Şimdi Ara

Öve öve bitirelemeyen egeada depo kapağı kilidi olmaması?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
6.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşım geçen ay hybrid egea cross aldı en fullün bi alt paketi sanırım adını bilmiyorum, arabanın her şeyi güzel lakin;

    Depo kapağı kilidi yok
    Camlar kumandadan açılıp kapanmıyor

    Önemsiz olabilir ama makyaj aynalarında ışık olması fena olmazdı

    Egeanın geliştirilmesinde bizim mühendislerinde çok fazla payı var evet Türkiye için harika bir araba ama bu kadar mühendislik yapılmışken depo kapağı kilidinin olmaması direk güvenlik zaafiyatı değilde nedir? Gecenin vakti kapağı açıp içerisine her türlü toz şeker, kibrit, çeşitli kimyasallar, benzin çekme gibi gibi güvenlik zaafiyatlarına sonuna kadar açık bir durumda. Zaten kapak bile yok depo kapağına yapışık bir kauçuk madde var, depo kapağı kapanınca depo ağzını o kauçuk örtüyor.

    Bide neredeyse 90 lı yılların alman araçlarından gelme bi teknoloji anahtarla açma tuşuna basını tutunca camların otomatik açılması, kapatma tuşuna basınca otomatik kapatılması özelliğide yok. Bunun kodlaması ne kadar zahmetli veya maliyetli olabilir ki? Tamam baktığımızda boş paket fluence, megane sedanlarda falanda yokta (bazı japon araçlarında bile yoktur belki bilgim yok) bu özellik yani bilmiyorum bizim mühendislerimiz bunu akıllarına getirebilirlerdi entegre edebilirlerdi (ayrı bi kodlaması varsa bilemem)

    Arabayla kısa bir tur attık şehir içinde, ön koltuktaydım ilk izlenimlerim gayet iyiydi. Ekonomimiz hak ettiği yerlerde olsa her aile ikinci araç olarak bile alırdı bunu net söyleyim

    Konuyla ilgili şikayet varda da şikayetler var bir kaç tane



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 19 Ocak 2023; 0:43:48 >







  • Tankta zaten kilit var. İçine dışarıdan yabancı bir madde girmesinin imkanı yok.

    Araç en uygun c segmenti otomobil. Bana kalırsa bunlar takılmaması gereken detaylar.

    Benim için önemli olan güvenlik unsurları, biraz konfor ve ekonomi. Urban+ alınca bence güvenlik olarak 10 yaşında bir d segment araç kadar güvenlik sunuyor. Konfor fena değil. Yalıtımı bence başarılı. Ekonomi konusunda da oldukça tutumlu.

    Kısacası, amacı doğrultusunda başarılı bir otomobil Egea. Aynada sinyal olmaması, anahtarın camı açmıyor gibi şeyler herhangi bir mühendislik teşkil etmiyor. Ve evet, tüm bu kodlamadan üretime hepsi maaliyet ve araç fiyatını artıracak şeyler.


    2018'de 6$ mış cam başına masrafı.. az buz değil ciddi bir rakam. 500bin araç satılsa 4 camdan 12 milyon dolar..


    Kodlama ile de değil, sertifika alınıyor, uyumluluk testleri oluyor, ona göre sigorta sistemi rölesi oluyor. makalede her detayı yazmışlar..


    Bir de otomatik sıkışma ile ilgili davalardan kaçınmak için yapılıyormuş.


    Japon araçlarında son zamanlara kadar sürücü hariç yoktu.. Eşimin 2020 yarisinde hala yok. Olsa iyi olurdu da bunun eksikliğine alışılıyor..


    Asıl alışılmayan dışarıdan kumandadan kapanmayan camlar.

    Aracın bazı bariz noksanları var ama bu noksanlarla orantısız şekilde bariz iyi yanları da var.


    Dediklerinize kısmen (maliyet kaynaklı olabilir mi diye şerh koyarak) katılıyorum, 5 yıldır kullanıcısı olarak kendimce tespitlerim ve görüşlerim;


    - Depo kapağı hadi neyse, girişinde mekanizma var, açılmıyor zaten ekstra bir aparat olmadan diye savunulabilir.


    - Ama mesela tek dokunuşla cam kapama sadece şoför tarafında var, en azından ön yolcu kısmında da olmalıydı.


