Şimdi Ara

ÖZGÜR ÖZEL MAALESEF ZOKAYI YUTTU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Özgür Özel'i erken seçime ikna toplantıları.

  • kaan1840 kullanıcısına yanıt
    geçenki yayınında müsavat dervişoğlu'yla ilk seyyar köftecilik yaparken tanıştığını söyledi çok şaşırdım. Sabahattin Önkibar gerçekten çok önemli birisi. hem bilgili, görmüş birisi, hem de kendi halinde kapalı kapılar ardından oturmayıp hergün video yapan birisi. maddi bi sponsoru yok. üstüne bir de dava yiyo. üstelik zamanında övmek için Asena diye kitap yazdığı Merak Akşener bile Önkibar'a ciddi meblalı tazminat davaları açtı.

    bazı kişiler youtube reklamlarının gelir getirdiğini zannediyolar. gerçekten youtube reklamları gelir getirmez. yani getirir ama cücük kadar getirir. dişe dokunur bi gelir elde etmek için hergün onmilyonlarca izlenme almak gerek, ve neredeyse kimse bu izlenmeleri alamıyor. youtube'dan yayın yapanlar genelde sırf isimleri duyulsun da o sayede başka yerlerden gelir elde edeyim diye yapıyolar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    Hocam Türkiye'de Sabahattin Önkibar gibi Türk toplumunu doğru bir şekilde bilgilendirecek yandaş olmayan 10 tane daha gazeteci olsa, şuan Türkiye'nin durumu çok farklı olurdu. Sabahattin Önkibar gibi gazeteciler kolay bulunmuyor. Birisinin yandaşı olmadığı da çektiği videolarda objektif konuşmasından anlaşılıyor. Zaten birinin yandaşı olsaydı Youtube'da kendi kanalında video çekmek yerine Sözcü TV, Tele1, KRT TV, Halk TV, A Haber, TV100, CNN Türk, Habertürk gibi kanallarda çalışırdı.


    Hocam Youtube üzerinden çok para kazanan insanlar milyon izlenen kişiler oluyor. Önkibar'ın çektiği videolar 50-60 bin anca izleniyor. 100 bini bulmuyor. Yani Youtube üzerinden büyük bir gelir kaynağı sağlamıyordur. Tamamen insanların bilgilendirmek ve boş kalmamak için yaptığı aşikar.

  • Ülkenin Cumhurbaşkanı, CHP gibi partinin genel başkanı ile değil de, İstanbul Belediye Başkanı ile mi görücekti? Evet görüşür ama CHP adına görüşmez.


    Bence konuşsunlar, görüşsünler. Bundan zarar değil fayda olur ülke adına.

  • Up

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.