Şimdi Ara

ÖTV MUAFİYETLİ (Engelli İndirimli) ARAÇLAR İÇİN BURAYA... (412. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: barakuda1 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.296
Cevap
372
Favori
915.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 410411412413414
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • darkstyle34 D kullanıcısına yanıt

    Bayiden bayiye değişir, kimi kapora ister, kimi önden hiç bir şey istemez, kimi araç bedelinin tamamını ister, kimi de araç bedelinden fazla ister (Ekstra avanta). Bunun bir standardı yok maalesef. Bence olması gereken, önce sizden evraklarınızı isteyip, maliyeden bu evraklarla istisnadan faydalanabileceğinizi teyit ettirmeleri, sonrasında araç bedelinin bir kısmını kapora olarak (cayamayacağınız kadar bir meblağ) alıp, araç tescilinden hemen önce kalan parayı almaları. Ama dediğim gibi ben bir bayi değilim, bayide çalışanın/bayi sahibinin inisiyatifinde süreç.

  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

    Merhaba öncelikle bilgilendirme için teşekkürler. Geçen hafta aracı ayırmak için 50bin TL kapora istediler onu yolladım. Şuan da aracın işlemleri ni başlayabilmem için fatura kesip vergi dairesine yollamam gerekiyor diyor . İşlemleri fatura kesmeden başlayamıyor mu normalde ?

  • darkstyle34 D kullanıcısına yanıt

    Başlayamaz, fatura kesilecek ki araç ÖTV istisnalı birinemi satılıyor belli olsun. O isim üzerinden maliye istisnayı uygulasın. Fatura kesildikten sonra araç mülkiyeti size geçmiş olacağından, aracın kalan parasını fatura öncesinde istemeleri normal. Ben de 2 ay önce bu şekilde aldım arabamı.

  • 10 gün önce benden de aracım tüm parasını istediler, ödedikten sonra işlemlere başladılar.
  • darkstyle34 D kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde il dışından almıştım, 25 Aralık’ta 5 bin gibi cüzii bir kapora istedi, daha sonra Ocak 12 sinde araba geldi ödeme yaptığınız an faturayı kesip satışı yapabiliriz dendi, bende 16 Ocak’ta ödemenin tamamını yaptım. Ancak yol ve iş dolayısıyla aracı 25 inde teslim alabildim. Bayi danışmanı sağ olsun yardımcı oldu gittiğim gün de tüm işlemler yetişti. Bu sizinle bayi arasında ikili iletişimin sonucu çünkü bayi haklı olarak fatura kesip işlemleri başlatmak zorunda onun içinde tüm parayı ister, zaten bayi size tüm ödemelerinizde fatura ve diğer evrakları PDF olarak atacaktır. Benim bayi de yaşadığım tek sıkıntı o dönem araç bulmak imkansıza yakındı, extra işlemler karşılığı elden para istemişlerdi ( cam filmi, seramik kaplama, motor koruma, paspas vb) şeyler için onu da elden verdim. Normal şartlarda böyle nir yapmazdım ancak şartlarım çok müsait değildi mecburen ödedik. Hayırlı olsun size de şimdiden




  • MuammA_ kullanıcısına yanıt

    Merhaba dediğiniz gibi oldu araç bedelinin tamamını ödemeden işlemleri başlatmadılar. Bugün Seat ateca için ödemeyi yaptım 1 ayı bulabilir dediler hayırlısı artık

  • darkstyle34 D kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun aracınız, güzel seçim.

  • darkstyle34 D kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun aracınız kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Hangi motor ve donanım tercih ettiniz bir de ne kadar tuttu toplam

  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Hani hocam gelmedi c4x konusu :)
  • hardcrss kullanıcısına yanıt

    Arabaya bindiğim mi var.🤭 Daha bi uzun yol bile yapamadım. 2 ay oldu alalı henüz 600 km de herhalde, onu bile bilmiyorum. Şu ana kadar haftasonları AVM ve çocuğun piyano kursuna git gel dışında bir yere gittiğim yok. Küçük kızım 1. Sınıfa gidiyor, c.tesi ancak ödevlerini yetiştiriyoruz, pazar da piyano kursu derken biz evde hapis, araba otoparkta hapis duruyor işte

  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Piyano kursu mu? Allah kolaylık versin piyano fiyatları c4x ile yarışır :)
  • hsnkrmn H kullanıcısına yanıt

    Sağolun hocam. Xperience donanım 1.5 tsi. Toplam 884 bin ödedim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkstyle34 -- 17 Mayıs 2024; 0:12:25 >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt

    Gerçekten öyle, şimdilik evde org ile idare ediyoruz ama artık hocası piyano zamanı geldiğini söylüyor. Fiyatlara bakıyorum, biraz daha org ile idare etsin diyorum. 

  • darkstyle34 D kullanıcısına yanıt

    Çok iyi donanım ve iyi fiyata almışsınız, hayırlı uğurlu olsun hocam. Ben de Nisan sonunda birkaç bayiye sormuştum ateca bulamadım hatta style donanıma bile razıydım. Sonra Opel grandland aldık aynı paraya. Süreç bir ay sürmedi bu arada. İstanbul'dan bulmuştum ben ve parayı yatırdıktan 15 gün sonra teslim aldık.

  • hsnkrmn H kullanıcısına yanıt

    Sizinde hayırlı olsun kazasız belasız binin inşallah

  • darkstyle34 D kullanıcısına yanıt

    Sağolun, darısı bekleyen arkadaşların başına

  • Merhaba ,

    Şu anda limitimiz nedir ? Ve şu anda ne alınmasını tavsiye ediyorsunuz ?


    Saygılar.

  • darkstyle34 D kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun. Ateca FR ve Xperience liste fiyatı aynı görünüyor. Ama FR daha dolu? Neden acaba? Bir de opsiyon (Premium Paket gibi) dahil mi? Araçta koltuk ısıtma ve kablosuz şarj özelliği yazmıyor. Var mı acaba?




  • Toyota Corolla cross hybrid fiyat alan var mı? Araç hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen.
  • inch kullanıcısına yanıt
    Mart ayından sonra imkansız, araç zaten karaborsaydı, Nisan ayında 200.000TL zam geldi.
    Ocak, Şubat ayında bile flame x paket karaborsaydı elden 50-100K veren alabiliyordu. Şubat ayında 1630, Mart ayında 1680 oldu. Mart ayında ÖTV muafiyetli olarak sadece flame paket vardı alabilen 5-10 kişi olmuştur belki, yine 50-100K elden ekstra ödeme ile.
  • 
Sayfa: önceki 410411412413414
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.