Şimdi Ara

Omega 3 Balık Yağı/Şurup - Kalp ve Beyin Sağlığı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
3.526
Cevap
112
Favori
366.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bence en iyisi halen carlson fish oil birde turkiyede 500mllik bulunsa daha guzel olacak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maxelll

    bence en iyisi halen carlson fish oil birde turkiyede 500mllik bulunsa daha guzel olacak

    Ne için kullandığınız çok önemli ve sırf ticari (patron mantığı) ile Türkiye deki ürünlerin %50 si yararlı omega 3 lerden olup kalanı balıktan elde edilen pekte işe yaramışlığı tespit edilememiş yağlar bulunuyor. Mesela Carlson 1000mg lik ürünün %60 i EPA, DHA ve Diğer Omega 3 olup kalan %40 (400mg) balıktan elde edilip herhangi bir kategori ile sınıflandırılmamış yağlardır. Bu yukarıda yazdığım tüm ürünlerin açıklama kısmında da belirttim. Sadece yararlı olarak en sade olanı DHA 250 ve Türkiye ye geldiği taktirde DHA 600 olacaktır.

    DHA 600 tam 5 kez saflaştırılarak elde edildiği rapor edilmiş,(uluslararası sitesinde yazıyor) bunun sonucu olarak
    DHA 600mg
    EPA 250mg
    Omega 3 toplam: 850mg

    ABD de 15$ civarında, Türkiye ye gelirse sanırım 75TL olur :) nihayetinde DHA 250 nin indirimsiz satış fiyatı 49TL

    DHA 250 den en büyük avantajı DHA 600'ünde 60 kapsül olmakla birlikte günde 1 adet yetmesi yani bir kutuyu 60 gün kullanabilirsiniz. Ürün Türkiye ye getirilip gerçekten 75TL den satışa çıkarsa Gold kart ile 60TL ye sahip olunabilir, buda günlük kapsül başına 1TL yapar. DHA 250 günde 2 kapsül kampanyalı(39TL) günlük masrafı 1,3TL e geliyor.

    Saygılar.




  • aybaşı sorun olmazsa amerikadaki tanıdık solgar 950 getirecek.

    biitiğinde gnc 600 getirtitim.

    hemde ürünü değiştirmiş oluruz.
  • solgar 950 3 kutu olarak gelecek .

    geldiğinde nasıl saklamalı ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusufziya

    solgar 950 3 kutu olarak gelecek .

    geldiğinde nasıl saklamalı ??




    Buzdolabı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

    quote:

    Orijinalden alıntı: yusufziya

    solgar 950 3 kutu olarak gelecek .

    geldiğinde nasıl saklamalı ??




    Buzdolabı

    bunlar sıvı değil ama.

    kapsül olanlar.

    yanlış anlamadık değil mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusufziya

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

    quote:

    Orijinalden alıntı: yusufziya

    solgar 950 3 kutu olarak gelecek .

    geldiğinde nasıl saklamalı ??




    Buzdolabı

    bunlar sıvı değil ama.

    kapsül olanlar.

    yanlış anlamadık değil mi ?

    Evet kabsul, sıvı farketmiyor. Buzdolabında saklanılması öneriliyor. Çünkü omega 3 çok çabuk bozulurmuş.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusufziya

    aybaşı sorun olmazsa amerikadaki tanıdık solgar 950 getirecek.

    biitiğinde gnc 600 getirtitim.

    hemde ürünü değiştirmiş oluruz.



    Getir getir :) bak Kıdemli Yarbay da alır bende alırım :) tabi bu işin ticaretine girip 100TL ye satmazsan :)

    Gold kart ile temin ette 10$ gibi bişi olsun :) herkes alır fakat bir durum var, biz senin 3 kutu Solgar 950 nin bitmesini beklersek takriben 1 yıl sürere :)

    Sen doğrudan Solgar ı iptal et :) DHA 600 al ;) bizde bu nimetten faydalanalım ;)


    Birde kıdemli yarbay in dediği gibi buzdolabı dışında pek saklayabileceğin yer yok her ne kadar bazıları oda sıcaklığında saklayın desede solgarı ilk açtıktan sonra içerisindeki pamuğu çıkar ve dolaba at

    Saygılar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epidoras -- 28 Ağustos 2012; 4:46:20 >




