Şimdi Ara

Packard Bell EasyNote MT85-M-055TK (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
0
Favori
27.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benden önceki arkadaşın bilgisayarındaki tiz ses sorunu çözüldü diye heves edip gönderdim bende. Hem garantisi bitmeden bir kere genel bakım maksatlı vermiş olurum diye. 1 Hafta kaldı serviste. Genel temizliğini yapmışlar bios update etmişler(gerçi zaten son sürüm vardı üstünde), birde kumandası arızalıydı onu değiştirmişler.
    Aradım tiz sesin hala geldiğini benden önce gönderenlerden bazılarının bu problemi artık yaşamadığını söyledim. Bilgisayarı tamir eden kişi aynen şöyle dedi: "Biz bunu packard bell'e bildirdik fakat incelemelerinin sonucunda herhangi bir sorun olmadığı bilgisini gönderdiler. O yüzden bizde bu sesi bir sorun olarak kabul edemiyoruz. Gerçi bana gelen bilgisayarlardan bazılarını kontrol edip ayarını yaptığımda ses kesildi. Kullanıcılar geri dönüş yapıp artık o sesin gelmediğini bildirdiler. Ama bazı bilgisayarlardan hala ses gemeye devam edebilir." Ben sesin kaynağını soruncada anakarttan geldiğini söyledi.

    Ben zaten format atacağım için format atılıp atılmaması ile ilgili ek bir bilgi vermemiştim servise gönderirken. Fakat format atılmasını istemiyorsanız bildirebilirsiniz sanırım. Ben vatandan aldım fakat hızlı olsun diye direk genel merkeze götürdüm. Eğer oraya götürecekseniz cuma günü götürmeyin 3 gün boşu boşuna beklersiniz.

    Ben sorun olarak o tiz sesi ve fandan gelen rahatsız edici sesi ayrıca ısınma sorununu yazmıştım. Hiçbir değişiklik yok sadece fan sesi azaldı o kadar.

    DÜZELTME:
    Isınma sorunu hallolmuş, ben tam değerlendirmeden yazmışım. Fanı cillop gibi çalışıyor hatta 4-5 saatten sonra elimi ctrl'nin olduğu yere rastgele koydum buz gibiydi. Normalde oranın sıcacık olması gerekiyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #berk -- 2 Mayıs 2010; 17:01:30 >




  • verdiğin bilgiler için teşekkürler. bende vatandan almıştım kampanyada. garantisi dolmadan en iyisi göndermek.
  • Arkadaşlar bu maknanın windows 7 orjinal dvd nasıl alabiliriz bir fikri olan varmı order no diye bir şey var istek formundahttps://ebiz3.mentormediacorp.com/Query/%28S%28ghjeoerk3suheu45qqf5q045%29%29/faqs.aspx farklı bir talep şekli varmı ?
  • çay dökülmüş laptopa servise gönderdim sağlıklı çalışabilmesi için klavyesi değişmesi gerek dediler 101lira+KDV diyorlar siz ne dersiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alngac

    çay dökülmüş laptopa servise gönderdim sağlıklı çalışabilmesi için klavyesi değişmesi gerek dediler 101lira+KDV diyorlar siz ne dersiniz?


    Servise sor anakartına veya başka iç donanımında sıvı teması var mı diye. Çünkü şimdi sorun çıkarmasa bile ileride oksitlenme yapıp sorun çıkarır klavyeyle kurtaramazsın. Onların görüşünüde al tabi. Klavyeyi değiştirmeye gerek yok bende sıvı dökmüştüm yapışmıştı tuşlar çıkardım klavyeyi temizledim şimdi gayet normal. Yok beceremem diyorsan fiyat makul.

    Bu arada sende tiz bir ıslık sesi geliyor muydu? Bu modellerden geliyor genelde. Geliyorsa hazır servisteyken onu da söylermisin yapabilir bakabilir misiniz diye. Çünkü ben dediğimde garanti kapsamında olmadığı için müdahele etmemişlerdi eğer değiştiyse bende göndericem.