    - Kumandadan camların kapanmamasının eksikliğini hiç yaşamadım ama en azından üst pakette olabilirdi.


    - Makyaj aynalarına ışık koymak zor olmasa gerek, konulmalıydı, hiç ihtiyacım olmadı ama olsa işine yarayan olurdu.


    - Otomatik katlanır ayna olmalıydı.


    - Sinyaller çamurluk yerine aynalarda olmalıydı ki dobloda bile aynada sinyaller.


    - Kullanılan plastikler tamam dağılmadı bugüne kadar, herhangi bir trim sesi dahi başlamadı ama kalitesiz bir görüntüsü var.


    - Koltukların baldır desteği yetersiz, yan destekleri idare eder.


    + Araç gayet rijit, tok bir araç, aman kısa sürede dağılır mı dedirtmiyor.


    + Kabini gayet sessiz, sınıfındaki araçlardan kötü değil.


    + Altı yerden yüksek, taşa, tümseğe sürter mi dedirtmiyor.


    + İçi geniş, 4 kişilik aileyim, çok rahat yetiyor, arka koltuk diz mesafesi de fena değil, Golf, focus ayarında. Yeni corolla bu konuda daha iyi.


    + Yol tutuşu normal kullanıcı için yeterli, ani hareketlere tepkisi fena değil ama limitlerini zorladığınızda salmaya meyilli.


    + Uzun süreli yolculuklarda herhangi bir yorgunluk, bel ağrısı yaşatmıyor ki 2 tane fıtık ile yaşayan bir kişiyim.

    Tek sorun depo kapağı olsa yine iyi.

    Aslında egea'da bir sürü saçmalık var bakın şu videoyu müsait zamanınızda baştan sona mutlaka izleyin adam mantıklı şeyler söylemiş.

    Her tüketici böyle bilinçli olsa hiç bir üretici böyle saçmalıklar yapmaz aslında.




    Öve öve bitirelemeyen egeada depo kapağı kilidi olmaması?Para Babasıyoutube
    Fiat egea alan adam sıfır otomobil dünyasında egea cross ve egea hb ve fiat egea sedan arasından sadece fiat egea cross lounge plus güvenlik paketi olan modeli beğenir ve satın alır eski tofaş yeni adıyla fiat markasına ve markanın türkiye de üretimine olan sevgisi ve gönül bağından dolayı aldığı arabada bir takım eksikler çıkar bunu bir hasar ya da ağır hasarlı bir araç sorunu gibi düşünmeyin ya da airbag patlak çıkmış ve ona isyan ediyor gibi görmeyin çok daha küçük sorunların müşterinin dünyasında ne noktaya geldiğini görmek için enteresan bir durum.. bu tarz müşterler dolandırılmaktan korktuğu için araba dolandırıcılığından çekindiği için sıfır otomobil alma eğilimindedirler ve gidip sıfır araç alan bu müşterinin itirazlarına kulak verelim #fiat #egeacross #egea ►Kanalı Takip Etmek İçin Abone Ol►https://bit.ly/2yr6xyM ►Facebook sayfamız ► https://bit.ly/2T1L6yi ►İnstagram sayfamız ► https://bit.ly/3ckYnJg ►Telegram Grubumuz ► https://bit.ly/3vYKKak ve zamanın varsa HAYAT KURTARAN bir çok teknik barındıran oynatma listelerini izle ►Alım Satım Maceralarımızdan Çok şey Öğrenceksiniz►https://bit.ly/2I662ir ►Gezilecek Yerler ve Yenilecek Yerlerle ilgili sağlam tiyolar►https://bit.ly/2SxH79x ►Bütçeye Göre Alınablecek Arabaların Listesi►https://bit.ly/3liHAsk ►Aldığımız Arabalar ve Başımıza Gelenler►https://bit.ly/3dhTMad ►Araba Piyasası Ne Olacak?►https://bit.ly/2F7LHrM ►Para babasının Çocuklarıyla İmtihanı►https://bit.ly/34vFIWy Sıfır ve 2.el ikinci El araba alırken dikkat edilmesi gerekenler ve fiyatlar düşer mi düşecek mi neden yükseldi.. kazalı araba alınır mı? 2020 de 2021 de otomobil fiyatları ne olacak düşecek mi yükselecek mi? bütçeniz için en iyi araba hangisi? araba dolandırıcıları ne gibi numaralar kullanıyor.. dolandırıldım diyen arkadaşlar ne anlatıyor.. dolandırıcılardan nasıl korunabiliriz.. expertiz sahtekarlığı diye bişey var mı? noterde araç satışı nasıl olur? noter araba alım satım işlemleri? araba alım satım nasıl yapılır iletişim reklam işbirliği instagram: parababasi_firsat_arabalar e-mail saidyalim@hotmail.com
    https://www.youtube.com/watch?v=d-15sYrbpXM&ab_channel=ParaBabas%C4%B1
  • Arabanın herşeyi guzelden sonrasini okumadım..
  • y.e.c. kullanıcısına yanıt
    Herşeyi güzel dedim herşeyi harika, rakiplerinden iyi, kaliteli demedim . Kötü multimedyası yok kötü kliması yok, saklama alanları iyi, konforu iyi, iç hacmide iyi. Ayrıca donanım paketine göre kalitenin değiştiğinide biliyoruz ki hangi donanım aldılar bilmiyorum içerisine binince kötü hissettirmedi ön göğüs komple yumuşaktı.