  • dolabın en alt gözünde saklayayım diyorum o zaman . açık olanı ve kapalı olanı.

    bu arada 3-4 kutu ne ki.

    ailede içebilecek 4 kişiyiz. hatta 5 diyebilriiz.

    solgar sorunsuz geldiğinde fotoları koyarım :))
  • Bende bu sene balık yağına başlamayı düşünüyorum. Derslere konsantre sorunum var. Psikoloğa gidip durumu anlatacağım. Sanırım ritalin faydalı oluyormuş ama ben balık yağıda düşünüyorum. Bir ara kullanmıştım biraz psikolojik olabilir ama gerçekten spor yaparken fazlaca yemek yiyordum. Akademik olması açısından hangi markanın ürününü tavsiye edersiniz ? GNC 250 yazmışsınız yukarıda hacı. Bunu internet sitelerinden alabiliriz değil mi ? Ayrıca konuda gold kartı olan arkadaş numarasını verse internet sitesinden alışveriş yaparken kullanabilir miyiz ? GNC 600 ile 250 arasında ne fark var ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusufziya

    dolabın en alt gözünde saklayayım diyorum o zaman . açık olanı ve kapalı olanı.

    bu arada 3-4 kutu ne ki.

    ailede içebilecek 4 kişiyiz. hatta 5 diyebilriiz.

    solgar sorunsuz geldiğinde fotoları koyarım :))




    Bu ürünü dozajı konusunda daha önceden uyarıda bulunmuştum ama dikkat çocuklarda uyku düzeyine yakın ağırlık yapabilir, ilk etapta kesin değil ama yetişkinlerde bile yapabilir, sonraki süreçte yetişkinlerde etki geçer ama çocuklar üzerinde ağırlık uzun süreli olabilir. Bu yüzden herkes 1 kapsülün üzerine çıkmamasını öneririm ;) Eğer kendinizi alıştırırsanız günde en fazla çıkabileceğiniz 2 kapsül olduğuda aklınızın bir köşesinde kalsın ;)

    Dolap dışında saklama olayına gelince:

    Öncelikle her nerede saklarsanız saklayın ürünün içinde bulunan pamuğu çıkartın!

    Rutubetten ve nemden uzak tutun!

    Dolap dışında ilacın hava ile teması çok daha kolay olacağı için Kıdemli Yarbayın dediği gibi hassas ve bozulur, Bu yüzden ağzını sıkıca kapatın eğer elinizde şu küçük 3/5 TL lik pazarlarda satılan plastik kapaklı kaplardan varsa onun içinde muhafaza edebilirsiniz! Kavanozda olabilir, hem kendi kapağı ile sıkıca kapatırsınız hem de kavanozun içerisine atarak oksijenle olan iletişimini çift emniyet ile kesmiş olursunuz ;) Evde sağlam kapaklı kavanoz yoksa endişe etmeyin kapsız kavanoz da olur ürünü düz zemin üzerine koyup kavanozu ters çevirerek üzerine koyun buda iş görecektir ;) (Dikkat kavanozu kırmayın)

    Buz dolabında saklarsanız dikkat edeceğiniz en önemli husus:

    Bu konuya mantık yürüterek yaklaşalım; Dolapta belirli bir sıcaklığın altına düşer ve dışarı çıkartıp beklettiğinizde her ne olursa olsun terleme yapar! Bu terleme ürünü BOZAR! Değil E vitamini hiç bir şey onu koruyamaz :)

    Ben dolapta saklıyorum fakat bir bardak su ile dolabın yanına gidip su bardağımı yumurtalık kısmına koyuyor ve kutuyu açıp kapsülü yutup hemen suyumu içiyorum ve ürünü tekrar ait olduğu yere koyuyorum. Bu duruma riayet edemeyecekseniz dolapta kesinlikle saklamayınız!

    Bu yüzdendir ki birçok ilaç kimyasal değişime uğramaması için dolapta değil oda sıcaklığında saklayınız ve zamanında tüketiniz derler. Oda sıcaklığı 25 derecenin pekte üzerinde olmamasına özen gösterin bu yüzden evin serin tarafında bir oda tercih edebilirsiniz (Güneş almayan taraf)

    Not: Ürünleri bir an önce gelip kullanmanızı, faydasını görmenizi ve devamında DHA 600 için sipariş verirken bizi hatırlamnız dileklerimizle, saygılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epidoras -- 29 Ağustos 2012; 1:55:22 >




  • Balık yağının olumlu yönlerini incelerken faydalarının daha hızlı ve etkin birçimde nasıl sağlanacağı konusunda süper bir araştırma yaptım.

