Şimdi Ara

Otopark ifşa!! Screenshot (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
1
Favori
17.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir otelin garajında böyle park edilemez diye bir kural mı var, yasada böyle bir madde mi var. Ulan ne milletiz, içimizde haset var bunu inkar ediyoruz birde :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın şu yaptığını savunanlar 4-5 ay önce Sinan Çetin'in oğlu hapisten çıktığında zengin adaletiiiii diye kıçını yırtıyordu. Bu kadar karaktersiz, iki yüzlü insanı ilk defa bir arada gördüm.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parkın çizgisi duvar dibinde bitiyor. Adam sıfır çekse kapı açılmayacaktı belki de.



    Amma velakin çizgilere uyup bir yan tarafa çekebilirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz de arkasına park edin, sonra o düşünsün.
    hatta kartınızı bırakın sizi arasın, yarım saate geliyorum deyin.
  • Dandik bir araçla aracın sol tarafından park etmeye çalışıp boydan boya sürteceksin. Geldiğinde anlar hatasını.Bak o zaman bir dahaki sefere duvara yapışık park ediyor mu etmiyor mu
  • Donanımsal D kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi misiniz?



    Ben de bu ayının yaptığı ayılıktan bahsediyorum. İsterse dünyanın en pahalı arabasını kullansın, yine de iki kişilik yer tutmaya hakkı yoktur. İsterse başkası yanına şahin bıraksın. Bu vahşinin yaptığı vahşiliktir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caspento


    quote:

    Orijinalden alıntı: un momento

    yazik. su gelen yorumlara bak, en cok begenilen yorumlara bak. sonra gelip zirlarsiniz SYMBOL OLMUS 80 INGAAAA diye. allah akil fikir versin. caliyor ama yapiyor diye diye memleketi soyanlara biraktiniz, bi donunuz kaldi onu da alacaklar hala daha ODOM HOKLO diyosunuz. ne guzel bi konu oldu bu konu. kimlerle muhattabiz bu site de gormus olduk boylece. yazik

    + ayrica bu isin raconu oyle degil. bende bu arabadan olsa insan gibi park ederim hatta diger tarafa olabildigince bos yer birakirim. sen boyle ortaya koyunca saniyosun ki kimse gelip park etmicek yanina araban saglam kalacak ama benim gibi tipler gelir arabani boydan boya cizer silecegini de kirar eline verir sonra sahibindene koyarsin sol 4 parca boya diye. akilli olun biraz. duzgun park ediceksin ki araban cizilmesin

    Yaparken görürse seni komaya sokarlar dikkat et Öyle millete klavye delikanlısı demekle olmuyor, arabasını çizdiğin adama numaranı bırak ondan sonra millete klavye delikanlısı dersin..

    Yapmadigimi nerden biliyosun para kulu ? Gel olum gel para var elimde kos topu getir koss

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: srsy

    Bir otelin garajında böyle park edilemez diye bir kural mı var, yasada böyle bir madde mi var. Ulan ne milletiz, içimizde haset var bunu inkar ediyoruz birde :)

    Yerde beyaz çizgiyi görmedin mi? Bu ortasina park edebilecegin anlamina mi geliyor ? Bende ne zaman avmye gitsem bu insanlar nasil bu kadar bencil davranabilir diye sasiriyodum. Forumdakileri de bilinçli kullanıcı olarak bilirdim. Şu gelen yorumlardan sonra anladim ki forumun çoğu malum tayfadan. Yazık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un momento -- 23 Mart 2017; 14:57:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmedaltair

    Adamın şu yaptığını savunanlar 4-5 ay önce Sinan Çetin'in oğlu hapisten çıktığında zengin adaletiiiii diye kıçını yırtıyordu. Bu kadar karaktersiz, iki yüzlü insanı ilk defa bir arada gördüm.