    İçine binince ıyyy leş demiyorsun sürüncede demiyorsun merak etme

    Ayrıca konuya egea fanlarını bekliyorum mutlaka. Neden böyledir dinlemek isterim kendilerini



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 19 Ocak 2023; 1:10:32 >
  • Tam bir f/p aracıdır.

  • Tankta zaten kilit var. İçine dışarıdan yabancı bir madde girmesinin imkanı yok.

    Araç en uygun c segmenti otomobil. Bana kalırsa bunlar takılmaması gereken detaylar.

    Benim için önemli olan güvenlik unsurları, biraz konfor ve ekonomi. Urban+ alınca bence güvenlik olarak 10 yaşında bir d segment araç kadar güvenlik sunuyor. Konfor fena değil. Yalıtımı bence başarılı. Ekonomi konusunda da oldukça tutumlu.

    Kısacası, amacı doğrultusunda başarılı bir otomobil Egea. Aynada sinyal olmaması, anahtarın camı açmıyor gibi şeyler herhangi bir mühendislik teşkil etmiyor. Ve evet, tüm bu kodlamadan üretime hepsi maaliyet ve araç fiyatını artıracak şeyler.
  • Profes124 kullanıcısına yanıt
    Ağzını komple yuvarlak bir metal kilit kaplamıyor ortadan kalın bir parmak çıkıntısı var o kadar. kibrit çakıp içine atsam gider, pipetle daldırsam istediğim kimyasalı oraya yollarım. Kapağın kilitlenmemesi demek bildiğin kapaksız durmasından farkı yok ki? Deponun ağzıyla bildiğin başbaşasın arabaya kapak koymamış halinden farkı yok

    "anahtarın camı açmıyor gibi şeyler herhangi bir mühendislik teşkil etmiyor. Ve evet, tüm bu kodlamadan üretime hepsi maaliyet ve araç fiyatını artıracak şeyler."

    Anahtarla kapıları açınca iç ışıkların yanması nasıl bir komutsa ve belkide 30 senedir kullanılan bir fonksiyonsa basılı tutunca camları açmasıda kesinlikle sandığın gibi ne maliyeti var nede fiyatını arttıracak bir unsur. Bahsedilen fonksiyon ne mekanik parça gerektiriyor nede ekstra kablolama. Sadece cam motorlarına komut verdirecek Basit bir 4-5 kod satırından ibaret. Sadece bunu yapan mühendis klavyenin tuşlarına fazladan bir kaç satır yazıp kodlayacak arabaya. Kısacası 1₺ maliyeti bile yok yapmayın.

    Araç benim gözümde mühendissizlik değil bildiğin çağa halen ayak uyduramamış bir kaç eksik teknolojiyle gelmiş. Bunlar bana göre maliyet olduğundan değil bildiğin üretim aşamasında akla gelinmemiş eksiklikler. C segmenti bir araçtan bahsediyoruz arkadaşlar rakiplerin bol olduğu bir segmentten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 19 Ocak 2023; 5:53:26 >




  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt


    2018'de 6$ mış cam başına masrafı.. az buz değil ciddi bir rakam. 500bin araç satılsa 4 camdan 12 milyon dolar..


    Kodlama ile de değil, sertifika alınıyor, uyumluluk testleri oluyor, ona göre sigorta sistemi rölesi oluyor. makalede her detayı yazmışlar..


