Şimdi Ara

Organize İşler 2: Sazan Sarmalı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
7.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2 yerde küfür var biraz utandırıyor.. benim görüşüm bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • film yapımcılarının gösterdiği tepkiye bakar mısınız bu organize işler olayı için

    "Maalesef yaşanan gelişmeler benzer sınırlama ve düzenleme konusunda ülkemizde kanun yapıcının acilen devreye girmesi gerektiğini göstermektedir. Çünkü Sayın Cumhurbaşkanımız ve Kültür ve Turizm Bakanımızın Türk Sinemasının gelişimi için bizzat tam destek verdiği bu dönemde yaşanan durum, sadece gişe kaybı değil ülke sinemasına vereceği hasar nedeni ile milli menfaatlerimiz açısından bir yapımcının kar-zarar perspektifini çok aşan boyutta, büyük bir risktir."
  • İş mahkemeye gidiyor.

    http://www.sisay.org.tr/kamuoyuna-duyuru

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakikaten sazan sarmalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film fena değil bence ama çok iyi değil işte
  • Herşeyi korudular bı sınema sektorumu kaldı netflix vazgeçilmez bu sektörde tektir, sinema filmlerinide alırsa tamamdır artık her evde netflix olur
  • Bende amacın o olduğunu dusunuyorum hocam hatta netflixe düşme sebebınınde bu olduğunu düşünmekteyım
  • İlk film nerede bu film nerede buna film demek bile zor. Ortada doğru dürüst bir hikaye yok, zorlama karakterler ve oyunculuklar. Kasıntıdan geçilmiyor. Yeni başlayan çok güzel hareketler bundan çok daha komikti. Yeni ekipte çok yetenekli oyuncular var tüm işi onlara bıraksa eminim daha iyi bir film çıkardı.
  • Film Netflixe düşmüşse malum yerlerede düşmüştür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflix'de izledim.

    Senaryo dandik, karakterler vasat. Sıradan bir film işte.
  • Vizontele - en üst seviye
    Organize isler 1 - ortalama üstü

    ORGANIZE İşler 2 - rezil bir film iyiki netflixden izledimde param boşa gitmedi ( birde bugün haber yapmışlar / netflix amerika’dan yöneticiler gelmişte filmi ayakta alkışlamış.
    Aklıma bilgisayar başında oturan çocuk ve odaya giren baba karikatürü geldi

    Peki niye beğenmedim ( Konu haber derlemesi olmuş)
    Oyunculuk vasat
    Kurgu montaj ne oluyor dedirtiyor.

    Herkes izlesin tabiki kimse izlemesin demiyorum ama boşa zaman kaybından başka birşey değil. Sinemaya gidip okadar para veren müşteri bu kadar hafife alınamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deli kuyu hikayesi misali koparilan yaygaraya cok takilmayin..ilk filmi de ahim sahim degildi..Turk sinemasinin cogu filminden iyi duzeydeler sadece..genel olarak 6 puan alabilir..beklentiniz yoksa zaman gecirmek icin ideal..eksi yonleri cok var bence en onemlisi farkli kollardan ilerleyen olaylar birbirine daha akillica baglanabilirmis..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi dün gece izleme fırsatım oldu. Gerçekten söylendiği kadar varmış. Çok kötü film. En fazla 10 üzerinden 4 puan verilir. O da Erdal Tosun'la ilgili duvar yazısı ve birazcık da Kıvanç Tatlıtuğ'nun hatrına.

    Filmde zaten komedi kısmını komple unutun öyle bir şey yok; onun dışında filmde senaryoda büyük kopukluklar ve eksiklikler var. 2 tane ana karakter yaratmışlar, film başından beri bu 2 ana karakterin kesişmesini bekliyorsunuz ama bir türlü kesişmiyorlar filmin sonunda saçma sapan bir şekilde kesişiyorlar onda da ne diyalog var ne düzgün bir sahne.

    Bunları bilerek spoiler içine almadım çünkü gerçekten spoilerlık şeyler değil, daha doğrusu filmde zaten spoiler verilecek bir şey de yok!

    Ayrıca şu ÇGH 2'deki kısa boylu arkadaşın da komedyenlik yeteneği olmadığını düşünüyorum. Sırf fiziki özelliği üzerinden espiri yapılıyor ve yapılmaya devam edecek gibi. Tıpkı kilolu insanların kiloları üzerinden espiri yapıp buna tiyatro veya komedi demek gibi bir şey. Üstteki arkadaşın dediği gibi biraz Yılmaz Erdoğan'ın BKM ekibini tanıtma filmi gibi olmuş.

    O Ziya karakterini oynayan tipi de hiç sevmiyorum komedyen falan değil gözümde. Bir eskilere bakıyorum bir de şimdikilere... Yazık.




  • Film iyiydi yani ortalamanın üzerinde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GK13 -- 11 Mart 2019; 9:24:53 >
  • Kıvanç Tatlıtuğ ve şişman çocuk dışında çöptü bence.
  • Yapımı dün izleme şansı yakaladım. Kesinlikle ilk filmden bayağı bir tık altta kalmış. Komedi olarak komediyi tam verememiş. Film olarak da film tadını yakalayamamış. Birkaç yerde güldürmesi dışında en fazla eğlenceli diyebileceğimiz bir yapım olmuş. İstanbul Boğaz manzaralarındaki o güzel kareler ve birkaç aksiyon sahnesi olmasa film değil buna yaz dizisi diyecektim. 20 dk daha kısa olsa belki daha güzel olabilirdi ama kızın gereksiz tripleri ve dandikten duygusal anlar fazla tatsız ve uzun olmuş. Kesinlikle sinemasına gidilip para verilecek bir yapım değil. Anca işte öyle boşluğa gelip izlenip geçilecek bir yapım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.