    Bunlarin dini imani para. Kim güçlüyse Hak o. Bu ülke bitmiş çoktan. Forum ülkenin aynası. Bir de bu forumu kullanan az çok kendini geliştirmiş teknolojiyle bağı olan insanlardan oluştuğundan bu fotoğrafı kınarlar diye girdim ve sonuç rezalet. Sonra ağlarlar hak hukuk adalet diye. Unutmayin hukuğa herkesin ihtiyaci var elbet işiniz düşer elbet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araba çok enli, sol taraftaki dikdörtgen yerin içine park etse sağ kapı açılmaz. Sol taraftakine park etse yine aynı yanına bir araç gelse kapıları açamaz. Tek çare bu şekilde park etmek.
  • adam arabayı sıvduramamuştur napsın la tır gibi araç .d
  • Goudelock kullanıcısına yanıt
    Yan tarafa da pisiklet girer artik adam ortaya crktiginde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya gelen yanıtlar toplumun analizi gözümüze sokuyor. İnsani değerleri kenara atmış, sadece maddi gücü olan ve bu sayede diğer insanların her türlü alanda ki haklarını yiyen "insan" ları haklı gören kişi sayısının bu kadar çok olması utanç verici. Hele birde "nerede yazıyor bu kanun" gibi fikirler üreten arkadaşlar ayrı bir şahane. İnsanın insana saygısı ve eşitlik, adalet gibi değerlerin sonu... Bazı şeylerin de sonu olur umarım.
  • Benimde öyle arabam olsa bende öyle park ederim diyen kaç kişiyiz millet?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar olay nedir ? otoparkı izlerim de bilmediğim bir olay mı dönüyor sadece araba resmi var ne ifşa sı bu ? popülerde konu o yüzden yazdım bu bölüme pek girmem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rabbim hepimize nasip etsin
  • sahibindende bir bakıyım dedim şu araca bunun neresi 800 bin tl ediyor diye baktım sonra kafama dank etti doğruya bizim ülkemizdeki bizim beyinsiz araba alıcılarına kakalamak için bu fiyat

    Bmw Usa'e giriyim dedim 7 serisi 85 bin dolardan başlıyor he makarna beyinliler böyle bir ülkede bu arabaya ancak bu değeri türk milleti verir. Devletimiz saolsun vergilerle tek arabaya 3 araba fiyatı çıkarıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kıyamet Senfonisi

    sahibindende bir bakıyım dedim şu araca bunun neresi 800 bin tl ediyor diye baktım sonra kafama dank etti doğruya bizim ülkemizdeki bizim beyinsiz araba alıcılarına kakalamak için bu fiyat

    Bmw Usa'e giriyim dedim 7 serisi 85 bin dolardan başlıyor he makarna beyinliler böyle bir ülkede bu arabaya ancak bu değeri türk milleti verir. Devletimiz saolsun vergilerle tek arabaya 3 araba fiyatı çıkarıyor.

    İş sadece araba fiyatıyla kalsa gene iyi MTV'si, muayenesi, kaskosu, sigortası, benzini, bakımı, vs derken bir araba maliyeti daha çıkıyor birkaç yıl içinde..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu karaktersiz insan müsvettesini savunan her kim varsa ya ehliyet almaya yaşı yetmeyen velettir ya da zaten bu şahıs gibi kendini bi halt zanneden diğer insanlardan üstün gören bir zavallıdır. Bu durumun savunulacak bir yanı yok. Araç bedelinin trafikte diğer araçlara bir üstünlüğü yok. Burda kraldan çok kralcılık yapanlar bu araçlara kavşakta yol veriyorlar mı ? Aracın boyutları da bir şey ifade etmiyor. Eğer uygun değilse zaten otoparka alınmaması gerekir. O zaman ben alıyım bir dodge ram park edip yolu kapatıyım komple. Aracın sağ kapısı açılmaması problem değil. Yolcuyu indirip öyle yanaşamıyor mu ? Veya sol tarafa yanaşsa zaten duvar yok sadece kolon var ve bu sayede diğer araçla arasında mesafe kalır. Ben de site otoparkında böyle bir arkadaşa denk geldim aracı 5 serisiydi. Fiorinoyla zorla sıfır yanaştım arka koltuğa atlayıp sürgülü kapıdan indim. Kapıyı bir karış açması mümkün değildi. Arasın beni güvenlikten diye çok bekledim ama sabah baktığımda aracını düzeltip nizami şekilde park etmiş halde buldum. Sağ kapıdan girip atlamış demek ki. Yani en azından birini terbiye ettim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kimse de dememis o kasaya o motor az diye..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.