    Bir de otomatik sıkışma ile ilgili davalardan kaçınmak için yapılıyormuş.


    Japon araçlarında son zamanlara kadar sürücü hariç yoktu.. Eşimin 2020 yarisinde hala yok. Olsa iyi olurdu da bunun eksikliğine alışılıyor..


    Asıl alışılmayan dışarıdan kumandadan kapanmayan camlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperVeloceJota -- 19 Ocak 2023; 9:56:35 >




  • depo kapağına kilit gereksiz, ve zorluk yaratıcı. fordlarda kapak hiç yok en basitinden.


    kumandadan cam açma -kapamada regülasyon kaynaklı bir sorun var bence. önceki jenerasyon hemen her araçta vardı, sonra pek çok modelede inaktif gelmeye başladı.

  • Aracın bazı bariz noksanları var ama bu noksanlarla orantısız şekilde bariz iyi yanları da var.


    Dediklerinize kısmen (maliyet kaynaklı olabilir mi diye şerh koyarak) katılıyorum, 5 yıldır kullanıcısı olarak kendimce tespitlerim ve görüşlerim;


    - Depo kapağı hadi neyse, girişinde mekanizma var, açılmıyor zaten ekstra bir aparat olmadan diye savunulabilir.


    - Ama mesela tek dokunuşla cam kapama sadece şoför tarafında var, en azından ön yolcu kısmında da olmalıydı.


    - Kumandadan camların kapanmamasının eksikliğini hiç yaşamadım ama en azından üst pakette olabilirdi.


    - Makyaj aynalarına ışık koymak zor olmasa gerek, konulmalıydı, hiç ihtiyacım olmadı ama olsa işine yarayan olurdu.


    - Otomatik katlanır ayna olmalıydı.


    - Sinyaller çamurluk yerine aynalarda olmalıydı ki dobloda bile aynada sinyaller.


    - Kullanılan plastikler tamam dağılmadı bugüne kadar, herhangi bir trim sesi dahi başlamadı ama kalitesiz bir görüntüsü var.


    - Koltukların baldır desteği yetersiz, yan destekleri idare eder.


    + Araç gayet rijit, tok bir araç, aman kısa sürede dağılır mı dedirtmiyor.


    + Kabini gayet sessiz, sınıfındaki araçlardan kötü değil.


    + Altı yerden yüksek, taşa, tümseğe sürter mi dedirtmiyor.


    + İçi geniş, 4 kişilik aileyim, çok rahat yetiyor, arka koltuk diz mesafesi de fena değil, Golf, focus ayarında. Yeni corolla bu konuda daha iyi.


    + Yol tutuşu normal kullanıcı için yeterli, ani hareketlere tepkisi fena değil ama limitlerini zorladığınızda salmaya meyilli.


    + Uzun süreli yolculuklarda herhangi bir yorgunluk, bel ağrısı yaşatmıyor ki 2 tane fıtık ile yaşayan bir kişiyim.





  • Bu tarz sıkıntılar egeanın 4 katı parasına satılan japon araçlarında da var. Takılmamak lazım.

  • Güzel araç mı? değil, beğeniyor muyum param olsa istediğim araç mı? tabii ki değil ama fiyatına göre gerçekten iyi. Egeayı öve öve bitiremeyen sanmıyorum fiyatına karşılık verdiğidir o. F/P bir araç.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V2 -- 19 Ocak 2023; 14:11:30 >
  • Tek sorun depo kapağı olsa yine iyi.

    Aslında egea'da bir sürü saçmalık var bakın şu videoyu müsait zamanınızda baştan sona mutlaka izleyin adam mantıklı şeyler söylemiş.

    Her tüketici böyle bilinçli olsa hiç bir üretici böyle saçmalıklar yapmaz aslında.