    Bu araştırmanın sonucunda ritalin veya benzeri KİMYASAL ürünler %100 vücudun kimyasını bozar

    Mesela Amerikada 1900 yılların başlarında tanısı konulmuş nörosirkulatuar'a neden olur.

    nörosirkulatuar nedir derseniz çağımızın rahatsızlıklarından biri olup ritim bozukluğu, panik atak olarak adlandırılmaktadır.

    Vücudunuz ritalin benzeri kimyasalların etkisi ile bekleneni size verecektir lakin bunun için vücudunuzu gereğinden fazla yoracaktır. Bunun bedelini ileride ağır şekilde ödersiniz!

    Nitekim bu kimyasal ilaçların çıkış kaynağının ABD merkezli olup soğuk savaş döneminde üretilmiştir, minimum askeri personel ile maksimum seviye optimize edilmiş güç elde etmek için testler yapılmış olup doğrudan ABD askerlerinin üzerinde denenmiştir. Faydasını görmüşlerdir inkar etmek olmaz ancak sonradan açıklanan bilgiler doğrultusunda ilaç ile takviye edilen kişilerde ileriye dönük sorunlar yaşanmıştır.

    24 saatin 6-8 saati uyuyup dinlenmesi gereken vücudu 40 saat dinlenmeden çalıştırılmasının bedelini, erken yaşlanma, organlarda adaptasyondan ileri mutasyona kadar giden sorunlara neden olduğu yerli yabancı kaynaklarda yapacağınız araştırmalar ile öğrenebilirsiniz.

    İllada kullanacağım derseniz size kimse engel olmayacaktır...

    Madem zararı var neden satılıyor derseniz sorun yaşan insanlarda kısa süreli gelişimle birlikte ilerleyen zamanlarda doz yükseltilerek bu gelişimizin stabil olması sağlanabiliyor lakin sonunun olmadığı açıkça belirtilmiştir. Balık yağı bir yerde dinginlik vermesiyle birlikte sakinleştirici ve konsantre edici özelliği vardır. Yani kullanımından fayda görebilirsiniz (Kısa dönemde sonuç alınmaz, kullanımlar uzun döneli olmalı ve stabil olmalıdır bir gün kullanım bir hafta ara verilmeden.

    Balık yağı EPA ve DHA olmak üzere bitkilerden de ileride EPA ve DHA ya dönüştürülmek üzere vücudumuzda saklanan ALA asidini yeşil bitkilerden temin edebilirsiniz, konu hakkında internet üzerinden araştırma yapıp bu tür ürünlerin tüketimine ağırlık vermenizi öneririm.

    Önemli Hatırlatma: Yazdıklarım gözlem olup kendi fikirlerimden ibarettir, en başta dediğiniz gibi mutlaka konunun uzmanına ve bir hekime danışmanızı öneririm. Hatta durumunuz ila alakalı olarak bir beslenme uzmanından da bilgi almanız yediklerinizin üzerinizde bıraktıkları olumlu olumsuz etkileri öğrenmenizi ve Beslenme uzmanından öneri alarak tavsiyelerine uymanızın şikayetleriniz üzerinde pozitif yönlü bir ivme kazanacağını düşünmekteyim.

    Saygılar.




  • üstadım.

    sabah bazen işimden dolayı 04:30 da bazende hem işimden dolayı hemde evde olmamdan dolayı 11:00 - 12:00 da kalkmaktayım.

    sabahları aldığımı düşünürsek bir uyumsuzluk olacak.

    bu sebepten dolayı ..

    solgar 950 epa-dha yı ( günde 1 tane kullanacağım) akşam içeceğim son bardak suyumla alabilirmiyim.

    yani akşam balık yağı içebilirmiyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusufziya

    üstadım.

    sabah bazen işimden dolayı 04:30 da bazende hem işimden dolayı hemde evde olmamdan dolayı 11:00 - 12:00 da kalkmaktayım.

    sabahları aldığımı düşünürsek bir uyumsuzluk olacak.

    bu sebepten dolayı ..

    solgar 950 epa-dha yı ( günde 1 tane kullanacağım) akşam içeceğim son bardak suyumla alabilirmiyim.

    yani akşam balık yağı içebilirmiyim.



