Şimdi Ara

Otopark ifşa!! Screenshot (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
1
Favori
17.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İnsanlar milyonluk arabaya biniyor ne sürmeyi biliyorlar ne park etmeyi.

    Evet bu arada arkadaşın dediği gibi parası olanın fakiri ezme eğrisini görüyoruz.
  • Otellerde müşteriye otoparka park ettirmezlerki. Otelin valesi vardır. Ama Vale de böyle park etmez.
  • dikkat etmemiş olabilir ? dalgın olabilir ? o an acil bir işi olabilir ?
    konuyu açanın forumu trollemek için araba sahibine şöyle parket foto alıp internettekileri
    birbirine düşüreceğim amacıyla yapmadığı ne malum?
    izinsiz başkasına ait plakanın foto çekip yayınlamakta hukuki yönden suçtur buda apayrı bir konu. v.s v.s uzar gider
  • bu tür arabaları genellikle sahipleri kullanmaz. bunu yapan şoför olabilir. oda işten atılmayayım diye arabayı korumaya çalışmış olabilir. nede olsa otel halka çık bir yer değil sadece otel müşterilerine açık onlardan izin almış olabilir yada ne bileyim belkide otel sahibinindir.
    hadi diyelim kendi kullanıyor oda otel önünde iner valeye verir. vale zaten otelin adamı olduğundan ondan bilerek yapması yine normal.
    ayrıca sağ tarafa bakar iseniz otoparkta olmaması gereken eşyalar var. onları düşünerekte yapmış olabilir
    yani savunuyormuş gibi görünüyorum ama düşüncem bu

    not: konu sahibini şikayet ettim. ilk mesajı editleyip yorum yazanlara hakaret etmiş. kötü söz sahibinindir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 23 Mart 2017; 16:54:14 >
  • Bu arabanin sahibinde bir tanede x6 M var.Azcok taniyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kişilik park ücreti ödemişse sıkıntı değil gibi geliyor bana. İnsan özel olarak böyle bir şey yapmış olabilir. Şahsen Almanya'dan gelen akrabalarımızda genelde bu şekilde yapmaya çalışıyorlar bulabilirlerse ve 2x ödüyorlar park ücretini söyleyerek otopark görevlisine. Böyle olunca çok sıkıntı gelmiyor ama eğer biz park yeri ararken böyle bir manzara ile karşılaşsak ilk aklımızdan geçen şey "Vay hayvan" demek olacaktır sanırım 😬 O an park yeri ararken girdiğimiz stresten dolayı bu kadar sakin düşünemeyiz 😬

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatana millete zarar vermek isteyenlere bak sen adamların tek hobisi zarar vermek çizemeyeceksiniz o arabayı çarpamayacaksınız kapınızı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen bmw yi koy ama yandaki öküz gelsin kapıyı bi açsın boya kalksın kapı çöksün bmw haklı demiyorum ama yandakilerin %80 pahalı araba gördümü kıskançlıktan vuruyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun aynısını bi passat yapsa forumun yapacağı yorum;

    hem dsgsi patlak hemde çift park yeri işgal ediyor
  • Bu kapi carpmayla alakali bir kamu spotu yapilmaki okadar cok mal varki adam yasadiginin farkinda degil milletin arabasini mahfediyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam tam bir hödük
  • Yorumlara göre maybachiniz varsa yolun ortasına da bırakabilirisiniz çünkü zarar gelebilir. Başkasının hakkı ? Ona fazla şey yapmayın....
    yorumlarda ki matematiğe dayanarak H1 kullanan adamın 4 araçlık park yeri hakkı var.

    Forumda ki kafalar çok güzel.
  • emrcnd E kullanıcısına yanıt
    O zaman girmesin toplumun kullandığı otoparklara ? Hatta mümkünse garajlarından çıkartmasınlar da ortalık kendini bir şey zanneden zengin pisliklerden temizlenmiş olur.
  • konudaki en beğenilen yorumlar bu toplumun neden bozuk olduğunun en belirgin örneği.
    aylar süren bir araştırma konusu olacak örnek burada canlı kanlı ortaya çıkmış işte.

    "param varsa herşeyi yaparım, yaptığım şeyde elbet haklılık vardır." düşüncesi bizim gibi arabesk kültürlerle batı kültürünü ayıran büyük farklardan birisi.
    mesela 1 milyon liralık arabaya biniyorsanız başkasının park yerini gasp edebilirsiniz.
    bu bakış açısında olan henüz gelişmemiş, toplum içinde yaşamaya tam olarak adapte olamamış zihinlere göre 10 milyon liranız varsa başkasının hayatını cem garipoğlu gibi gasp edebilir, 100 milyon liranız varsa da sinan çetin'in oğlu gibi bir ailenin hayatını gasp edebilirsiniz. çünkü sizin için para herşeyin kapısını açan anahtardır.

    çok sükür ki ailemden böyle maddiyat üzerinden bir görgüsüzlük örneği terbiyesizliği almamışım, alana da Allah şifa versin dilemekten başka birşey gelmiyor elimden




  • Kolayı var. Çapraz şekilde park edip arkasını kapatacaksın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SPHAR3X

    O zaman girmesin toplumun kullandığı otoparklara ? Hatta mümkünse garajlarından çıkartmasınlar da ortalık kendini bir şey zanneden zengin pisliklerden temizlenmiş olur.

