bi kaç gün oldu aldım.yanlız bluetooth u çalıştıramadım.yardımcı olursanz makbule gecer
  • slm beyler bende aranıza yeni katıldım... bu laptop u yaklasık 8 9 aydır kullanıyorum...
    herkesin bahsettigi gibi o tiz sesisin den baska bi sorunla karsılasmadım su ana kadar benim şöle bi sorum olcaktı sizlere bildiginiz gibi
    ses kartı Realtek ALC662 Audio System 5.1 Channel High Definition Audio Codec
    yani 5 1 ses sistemini destekliyor fakat üründe 2 cıkıs bulunmakta biri mic digeri ise kulaklık cıkısı ama 5 1 sistemlerde 3 cıkıs bulunmakta yani laptop nasıl baglıyabiliriz bi fikri ya da uygulamayı basarmıs olan bi arkadas varsa yardımcı olabilirse sevinirim...
  • arkadaşlar bluetooth çalıştıramıyorum.ayıt yöneticisinde de gözükmüyör..yardım lütfen.
  • kumandasını tam anlamıyla kullanan varmı

    bazı fonksiyonları çalışıyor
    bazıları çalışmıyor.
    teşekkürler
  • slm arkadaşlar bir sorum var bu laptopa ddr3 ram takabilirmiyiz bilgi verirseniz cok sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.