Şimdi Ara

Oppo Find X2 Türkiye’de satışa çıktı: İşte fiyatı! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
4.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Valla sizi bilmem ama ben bir telefona 2000 TL üstü vermem.Çünkü her ne kadar özellik bakımından mükemmel olsalarda iş kullanıma gelince o kadarda önemsememeye başlıyorum.Bana yeterli olanı almak en mantıklısı.O kadar para veripte seneye yeni teknolojinin çıkmasını sevmiyorum.Ve 10.000 TL verdiğim cihazıda kullanırken tedirgin olmayıda istemiyorum.Şuan 2000 TL'ye aldığım orta sınıf telefon her ihtiyacımı karşılayabiliyor mu? Evet.Kamera olsun,hız olsun,ekran olsun,oyun performansı olsun hertürlü yetiyor.Devasa paralar verdiğim cihazlarda aman aman uçuk kaçık birşey sunmuyor.Artık orta sınıf cihazlarında kameraları üst seviyeleri aratmıyor.Çünkü mercimek kadar sensörden daha fazla performans gelmiyor.Ne kadar uğraşılsada yıllar geçsede ufak farklar oluyor.Hele ki gece modunun orta seviyeye inmesi komple işleri değiştirdi.Gündüz zaten hepsi iyi.Gecede net çekmeyi veriyim çokta umrumda değil.İşlemci performanslarının günlük hayatta artık farkı yok.İş arayüzde bitiyor.Oyun desen zorlayacak oyun çok az.Ha pubgyi orta ayarda oynamışım ha ultra hd de.Telefondan ne kadar oyun zevki alınabilir ki? 2000 TL'ye telefon alır kalan 8000 TL'ye yeni nesil konsol artı monitör dizerim mükemmel grafiklerde geniş geniş oynarım hem pubgde var.38 dakikada %100 sarjmış.Ya nereye yetişeceksin? Hayır yani bunun bilincinde olan zaten saatler öncesinden sarj eder ha 38 dakika ha 100 dakika.Video perfomansı 4k 60fps olsunmuş.Filmmi çekiceksin? İlla 4k 60fps isteyen Dji pocket alsın bir telefondan kat kat iyi video çekiyor artı sarsıntısız.Ne yani bu? Zaten atacağınız instagrama video ve fotoğraf.30 fps olmuş çokmu kötü? Ekran 120 hzmişte falanda filanda.Yan yana koymadığın sürece zerre farkına varmazsın.Telefon ekranı 60 olmuş 120 olmuş arayüzdeki yağ gibi akan geçişleri görmesem ne olcak dünyanın sonumu? Zaten şuan yağ gibi akıyor.Elindekiyle yetinemeyerek her fırsatta daha iyisini daha süperini istedikçe elimizdekilerden olan hızlı kullan at tüketicileriz.Artık uyanın.Nereye kadar bu çılgınlık? İnsanlardaki bu gösteriş merakını ve vurdumduymaz para harcanmasını anlamıyorum.Ne olucak 10000 TL'ye telefon alsan? Senin statünü,kültürünü,kariyerini,okumuşluğunu ve yaşam standartlarını bunun üzerinden mi değerlendirileceğini sanıyorsun? Valla kusura bakmayında bu ezikliktir.Aşağılık duygusuna kapılıp altta kalamamaktır.Bu kendine olan acizliğindir.Benim boşa vercek param yok çünkü akıllıyım.Ama bu tarz insanlar kendi akıllarını kullanamadıkları için akıllı telefonlarında en akıllılarını yapay zeka kullananlarını tercih ediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtüöz -- 29 Nisan 2020; 15:54:59 >




  • maşallah yeni çıkan telefonlar 9 bin 9 yüz 99 tl. 10 bin değil şaşırmayın

  • benim anlamadığım. normalde başka bir ülkede döviz aniden 1.50 den 2ye bile çıksa hemen kriz ilan edilir. ve yönetim istifa eder. bizde 2.50den 3.50den 7.00tlye geliyor. yüzde yüzlük bir çöküş var. kimse benim sorunum yüzünden demiyor. ve halkın umrunda olmuyor böyle şöyler. adama dolar yükseldi diyorum. banane benim dolarım yok ki diyor. malesef saf bir ülkeyiz ve insanımız da öyle. başka bir ülkede böyle birşey olsa kan çıkar. diğer ülkelerde döviz sabit 5,10 değer oynar. 1.50 ise 1.60 olur 1.70 olur. çok çok büyük bir değişim olmaz yıllarca.
    anddorra bile euro kullanıyor. ben anlamadım bu işi.
    slovenya euro kullanıyor ve 900-1000euro asgari ücreti var sadece. o da asgari
    estonya euro kullanıyor.
    çok küçük ülkeler bile euro kullanıyor. ve çok iyi durumdalar. enflasyon sıfır.
  • oppo ile ilgili değil ama bi android telefona 10bin küsür falan veremem. vermem.

