Şimdi Ara

Oppo Find X2 Türkiye’de satışa çıktı: İşte fiyatı! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
4.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Parası olan ve ihtiyacı olan alır. Bende para yok ihtiyacım da yok alamıyorum o yüzden.
  • Şu anda S20 Ultra 9999 TL'ye satılıyor. 11.000 TL'ye bu cihazı almak delilik. Çinliler iyice aptalca hareketler yapmaya başladı...
  • Bir telefona zaten 11.000tl vermem, ama verecek olsam da Oppo'ya vermem. Çin markalarının olayı çok daha ucuza bilindik markaların amiral gemilerinin donanımını veriyor olmasıydı. Aynı fiyat olduktan sonra gider Samsung, HTC vs. alırım.

  • Tamam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Virtüöz V kullanıcısına yanıt
    Vallahi duygularıma tercüman oldunuz çok teşekkürler....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-8BD2DDA2A

    Telefonlar oldukça güçlü ona lafım yok ama bu paraları androide kim verir.
    Aynen hocam..

    Karşı tarafta ayda iki kez bizi uzaya götürüp getiren ios varken...
  • Paradan bir sıfır atılmasının zamanı gelmiş.
  • Dünyanın en iyi kameralı telefonu, 65W süper hızlı şarj ve SD 865 var gayet uygun. Exynoslu Samsung'dan daha iyi ve daha ucuz.

  • Son teknoloji cihazı kıytırık iphone ile kıyaslamayın arkadaşlar. Bu telefonun rakibi iphone 12 pro max olabilir ancak. Apple ilk önce DXomarkta birinci olan, LPDDR5 ram, 3K Amoled, 120 HZ, 6.7 inç bir telefon yapmayı başarsın fiyatını zevkle karşılaştırırız :D

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Misafir kardeş, X2 Pro'yla karıştırıyorsun. Bundaki kamera hiç de en iyisi değil, ortalama bir kamerası var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Son teknoloji cihazı kıytırık iphone ile kıyaslamayın arkadaşlar. Bu telefonun rakibi iphone 12 pro max olabilir ancak. Apple ilk önce DXomarkta birinci olan, LPDDR5 ram, 3K Amoled, 120 HZ, 6.7 inç bir telefon yapmayı başarsın fiyatını zevkle karşılaştırırız :D
    Fanboyluğa gerek yok iphone için ios sistemi yeter hem android hem iOS kullanmış bi insan olarak diyorum ki adroid 3 yıl geriden geliyor.İstersen 36 GB RAM koy android e uygulama durduruldu kapatıldı errorlarını yine alacaksın ama yanına 1 GB ramli 6s i olan biri gelecek bu hatayı bir kere bile almayacak cünkü adamlar sistemi yapmış önce yazılım sonra donanım.Kaldı ki Apple ın işlemcileri piyasa işlemcilerinin tamamını tokatlar apple daha iphone 12 yi duyurmadı duyurduktan sonra yine antutu testlerinde en iyi işlemci Apple işlemcisi olacaktır her sene olduğu gibi kamera zaten iphone 11 pro kamerası su an en iyiler arasında ki iphone 12 pro daki kamera findx2 den yine daha iyi olacaktır.Apple her teknolojide her zaman önce olup firmalara öncü olmustur mesela ekranda çentik mesela parmak izi okuyucusu bunları ilk telefonuna koyan apple dı.Mesele 3D yüz tarayıcı gibi gibi.Ayrıca güvenlik konusunda Apple’dan iyisi yok telefonu çaldırsan bile bir üçüncü kişi asla telefonu kullanamaz icloud şifresini bilmeden.Bunu kırabilecek de ne Türkiye ne dünyada kimse yok.Ama androidde öyle mi al telefonu bi hard reset at tepe tepe kendi malın gibi kullan vs vs yani iphone ile android kıyaslanmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hakankabaoglu kullanıcısına yanıt
    fanboyluğa gerek yok dedikten hemen sonra Apple kıçı yalamaya başlamak Apple fan boylarının genelinde gözlemlenen bir durum.
    ilk çıktığı zaman iphone 8 plus aldım, o süreçte apple cephesinde en iyi telefondu, 6 ay kadar kullanım sürecinde bir sürü program defalarca çöktü. ara ara şebeke problemleri yaşattı, aynı ortamda aynı operatör kullanan diğer arkadaşım telefonunu kullanırken benim telefon sinyal kaybetti, bunun üzerine de saçma sapan tepkiler verdi. ip 8plus öncesinde kullandığım dandik Android telefon olan lenovo p2 de bir kere bile benzer hata almamıştım.

    bir de tutup güvenlikte epıldan iyisi yok demiş zeka örüntüsü, lan daha geçen yıl icloudu patlatıp o kadar ünlünün çıplak fotolarını piyasaya dökmediler mi?

    Apple diğer markaların yıllardır kullandığı, artık ürün tanıtırken anlatma gereği bile duymadığı özellikleri sanki ilk kez piyasaya süren markaymış gibi bu kendi kitlesine nasıl kitliyor anlamıyorum. yıllardır var olan su geçirmezlik olayı iphone 8 ile anca geldi, öyle bir reklam yaptı ki sanki ilk kez ortaya çıkıyor bu özellik. aynı şekilde bokeh efekti falan filan.

    size ne içiriyorlar anlamıyorum, Apple istese appleın istediği yere uzanacak hale gelmişsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • oppo güzel telefon yapıyor ama fiyat olarak biraz pahalı geldi bana
  • Fiat 11 bin oldu 2 gün sonra tekrar 10 bine indi...

    Piyasayı deniyorlar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironman -- 22 Mayıs 2020; 21:3:16 >
  • DODANLI kullanıcısına yanıt

    Yani ülkemiz parası değersiz olduğu için maalesef rakamlar bize çok geliyor. Halbuki 1000 dolar. Ben 7t aldım çok memnunum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 senelik kesintisiz iphone kullanıcısıydım (son olarak bir ay öncesine kadar iphone x) halihazırda macbook air, bunun dışında airpods gibi diğer ürünlerinide kullanmaktayım. Bundan bir kaç sene önce biri bana sorduğunda hiç kafa karıştırmayıp, gidip iphone almasını öneriyordum. Ancak gelinen noktada işler çok değişti. Find x2 için belirlenen fiyat bencede yüksek ancak markanın diğer cihazları öyle küçümsenecek türden değil. 11 senelik apple kullanımından sonra ve android işine kuşkulu bakan biri olarak reno 3 pro ya geçtim ve ilk kez iphone dışında bir cihazdan aynı konforu hatta fazlasını buldum. Bir kere Color os olayı bitirmiş. Apple marka değeri yada imaj olarak bir süre daha gider lakin a101 mağazasında 1300 liraya satılan honor 10 lite ın benim iphone x ten daha iyi fotoğraf performansı göstermesine şaşırmıştım. Uzun lafın kısası "android iyi donanım sunuyor ama ios başka" sloganının sonu geldi. Çinliler (başta oppo) işin yazılım kısmınada asılmış bu kez. İtunes gibi saçma sapan bir arayüz ile uğraşmadan cihaza kolay erişmek bunun yanında android kullanıyor gibi olmamak benim hoşuma gitti. Oppo'nun color os barındıran modelleri ios kararlılığında ve en az onun konforunda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bu cihazı alanlar niye hemen satıyor neyinden memnun kalmıyorlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.