  • ankarta falan bakmazlar mı ki çay temas ettiyse? heryerine bakarlar diye düşünüyordum ama İnş. bakmışlardır. ya bi de aramadılar beni sms göndermişler günya ama sms de gelmedi. siteden takip ediyordum orası erişim hatası demeye başladı bende merak ettim aradım. arıza takipdeki bayan söyledi şu kadar para yatıracan falan. neyse bende yatırdım. en kısa zamanda göndericez dediler. tiz ses ilk başlarda var gibiydi ama sonradan gitti. mehmet akif mi neymiş adı laptopa bakan eleman. numarası varsa ver arayım söyleyim yinede
  • numara yok.
    neyse ben zaten garanti bitmeden tekrar gönderecektim komple bakımını yapsınlar diye o sırada baktırırım yine
  • Arkadaşlar cpu sıcaklınız en son kaç görünüyor ? benim normalde 70 72 c yükte 90 çıkıyor, pek normal gelmedi.
  • bende tj 85 kullanıyorum gayet memnunum ısınma problemi olsada 50 tllik bir notebook soğutucusuyla 10 saat açık kalabiliyor.Tabii oda adaptör sayesinde ateş gibi oluyor :)

    bu modeli kullanan arkadaşım var benim söylemem üzerine almıştı oda;
    şu ana kadar gayet memnun tek eksiği fanının yeterli çalışmamasıymış.(ki bendede aynı sorun ama Toshiba dışında hiç bir markadan bu kadar güzel soğutma beklemiyorum).
  • Arkadaşlar bi,lgisayarımı servise verdim sorunları burayada yazıyım :

    1--çok fazla ısınıyor boşta 70yükde 100C görüyor alındında 50-55C arasındaydı bu değer.

    2-Uzun süre bilgisayar başında yokken kilitleniyor

    3-usb lerde bazen elektrik kesiliyor.

    4- ekran ile klavye arasında bulunan parça çatlak ama kapan açılmasını veya kapanmasını engelliyecek bişey yok ilk alındında nasılsa öyle açılıp kapanıyor

    Tabi koyuncu yazdım ilk üç maddeyi görmemiş, son maddeye dikkat etmiş ve arza sorununa menteşe sorunu yazıyor telefonla arıyorum size ulaşılcak (4 gün ulaşılcak denmesi üzerine ) 11 iş günü serviste, Mail atıyorum geri dönüş yok telefon ediyorum cevap yok ( nedense her aradımda ya 7 ya 6 sırada oluyorum) eyer menteşe arzası diye tutururlarsa tüketici haklarına şikayet edicem yanlız mt 85 model dizüstü olan bir arkadaş bilgisayarını incelemek için tüketici heyetine gösterebilirmi yol parasını ben karşılıyacam Ankarada oturuyorum. Sayfalarında yazan yazoıyıda buraya ekliyim

    Tamir siparişi no M031000201
    Yaratma Tarihi 03.08.2010
    Ürün No NTBTPBMT85M055TK
    Tanım P.BELL MT85-M-055TK 15/T9400/4/320/VHP
    Seri/IMEI No S1088549103815
    Sipariş Veren ŞAFAK TAŞ
    Adres
    Durum Teklif Verilecek
    Yapılan İş CİHAZ ÜZERİNDE YAPILAN İNCELEMELER SONUCUNDA LCD SOL MENTEŞE BÖLÜMÜNDE FİZİKİ HASAR OLDUĞU TESPİT EDİLMİŞTİR. OLUŞAN FİZİKİ HASAR N ETİCESİNDE ÜST KASA SOL MENTEŞE KISMI ZARAR GÖRMÜŞTÜR. BU GİBİ DURUMLAR GARANTİ KRİTERLERİ DIŞINDA DEĞERLENDİRMEYE ALINARAK ÜCRETLEN DİRMEYE TABİ TUTULMAKTADIR. cİHAZIN SAĞLIKLI ÇALIŞABİLMESİ İÇİN ÜST KASA DEĞİŞİMİNİN YAPILMASI GEREKMEKTEDİR.

