Şimdi Ara

Otomobil ruhsatlı Vip Araçların Çok Mantıklı olması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
6
Favori
12.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • OzKaraOz O kullanıcısına yanıt

    Aks mesafesinden dolayı bazı geçiş yerlerinden ekstra ücret alınıyor benim bildiğim.

  • Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt
    Adana Ankara ücretli yolda 15 tl fazla ödedim doğrudur ama çok cüzi bir miktar bence çok önemli değil...
  • şu motor ve şanzıman yürürü ile donanımı SUV'e koyun fiyat 1milyon

    180 beygirden bahsetmiyorum bile

    benim aracım fişek diyeni kalkışta bile yer bu 8 saniye 0-100 nedir

  • hiç katılmıyorum bence özellikle çocuklu aileler için çok mantıklı ama mantık ile bizim insanımızın arası açık. yakıt konusuna takılacak adam bir zahmet 350.000 tl lik araç kullanmasın zaten. benim latitude 1.5 şehir içi 7.7 yakıyor clio IV 0.9 tce şehiriçi 7.6 yakıyor yani şehiriçi tüketim açısından bir farklılık da yok. şehiriçinde kullanım ve park sıkıntısı ise külli palavra ; şirket aradcı olarak 2 sene ford turneo custom 2 sene ford transit 10+1 kullandım. ikisinde de ön-arka park sensörü ve kamera vardı. şehiriçinde ne park yeri bulamamazlık yaşadım, ne manevra sorunu ne de park etme sıkıntısı. eğer ki araba kullanmayı gerçekten biliyorsanız ve parkınız iyiyse en ufak bir zafiyet çıkmıyor.

  • Hakan5434 H kullanıcısına yanıt

    8+1 modellere ozgu bir durum var gibi aklimda kalmis

  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    Tam tersi bu araca Suv vergisi koyun yine 1 milyon TL 🤗
  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bizim insanımız biraz prestije önem verdiği için başka her türlü mantıklı olan araca kulp takıyor veya bak bu araç mantıklı diye aldım arkadaşlar diye hani bir kaç kişi başka bir bakış açısı yakalar yardımcı olmaya çalışıyorum arabasını övüyor diyorlar.
    Ben fiyatına göre ne alıyorsun full donanımlı bir araç güçlü torklu sağlam sorunsuz otomatik şanzımanlı otomobil ruhsatlı vs. anlatmaya çalışıyorum herşey bilimsel ortada muallak bişey de söylemiyorum çok güzel neye göre güzel gibi.. ama yinede sanki bu işten çıkarımız varmış gibi bir algı oluyor....Arkadaşlar arabaların Bayi fiyatları gerçek değil vergili fiyatlar kimine 4 kat kimine 3 kat... Bayi fiyatına göre araba iyidir mantığından çıkın artık... Yüzde 15 Ötv diyorum daha ne diyeyim...
  • bu araba satışlarda biraz öne çıksın anında müdahale ederler, şu anda gerçekten çok cazip duruyor bütün otomobil piyasasına göre....


    bende Suzuki Vitara var sıfır almıştım 4 sene önce, 75.000 km'de kazası hasarı yok Allah'a şükür bi ilanlara bakayım dedim muadillerine 300.000 TL yazmışlar şoka girdim..

    Ki arabadan çok memnunum 140HP - 220nm motor var turbolu seri araç, Aisin tam otomatik şanzıman vs.. sorunsuz araba ama 4 kişilik aile için ufak aga B sınıfı ufak araç neticede.


    satıp, Citroen'e girişmek çok cezbediyor ama bilemiyorum Altan.

    Biraz daha izleyeceğim sanırım, umarım o zamana kadar fırsat elimizden kaçıp gitmez.

  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    Citroën spacetourer
    Peugeot EKSPERT traveler
    Opel Zafira
    Hangisi işinize gelirse onu alabilirsiniz...
    Hepsi aynı araçlar hiç bir farkları yok...
    Bu araçların Ötv si yüzde 15 kalmaz diye düşünüyorum ilerde çünkü otomobil fiyatları bu şekilde giderse bu araçlarıda sollayacak...
  • OzKaraOz O kullanıcısına yanıt

    ben seni gayet iyi anlıyorum dostum, daha önce söylediğim iki araçla aşağı yukarı 300.000 km yol yaptım. ne kadar kullanışlı olduklarıa yakınen şahidim. bir de dediğin gibi prestij meselesi var ama prestij de prestij olsa. seatı olan bile prestijim var sanıyor ki vw sahiplerine hiç girmiyorum onlar ayrı bir komedi unsuru. bizim insanımızın tipik sorunu maalesef başkası için yaşaması. evi başkası için , arabayı başkası için alır. bu forumda tonla örneği var daha almadan kolay satarmıyım diye soran eblehler var.

  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt

    350bin dediğiniz bugün ortalama bir c segment araç oldu. Park- manevra konusunun sizin yeteceğiniz ile alakası yok, özellikle istanbula gittiğimde bazı bölgelerde zar zor yer buluyorsun, bulduğun yer ancak corsa sığacak kadar oluyor, hadi yeri buldun araba geniş, diğer araçlara göre inceden taşıyor, aceminin biri gelip surtecek halde kalıyor. sokak iki araba genişliğinde ve köşelere araç park etmiş, manevra yeteneği ile alakası yok, zorluyor.

  • Çok sıkışık otopark alanlarına sahip yerlerde sıkıntı yaratabilir onlar için alın tavsiye ediyorum diyemem rahat otopark imkanına sahip kişiler için şiddetle tavsiye ederim...
  • kusura bakmayın da bugün ülkede satan b sınıfı hb lerin büyük çoğunluğu filo. tanıdığınız kaç kişiye b hb araç yetiyor? ayrıca ülke, istanbulun bazı bölgelerinden ibaret değil. istanbulda yaşamıyorum, yılda bir yada iki defa geliyorum istanbula. bugüne kadar latitude ü (ki uzunluk 4890mm) sığdıracak yer problemi yaşamadım. evet bir clio sahibi olarak b hb lerin şehiriçinde çok pratik olduğunu biliyorum ama bu uzun arabaların işkence olduğu anlamına gelmiyor.

  • OzKaraOz O kullanıcısına yanıt

    yerden yüksekliği ne kadar , 3008 gibi 20 cm var mı?

  • REM kullanıcısına yanıt
    25 cm civarı bir karıştan biraz fazla...
  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt

    O zaman okuduğunuzu anlama ile ilgili bir probleminiz var, cümleye küçük yerlerde problem değil de diye başlamışım zaten.

  • size öyle gelmiş olabilir ama emin olun çok dar yerlerde (eğer bilirseniz antalya kaleiçi) büyük araçla manevra yapmışlığım var, avm otoparkına girmişliğim var (ford turneo custom un yüksekliği 2.03 m idi). elbette bir clio kadar kolay manevra yapamayacak ama bu araçların faydası o kadar çok ki bu o faydaların yanında ufak detay kalıyor.

  • jay jay justified kullanıcısına yanıt

    otomobille ayni hiz limitleri.

  • OzKaraOz O kullanıcısına yanıt

    iyimiş, köy yollarında sorun olmaz o zaman

    yol sesi lastik sesi ve rüzgar sesi c sınıf araçlara göre nasıl acaba ?

  • Yol sesi yok gibi bişey rüzgar sesi 120 den sonra gelmeye başlıyor ama araçta rahatsız edici hiçbir ses gelmiyor. trim sesi beni gıcık eder bu araçta hiç duymadım inşallah böyle devam eder...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.