    Telefon 2 ay sonra 8-7 derken inanılmaz değer kaybediyor. Satarken de çok ciddi kaybediyorsun. O yüzden bu fiyatlar Türkiye şartları içinde çok çok pahallı
  • hiç bir android telefon 10bin etmez Oppo olsa bile
  • Fiyata bak... DH incelemesi

  • Oppo ya bakan max. 2k lık telefon alır.

    Asus rog phone 2 var 12 gb lık. Tr de satılmıyor ancak imei kırdırma felan dahil toplam 5k ya satıldı geçen ay ülkede. 8gb ise 3.5 4k civarı. Enayi olmayın..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefona 11 bin tl verecek adam gider iPhone alır.

    Böyle telefonlara dönüp bakacağını sanmam.

    İyi-kötü diye düşünerek değil, imaj meselesi.
  • Oppoya bak yeni çıktı Fiyatta Appleyi geçti
  • Oppo Reno 2Z kullanıyorum çok memnunum. Ama Find X2' nin fiyatı çok uçuk. Bi arkadaşımın yorumunu okudum az önce. Bu fiyata Türkiye gibi bi yerde insanlar sadece Iphone alıyorlar...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • elemanın biri yarım saat dil döktü bu cihaz için hwp'de. yok Türkiye'deki en iyi cihazmış, yok iddia ediyormuş! falan filan. ama ciddi ciddi oturdum 1,75x hızla izledim. ama aklımda kalan bi *ok bile olmadı.

    benim cahilliğime verin ama 120 hz ekran ne işe yarıyor?
    duyu organlarımızla hissedebiliyormuyuz?


    bu ülkede bu cihaza 5000 bin TL'yi bile çok görecek adamlar, adamın hasları var! isterlerse 32 gb ram koysunlar, istedikleri elemanlara yalatsınlar! ama gerçek manada bu cihazı alacak 100 kişi bile çıkmaz!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araba fiyatına telefon satan... normal fiyatlı modelleri va mıdır bunun?
  • oyunda hızlı aksiyonlu anlarda net görüntü için yoksa 60hz ile bir çok detayı göremediğinden oyunda kaybedenlere katılıyorsun...
  • "traş makinesi" mühim tabi!

    Oppo Find X2 Türkiye’de satışa çıktı: İşte fiyatı!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: detanaoq

    oyunda hızlı aksiyonlu anlarda net görüntü için yoksa 60hz ile bir çok detayı göremediğinden oyunda kaybedenlere katılıyorsun...
    bir gamer bu telefonu oyun oynamak için alıyorsa gamer'lığından şüphe ederim!

    oyunlarla hiç alakam yok diyebilirim. zaten jubilemi Crysis ile yaptım. eski amatör bir oyuncu olarak, cep telefondan oyun oynamayı zül olarak adlediyorum. hele bu mobil oyunların doymak bilmeyen para iştahını, uzun abiden bile daha önde görüyorum. adamlar kıçı kırık sanal bir araba için yada oyuncuya avantaj sağlayacak hayali ekipmanlar için avuç dolusu para istiyorlar! bu paraların çok daha komik bir fiyatına gta sa alırım, istediğim arabaya biner, istediğim ekipmanı alır oynarım. ki zaten zamanında lumia 525 için gta sa almıştım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-13B66B2D0

    elemanın biri yarım saat dil döktü bu cihaz için hwp'de. yok Türkiye'deki en iyi cihazmış, yok iddia ediyormuş! falan filan. ama ciddi ciddi oturdum 1,75x hızla izledim. ama aklımda kalan bi *ok bile olmadı.

    benim cahilliğime verin ama 120 hz ekran ne işe yarıyor?
    duyu organlarımızla hissedebiliyormuyuz?