    Balık yağını hissetmemeniz ve kokusunu alıp soğumamanız adına üreticiler yemek öğünü ile birlikte tüketilmesinden yana, bu şekilde doğrudan yediklerinizle birlikte sindirime karışmakta fakat aksi bir durumda size verebileceği bir zarar bulunmamaktadır. Bu durumu etkisini hafifletmek için akşam öğününden çok uzak tutmamanızı öneririm nedenine gelince hani olurda bomboş mideye attınız ve uyudunuz sabah kalktınız ve midenizde olası bir gaz birikmesinin oral yolla atılması sırasında hayatınızdan soğutacak bir balık tadı, kokusu ile karşılaşmanız şaşırtıcı olmayacaktır. Bu yüzden yazdıklarımı göz önünde bulundurup tüketmenizi öneririm, aksi taktirde doz aşımı dışında yada herhangi bir rahatsızlığınızın kullanımınıza engel olmaması durumlarında sorun yaşamayacaksınızdır.

    Saygılar...




  • valla haklısın.

    akşam yemeğinden hemen sonra tüketeyim.
  • yok yaa...


    sabah kahvaltısından sonra içeyim ben en iyisi.

    gün boyuncada faidesini görürüm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Epidoras

    quote:

    Orijinalden alıntı: yusufziya

    üstadım.

    sabah bazen işimden dolayı 04:30 da bazende hem işimden dolayı hemde evde olmamdan dolayı 11:00 - 12:00 da kalkmaktayım.

    sabahları aldığımı düşünürsek bir uyumsuzluk olacak.

    bu sebepten dolayı ..

    solgar 950 epa-dha yı ( günde 1 tane kullanacağım) akşam içeceğim son bardak suyumla alabilirmiyim.

    yani akşam balık yağı içebilirmiyim.



    Balık yağını hissetmemeniz ve kokusunu alıp soğumamanız adına üreticiler yemek öğünü ile birlikte tüketilmesinden yana, bu şekilde doğrudan yediklerinizle birlikte sindirime karışmakta fakat aksi bir durumda size verebileceği bir zarar bulunmamaktadır. Bu durumu etkisini hafifletmek için akşam öğününden çok uzak tutmamanızı öneririm nedenine gelince hani olurda bomboş mideye attınız ve uyudunuz sabah kalktınız ve midenizde olası bir gaz birikmesinin oral yolla atılması sırasında hayatınızdan soğutacak bir balık tadı, kokusu ile karşılaşmanız şaşırtıcı olmayacaktır. Bu yüzden yazdıklarımı göz önünde bulundurup tüketmenizi öneririm, aksi taktirde doz aşımı dışında yada herhangi bir rahatsızlığınızın kullanımınıza engel olmaması durumlarında sorun yaşamayacaksınızdır.

    Saygılar...

    Bende solgar 950 kullanmaktayım, yalnız ginko globa ile takviye ediyorum. Yaklaşık bir haftadır sabahları yemekle beraber alıyorum. Ancakhttp://www.gnc.com/product/index.jsp?productId=11862713 bahsetmiş olduğunuz linkteki DHA oranı gayet güzelmiş acaba bu site Türkiye'ye ürün gönderiyor mu? Gönderiyorsa kargo ücreti ne kadardır ve gümrük bu ürünün girişine izin verir mi? Gibi sorular insanın aklına gelmiyor değil.

    Ayrıca paylaşımlarınız için teşekkürler.




  • türkiyede solgar 950 nin 50 kapsüllüsü var.

    türkiyede çok pahalı. 50 kapsül olmasına rağmen yurt dışından gelecek 100 kapsülün 2 katı fiyatı.


    yurt dışından 3 te 1 fiyatına gelecek.

    3 kutu felan istedim. arkadaş kendisi getirecek .

    gingo globa =???

    nedir bu ne işe yarar ?
  • ..

    sorumarlımı yenilemek istiyorum. hemde toparlamış oluruz.

    1-omega3 kapsülü aç veya tok karnına içmek fark eder mi.

    2- bu gün araştırırken bir yerde spordan önce omega3 almayın diyordu. ( spordan sonra alınabilir) böyle bir şeye rast geldin mi.