    Öve öve bitirelemeyen egeada depo kapağı kilidi olmaması?Para Babasıyoutube
    Fiat egea alan adam sıfır otomobil dünyasında egea cross ve egea hb ve fiat egea sedan arasından sadece fiat egea cross lounge plus güvenlik paketi olan modeli beğenir ve satın alır eski tofaş yeni adıyla fiat markasına ve markanın türkiye de üretimine olan sevgisi ve gönül bağından dolayı aldığı arabada bir takım eksikler çıkar bunu bir hasar ya da ağır hasarlı bir araç sorunu gibi düşünmeyin ya da airbag patlak çıkmış ve ona isyan ediyor gibi görmeyin çok daha küçük sorunların müşterinin dünyasında ne noktaya geldiğini görmek için enteresan bir durum.. bu tarz müşterler dolandırılmaktan korktuğu için araba dolandırıcılığından çekindiği için sıfır otomobil alma eğilimindedirler ve gidip sıfır araç alan bu müşterinin itirazlarına kulak verelim #fiat #egeacross #egea ►Kanalı Takip Etmek İçin Abone Ol►https://bit.ly/2yr6xyM ►Facebook sayfamız ► https://bit.ly/2T1L6yi ►İnstagram sayfamız ► https://bit.ly/3ckYnJg ►Telegram Grubumuz ► https://bit.ly/3vYKKak ve zamanın varsa HAYAT KURTARAN bir çok teknik barındıran oynatma listelerini izle ►Alım Satım Maceralarımızdan Çok şey Öğrenceksiniz►https://bit.ly/2I662ir ►Gezilecek Yerler ve Yenilecek Yerlerle ilgili sağlam tiyolar►https://bit.ly/2SxH79x ►Bütçeye Göre Alınablecek Arabaların Listesi►https://bit.ly/3liHAsk ►Aldığımız Arabalar ve Başımıza Gelenler►https://bit.ly/3dhTMad ►Araba Piyasası Ne Olacak?►https://bit.ly/2F7LHrM ►Para babasının Çocuklarıyla İmtihanı►https://bit.ly/34vFIWy Sıfır ve 2.el ikinci El araba alırken dikkat edilmesi gerekenler ve fiyatlar düşer mi düşecek mi neden yükseldi.. kazalı araba alınır mı? 2020 de 2021 de otomobil fiyatları ne olacak düşecek mi yükselecek mi? bütçeniz için en iyi araba hangisi? araba dolandırıcıları ne gibi numaralar kullanıyor.. dolandırıldım diyen arkadaşlar ne anlatıyor.. dolandırıcılardan nasıl korunabiliriz.. expertiz sahtekarlığı diye bişey var mı? noterde araç satışı nasıl olur? noter araba alım satım işlemleri? araba alım satım nasıl yapılır iletişim reklam işbirliği instagram: parababasi_firsat_arabalar e-mail saidyalim@hotmail.com
    https://www.youtube.com/watch?v=d-15sYrbpXM&ab_channel=ParaBabas%C4%B1
  • Ford'larda da yok. O kadar büyük bir rahatlık ki.

  • Az paraya çok şey alma hevesi beni bitiriyor...

    Eksik dediğiniz şey egeanın 2 katı fiyatla satılan araçlarda da eksik, asıl ona konu açmak lazım.

    Ayrıca egea 1 milyonuncu üretimi deviren bir model, araç başına en ufak bir maliyet çalışmasının bile büyük resme bakınca ne kadar para kazandırdığı bir gerçek, neticede ticari bir ürün bu, ama fiyatı da buna göre.
  • Enteresan, benim eko fiorinoda depo anahtar ile açılıp kapanıyor, camlar da kumandadan açılıp kapanıyor. Herhangi bir sonradan takma, özellik açma falan yok, aracı sıfır aldım.
  • V2 kullanıcısına yanıt
    Herkesin iki memur maaşıyla rahatça kredi çekip araç alabildiği vergilerin az olduğu bi ekonomide olsak evin ana aracına alternatif gündelik şehir içi işleri halletmelik alınabilir bi cross

    Ha parasını hiçbir araç hak etmediği gibi 750 bin 780 bin ₺ de bir egeaya hiç bir şekilde bağlanmaz orası ayrı
  • powermoon kullanıcısına yanıt

    Fordlarda çok daha teknolojik kolay yakıt önleme sistemi var.