    bu ülkede bu cihaza 5000 bin TL'yi bile çok görecek adamlar, adamın hasları var! isterlerse 32 gb ram koysunlar, istedikleri elemanlara yalatsınlar! ama gerçek manada bu cihazı alacak 100 kişi bile çıkmaz!
    Napalım exynos'lu samsung mu alalım?
    İphone 11 pro çok güzel makine cidden çok sevdim ama ben ios sevmiyorum. Bilgisayarım mac, tabletim ipad ama ios sevmiyorum.
    120hz ekran var, kamerası falan da baya iyi sanırım. Samsung bizi exynos ile keriz yerine koyduğu sürece s20 düşünmem. Xiaomi sevmiyorum.
    huawei de sevmiyorum, profesyonel seviyesinde fotoğrafçıyım, huaweilerin yazılımsal fotoğraf düzenlemesindeki saçmasapan hatalar ve blurlar bi yakınlaştırmaya bakıyor. Daha geçen dslr'la çekilmiş fotoğrafı huawei çekti diye paylaştılar şaka gibi.
    Geriye bu kaldı.
    Tek sıkıntı 10000 değil de 8000 olaydı çol güzel olurdu.
    Geçin arkadaşım artık 5000 ayaklarını. Ben lg v30+ aldım 2800 liraya 3 yıl önce, hala 2800 lira. Samsung'un base model s20'si 7200 lira.
    İphone 11 pro 256 11.500 lira.
    Malesef amiral telefonların 10.000 lira olması artık bir gerçek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çin malı telefonlarin rekabet avantaji yavas yavas kayboluyor. Ustelik segmentasyonda ust sinif modellerde Samsungun lokasyon bazli stratejik fiyatlarina karsin tuketici algisinda yuksek fiyatlarda konumlaniyorlar.

    Gecen gun youtube'da degerli Mesut Cevik aslida hemen her tuketicinin sesi olup cok guzel detaylara deginmisti. Tabi ki Oppo lansman icin teknoloji platformlarindan yararlaniyor ve simdi de tuketicin davranissal tepkilerine maruz kaliyor. Temelde ulasilamayacak hicbir seyin degeri yoktur. Biz luks tuketime alisip geri dustugumuz icin simdi kiziyoruz ama Amiral Gemisi demek telefon alirken gelirinden ayiracagi pay ile dengesi bozulmayacak musteri kitlesine hitap etmek demek.

    Uzerine bircok vergi eklendiginde Türk tüketicisi icin disarda iarta sinif olarak satilan telefonlar da 5.000tl ustu banda cikarak amiral gemisi sinifina girdi. Cogumuzun elindeki telefon gecmisinin iyi modelleri ve alistigimiz dongude elimizdekini satip, en az ayni segmentini ya da daha ustunu almak varken artik bunu basaramayinca ilgimiz giderek azaliyor.

    Bir sure iphone alamazsan, androidin en iyisi Samsung'u alir, Samsung da yuksek kaldiginda Çinliler de artik eskisi gibi degil Huawei alirim, Huawei dunyada pazarini arttrip fiyatina yansitinca, Xioami alirim derken simdi Cinli markalarin dar gelirli pazarlara yonelik urettigi ikame sinifindaki alt kalite markalari bile alinamaz duruma geldi.

    Dunyada enflasyon bitti. Yeni cikan telefonlar teknolojik gelisim nedeni ile bir onceki modelinden pahaliya cikiyor ama markalar da devrim niteliginde degisikilikler yapamayinca; fiyat farklarina etki eden islemci ve kamera ozelliklerine gore bir modeli 3 varyasyona bolerek tuketiciyi avlama pesine dustuler. Bu da bize yaramiyor cunki, telefon turkiyeye 0 liraya gelse bile vergilerden dolayi yurtdisindaki orta segment fiyatinda bir modele esitlenecek neredeyse.

    Ulkemizdeki temel tuketim malzemelerinin pahalanmasi ile diger harcamalar icin gelirden ayrilan payin azalmasi, daha oncesinde alimi kolaylastiran uzun vadeli kredilerin dusurulmesi ve maliyetlerinin cok yukselmesi, eldeki cihazin kullanim suresinin uzamasi nedeni ile takasta ederinin duserek aradaki farkin cogalmasi gibi nedenler maalesef ekonomik boyut olarak karsimiza cikiyor.

    Çinlilerin ust segment modellerde kendi uretemedigi; ekran, kamera sensoru ve bazi arabirimleri ucuza mal edememesi de rekabet avantajini kaybetmelerine neden oluyor.

    Oppo Turkiye'sebdiger Çinli markalar gibi fiyat avantajini one cikarmadigi icin bu modelin fiyatini dusmek konusunda istekli olmayacaktir. Hedefledikleri noktanin daha cok Çinliyim ama prestij markasiyim oldugunu Turkiye Ceo'lari bugun sohbetlerinde cok net acikladi. Eger belirledikleri adetleri yakalarlarsa Oppo almanin bir ayricalik oldugunu bize hissettiren fiyatlarla yeni modellerini piyasaya sürerler.

    Saygilarimla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eiskent -- 30 Nisan 2020; 0:14:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • delirmeyen bu parayı bu telefona vermez, bu parayı verecek olsam da iphone almaktan başka mantıklı birşey yok bence.
  • Sen OPPO'sun şampiyon sakin ol! O ne fiyat öyle kaç tane satacak merak ediyorum.

  • steam uygulaması ile telefonu kullanarak oyunda oynamaz diyorsun... zaten yolda filan oyun için kullanılacak... o kadar kasma...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.