    O zaman bende 2012 model altı arabalar sokağa çıkmasın derim ortalık eski arabalardan kurtulsun var mı böyle bir dünya

    araba 1 milyon değerinde herkese açık bir otopark değil otopark boş mu dolu mu belli değil %90 otopark da boş konuyu açan laf olsun diye konu açmış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 23 Mart 2017; 20:25:31 >
  • emrcnd E kullanıcısına yanıt
    İmzan ile yorumun çok çelişiyor be.Bir kontrol et istersen.
  • kamera yoksa çizdirt
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SPHAR3X

    İmzan ile yorumun çok çelişiyor be.Bir kontrol et istersen.

    2016 model araç kullanıyorum sıkıntı yok
  • Şu ülkenin sorunu komple bu , iş yaşamadığınız , tecrübe edinmediğiniz şeyler hakkında her otu boku bilir gibi konuşuyorlar. Kimi demiş çizerim Kimi demiş bende olsam böyle koyarım . Birincisi eğer bunu sıradan bir araba koysaydı bu size batmazdı '' ŞU HALE BAK '' der geçerdiniz ama size anormal gelen kendi ortamınızda olmayan bir şeyin böyle olması , ikincisi çizerim diyen dangalaklar niye güzelce yer saihibine ikaz etmek yerine ya da sen her arabaya öyle diyor musun da ULAN OTOBÜS DURAKLARINDA DÖRTLÜ YAKTIĞINDA DURMA HAKKIM VAR kafası yaşayan bir sürü dangalak var hangisine bişey dediniz ? Kırmızıda geçen hangi otobüsün içindeyken kaptan sen napıyosun dediniz ? Hep son anda geçtik oh oh diyorsunuz kimse konuşmasın ben görmedim.Bende de oldu bende söylemedim. Böyle görgörüsüz aptallar reno, honda görünce şahin görünce çiziyor mu da 1 milyonluk araba görünce çiziyor ?Ayrıca sağ tarafında çöp tenekesine benzer konteynrlar var belki park ettiği sırada doluydu ve acelesi vardı ? Gelelim diğer cahillere yok benimde arabam böyle olsa böyle koyarım yok benim de böyle arabam olsa tel çekerim bu herif gitsin garaj yaptırsın o zaman felan demişler ? Ulan delinin biri kuyuya bir taş atmış 40 tane akıllı çıkartamamış. Bu benimde arabam böyle olsa bende böyle koyarım diyenlere diyorum sen kendi bütçendeki arabanın senin hayatındaki rolü neyse onun bütçesindeki arabada o yani ona göre araba o sana göre araba başka bir şey yine de merak etmeyin araba olarak görüyorlar (baba parasıyla hayallerini gerçekleştiren için çok değerli olur tabii ki çünkü kendisine göre almamış olur alacağından çok daha fazlası olduğu için çok daha değerli olur o başka bir şey) ikiside iki kitleye göre araba birisi uçak birisi araba değil. Benim arabam böyle olsa bende böyle koyarım gibi bir kafa yok herif o arabayı alabiliyorsa zaten onun için normaldir , senin kendi arabanı gayet normal kullanman gibi anormal gelen şey sana araba değil fiyatı ne demişler cahil adamın yapacağı muhabbettir geçiyorum. Koca koca insanlar var aranızda , şöyle bir yerde (bunun fiziksel olmaması kalitesini , değerini , yerini değiştirmez içindekiler değiştirir ) 15-16 yaşındaki çocukların ''benim böyle arabam olsa ben tel örerim bekçi koyarım'' gibi şeyler söylemesi doğal boş yapıyor , yetiştirme meselesi lakin bu sözlerinden bu beğenenlerin bunun çocuk olduğunu anlamayıp beğenmesi ya da hangi kafayla beğenmesi zaten düpedüz saçmalık.


    **** Gerçekten zavallı ve cehalet örneğisiniz. ALLAH'ım para çok kolay ama insanlarda görgü edep yok demiş arkadaş doğru demiş internet pahalı olabilir ama herkeste su gibi kullanıyorsa lüks değildir pahalıda başka ülkelere göredir yoksa su gibi herkeste kullanıyor evde ki internete pahalı diyip evde internet sınırsız + bilmem kaç gb mobile alıyorsunuz yalan mı ?Bunu yazan arkadaş doğru demiş para kolay demekki interneti var böyle gelip saçma saçma konular açıyor , ama görgü edep yok , nedeni belirsiz bir şekilde sırf sahibi olmadığı bir şeyi kör , sağır , dilsiz olanın yapmayacağı sadece akılsız , aptal insanın yapacağı şeyi yapmış. Yanındanki konteynrları görmemiş o sırada dolu muydu boş muydu acelesi var mıydı ? Orası girişe en yakın yer sanırım , ya da onu süren kız mıydı babasının mıydı , kim getirdi niye getirdi , niye koydu tam bir cehalet örneğisin kendini rezil ediyorsun.Bence internet ucuz , çok daha pahalı olmalı. İnsanlar yeterince cahil , yeterince aptal , burada da birbirlerini bulup aptallıklarını , cahilliklerini normalize ediyorlar(normalleştiriyorlar) bunların çocuklarınıda siz düşünün.




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.