    3. sürekli karşıma güçlü bir antioksidan ile alın diye çıkıyor. gerek var mı ? içeriğindeki e vitamini yeterli değil mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Flat_Broke

    quote:

    Orijinalden alıntı: Epidoras

    quote:

    Orijinalden alıntı: yusufziya

    üstadım.

    sabah bazen işimden dolayı 04:30 da bazende hem işimden dolayı hemde evde olmamdan dolayı 11:00 - 12:00 da kalkmaktayım.

    sabahları aldığımı düşünürsek bir uyumsuzluk olacak.

    bu sebepten dolayı ..

    solgar 950 epa-dha yı ( günde 1 tane kullanacağım) akşam içeceğim son bardak suyumla alabilirmiyim.

    yani akşam balık yağı içebilirmiyim.



    Balık yağını hissetmemeniz ve kokusunu alıp soğumamanız adına üreticiler yemek öğünü ile birlikte tüketilmesinden yana, bu şekilde doğrudan yediklerinizle birlikte sindirime karışmakta fakat aksi bir durumda size verebileceği bir zarar bulunmamaktadır. Bu durumu etkisini hafifletmek için akşam öğününden çok uzak tutmamanızı öneririm nedenine gelince hani olurda bomboş mideye attınız ve uyudunuz sabah kalktınız ve midenizde olası bir gaz birikmesinin oral yolla atılması sırasında hayatınızdan soğutacak bir balık tadı, kokusu ile karşılaşmanız şaşırtıcı olmayacaktır. Bu yüzden yazdıklarımı göz önünde bulundurup tüketmenizi öneririm, aksi taktirde doz aşımı dışında yada herhangi bir rahatsızlığınızın kullanımınıza engel olmaması durumlarında sorun yaşamayacaksınızdır.

    Saygılar...

    Bende solgar 950 kullanmaktayım, yalnız ginko globa ile takviye ediyorum. Yaklaşık bir haftadır sabahları yemekle beraber alıyorum. Ancakhttp://www.gnc.com/product/index.jsp?productId=11862713 bahsetmiş olduğunuz linkteki DHA oranı gayet güzelmiş acaba bu site Türkiye'ye ürün gönderiyor mu? Gönderiyorsa kargo ücreti ne kadardır ve gümrük bu ürünün girişine izin verir mi? Gibi sorular insanın aklına gelmiyor değil.

    Ayrıca paylaşımlarınız için teşekkürler.


    Paylaşımlarımı beğendiğiniz için teşekkür ederim.

    Solgar 950 iyidir candır fakat TR de pahalıdır. Yukarıda bağlantısını vermiş olduğum ürün DHA600 gerçekten on numara :) Solgar 950 den kat kat iyidir nedenine gelince sizinde belirtmiş olduğunuz gibi 5 defa saflaştırılması ve DHA 600 - EPA 250 barındırıyor. GNC nin yurt dışında süper ürünleri var fakat TR de maalesef bulunmamaktadır.

    Bir örnek vermek gerekirsehttp://www.gnc.com/product/index.jsp?productId=11838226&cp=3593185.12961314 <- bu ürün bir çok piyasa ürünleri gibi 1000mg omega 3 diyor. İçeriğine bakıyorsunuz gerçekten tamamı %100 omega3 barındırıyor, fakat ülkemizde bunun benzeri ürünlerin %50 si omega 3 olup kalanı balığın sınıflandırılmamış sağından elde edilen ürünlerdir.

    Sizin sorunuza gelince DHA 600 maalesef o siteden alınamıyor, Amerika sitesi yalnızca Amerika ve Kanadaya gönderim yapmaktadır :( ben üye olup denedim ama olmadı...
    Böyle bir şeyi kargo ile getirmek istediğinizde de bir ihtimal gümrüğe takılma durumu yaşanabilmektedir. (Kesin değil)

    Bu ürünü getirme konusunda kesin kararlı iseniz Amerika dan ülkemize gönderim yapan bazı özel Türk şirketleri var siz onların Amerika da ki adreslerini veriyorsunuz onlarda belirli bir komisyon karşılığında ürünü teslim alıp size gönderim yapıyor, hatta bunu yapan kişiler TV de ve yazılı basın başta olmak üzere internette büyük reklamlar yapmışlardı. (5 yıl önceden kalma hala var mı bilmiyorum)

    Saygılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epidoras -- 3 Eylül 2012; 15:17:02 >




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.