  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Bende aynı paket aracı 1.4 Fire motorda kullanıyorum.
    Depo kapağını (pompanın girdiği kısım) bildiğim kadarıyla kolay kolay açamıyorlar. Bende denedim beceremedim.
    Anahtarla camların açılması hususunda daha önce Japon araçları kullandım ve hala kullanıyorum hiçbirinde yoktu. PSA grubu ve Opellerde oluyor genelde.
    Aynadaki ışık tamamen maliyetten kaçma odaklı. 1₺ olsa maliyeti 1 Milyon Egeada 1 Milyon ₺ eder ki bu ciddi bir rakam. Olsa güzel olur muydu olurdu fakat maliyet günümüzde en büyük engel.
    Ben aracımı ÖTV matrahlarının düşmesinden önce 450.000₺ ye aldım. 450.000₺ ye alabileceğim sıfır en iyi araçtı benim için. Multimedyası güzel apple car play, android auto da kablo ile bağlanabiliyor. Benim için en güzel özelliği Yol Arkadaşım Connect sistemi. Uzaktan telefonum ile kapıları ve bagajı açıp kilitleyebiliyorum. Anlık GPS konumunu görüyorum. Yolda ne yaktığını, nasıl bir sürüş sergilediğimi, hangi sokaktan girip çıktığımı hepsini görebiliyorum. Bulunduğunuz yerde hava kirliliği olduğunda bildirim geliyor. Kaza riski yüksek bir bölgeden geçerken bildirim geliyor. Arıza durumunda Fiat ilgi merkezi sizi arayıp araçta olan arızayı söyleyip bu konu hakkında yönlendiriyor. Bu özelliklerin herhangi başka bir C segmenti araçta olduğunu ben bilmiyorum. Ayrıca bence en önemli özelliği araçta olası bir kaza durumu olduğunda hava yastığı patladığında Fiat İlgi Merkezinden aranıyorsunuz size ulaşamazlar ise bulunduğunuz konuma ambulans gönderiyorlar. Genelde tek başıma yollarda olan biri olarak yıllık 199₺ ye bu hizmeti almak benim için önemli. Reklamı da tam kısa film tadında izlemenizi tavsiye ederim. Ayrıca gerçekten kaza yapmış bir vatandaş ile kaza sonrası görüşmelerin de olduğu bir videosu var Fiat Türkiye’nin onu da bırakayım vaktiniz olursa izlersiniz hocam.

    Belki forum ahalisi beni Fiat çalışanı veya sempatizanı olarak linçleyebilir fakat 112 personeliyim. Fiat’ın bu kadar hizmet vereceğini bende tahmin etmiyordum şaşırdım hala daha şaşırıyorum :)

    Fiat Yol Arkadaşım Connect Uygulamasından bir kaç kesit.
    Öve öve bitirelemeyen egeada depo kapağı kilidi olmaması?

    Öve öve bitirelemeyen egeada depo kapağı kilidi olmaması?

    Hava kirliliği ile ilgili gelen bildirim

    Öve öve bitirelemeyen egeada depo kapağı kilidi olmaması?

    Kaza yaşayan bir vatandaş ile kaza sonrası görüşme videosu,

    https://www.youtube.com/watch?v=szlwq2IYHj0&feature=youtu.be

    Bahsettiğim reklam filmi

    https://www.youtube.com/watch?v=nc1GzrClkNE&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exitus112 -- 19 Ocak 2023; 21:45:5 >




  • Depo kilitli aslında. Depo kapağını açsanız da o delikten içeri bir şey göndermeniz mümkün değil. Sadece dolum pompası ile açılıyor. Sizce aksi mümkün olsa piyasada bu kadar çok Egea varken sürekli depodan benzin/mazot çalınma olayları yaşanmaz mıydı?


    Cam açıp kapama kısmında maliyet devreye giriyor. Camlarda sıkışma önleyici yok. O olamadan da camların otomatik kapanmasını yapmak alınamayacak bir risk. Bir tek şoför camı tek dokunuşla açılıp kapanıyor çünkü o camı sadece şoför açabilir. Dolayısı ile kendi kolu v.b aradayken kapatmayacağına göre, o cam otomatik kapanabilir. Ancak yolcu camını hem şoför hem yolcu kapatabiliyor. O yüzden tek tuşla kapanması eğer sıkışma önleyici yoksa risk. O yüzden yolcu camı tek dokunuşla açılır ama kapanmaz.

    Öte yandan çoğu Japon arabasında cam açma tuşlarında ışık yokken Egea oradan kısmamış. Öve öve bitirelemeyen egeada depo kapağı kilidi olmaması?  O sıkışma önleyici 2000 model Trendline Polo'da bile vardı. Hatta anahtarla cam kapatmak falan mümkündü.


    Diğer yandan Egea'nın kodlamasını ben beğeniyordum. Megane'a geçtim, ona dayanarak yorum yapıyorum.





  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.