    Sizde okudunuz yazdım ilk üç madden eser yok.




  • Durumunuza üzüldük. Ayrıca Koyuncu gibi bir firmanında bu kadar ilgisiz ve destek vermekten yoksun olması ayrı bir üzücü durum.
    Yine bir üzücü durum, açılacak davanın uzun sürmesi ve bittiğinde amacına değmemesi.
  • ben mentejenin parasını vereyim tamam ama 25 lira etmiyecek parçaya 100$dolar fiyat koyarlar, ki asıl gönderme sebebib menteşe değil o parcada görevini çok güzel yapıyor bilgisayara hiç bir zararı yok
    ben bilgisayarım çok severek kullanıyordum ama yaptıklarına bak .
  • Bu gün bilgisayarım geldi cpu fanı temizlenmiş ve yine 50 derece görüyor. Çatlak parça için 200 lira istdiler ben de değiştirmedim üst kapak kırık yazmışlar ama üst kapakla alakası yok kırık parçanında kapa açıp kapamaya hiç bir alaka yok .
  • Isınma ve kilitmenme olayı, CPU fanında fazla toz birikmesinden dolayı eski laptopumdada oluyordu.
    Tek çözülmeyen sorununuz, USB lerde kapanma sorunu herhalde.
  • Usb görmemişler, ama çokta önemli bir sorun değil, sadece eski philips hdd oluyordu. Değişen parçanın olmaması çok iyi oldu. Kilitlenmede vürüsten oluyormuş ama ben güncel lisanslı virüs programı kullanıyorum belki virüs programının yetersizliğinden kaynaklanıyordur(kasperski 6). Kapakta makinanın çalışmasına nasıl etki ediyor anlamadım akılları sıra para kopartmak ama piyasa 25 lira bahsettikleri parça ve cihazın çalışmasına etkisi yok çünkü bundan önce dizüstü tamircilerine göstermiştim sorun olurmu diye ve kapağa ve cihaza hiç bir etkisi olmuyacanı söylediler ve 1 yıl o şekilde kullandım. ( kapağı ve o parça hiç bir sekilde çıkartılmadı ) Resimlerinide koyyum. 16 ( hafta sonları hariç ) iş günü bekletmek büyük bir saygısızlık.

     Packard Bell EasyNote MT85-M-055TK


     Packard Bell EasyNote MT85-M-055TK




  • Verdiğiniz resimleri inceledim aynı modelden benimde elimde var ve yaklasık 1 ay önce aynı yerden çatladı ama şuan ki çatlak yarım cm falan merak ettiğim bu çatlak giderek büyüyür mü?
    Bir kaç gün içinde necatibeydeki servise direk götürmeyi düşünüyorum ama alacagım cevap kullanıcı hatası olacak büyük ihtimal..
  • ben bilgisayarı düşürdüm , necatibeydekiler hiç bir halttan anlmaz anaca verin istanbula gönderelim derler çatlama büyümüyor, zaten 25tl eder o parça fazlasıda etmez servis 200m istedi ben den haberin olsun.
  • bu laptopun anakart modeli nedir? ram işlemci yükseltmek istersek neleri destekler? bir de fanını temizlemek isteyenler vida sökmeden klavyeyi çıkardığında rahatlıkla temizleyebilir.
  • görüntü neden böyle olur? çözüm nedir?

     Packard Bell EasyNote MT85-M-055TK
  • bu laptopun içini açabilen oldu mu? ekran kartını çıkarmak istiyorum yardım en azından bi tarif edin foto koymasanız bile
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.