Şimdi Ara

Okan-Özlem Kim Haklı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Okan Bayülgen- AKP Milletvekili adayı Özlem Türköne arasında büyük kavgada sizce kim haklı ? Bence Özlem türköne haklı... okan önce yılışıklık sonra kabalık ve terbiyesizlik etti, gözümden düştü...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil14 -- 12 Temmuz 2007; 0:31:10 >



  • konu neydi?
  • okan bayulgen karşıdaki hanıma;özlem daha yeni dedi,daha sora da tartışma alevlendi,sayınlı konuşmadıgından dolayıç
    karşıdaki hanım da akp istanbul milletvekili adayı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: damirem

    okan bayulgen karşıdaki hanıma;özlem daha yeni dedi,daha sora da tartışma alevlendi,sayınlı konuşmadıgından dolayıç
    karşıdaki hanım da akp istanbul milletvekili adayı
    sayın demesimi lazım illa? ne saçma şey amma kompleksli insanlar haa. sayın demedi diye tartışmamı çıkar yaaa
  • quote:

    Orjinalden alıntı: damirem

    okan bayulgen karşıdaki hanıma;özlem daha yeni dedi,daha sora da tartışma alevlendi,sayınlı konuşmadıgından dolayıç
    karşıdaki hanım da akp istanbul milletvekili adayı

    Seyretmedim ama eğer Özlem dediyse ayıp etmiş. Özlem Hanım demesi uygun olurdu.
  • eksi sozlukten okudum bende orda bay yuklenmisler ikana, okan cok kabaca seyler soylemis,sayin dememeside cok ayip,,son zamanlarda okan cok sinirli,,alttaki okan bayulgen konu basligindada gecenlerde soyle birsey yazmistim onuda copy paste yapiim

    ''yeni konu acmak istemedim oyuzden bu konuyu hortlATIyorum,ama anlamadigim bisey var aklima takildi
    son programina okan bayulgen bi sarkiciya sanirim canli yayinda yemek yenmez diye baya bi laf soyledi hatta azarladi,nedenlerini anlatti(seyirciye karsi yemek yenmez,ayiptir,onu bulamayanlar olabilir...vsvs),banada mantikli geldi soledikleri ve okanida severim zeki ve akilli birisi
    ama 2 hafta onceki programda canli yayinda cikolata yedi ve ustune ustlukte parmaklarini yaladi kameraya karsi,,canli yayinda neden yemek yenmez diye bukadar karsisindakini azarlayan birisi nasil oluyoda 2hafta onceki programinda yaptiklarini unutuyor
    sanirim dalginligina gelmistir diye umit ediyorum""
  • diğer konuklarada adlarıyla hitap ettiği oluyor. ama sohbetin genel seyrine bakmak lazım. nasıl geliştide özlem dedi. direk ilk cümlede özlem dediyse ayıp olur tabi.
  • siyasi bir tartışma programında bey,hanım,sayın kelimeleri kullanılmalı.

    karşısındaki insanla çok yakın olsalar,yedikleri içtikleri ayrı gitmese bile,televizyonda birbirlerine karşı saygılı konuşmalılar
  • evet bu tabirleri kullanması lazımdı
    ama kullanmadı dye kopmleksinden dolayı kavga çıkaran bu bayan milletin vekilliğini nasıl yapacak onu düşünüyorum
  • bahsi geçen tartışma budur.






    şimdi açıkca söyleyeyim akpden ve bu hanımdan hiç haz etmediğim halde okan bayülgenin tartışmayı büyütüp kibirli ve aşağılayan tavırlarla bayanı ezmeye kalkmasını , eleştiriye tahammülsüzlüğünü ve egosunu savunmak için konuyu uzatmasını çok terbiyesizce buluyorum.


    bu bayanın da eğer varsa ismi ile hitap edilmek gibi bir tercihi bunu baştan böyle ağlamaklı olmadan susup pusmadan net bir şekilde ortaya koyup muhatabı okan bayülgeni susturmayı ve sakinleştirmeyi bilmesi gerekirdi.

    berhan şimşek ise çok yapmacık ve samimiyetsiz geliyor her zaman bana.

    ben okanın televizyon çocuğu zamanlarında telefondaki bayan seyircileri nasıl aşağıladığını dalga geçtiğini de hatırlıyorum. bu bakımdan okan bayülgen 12 senedir televizyonculuk yapıyor olması herşeyi en iyi onun bildiğine ve yaptığına inanması sadece onu bağlar.




  • Izledikten sonra Okan Bayulgen'i hakli buldum.Cok guzel bir sey dedi.Sayin deme saygisizliga devam etme hakki getirmez.Okan kendini iyi savunmustur.Hakli gibi gozuktugu bir konuda kendini savunmayi bile beceremeyen bir insan nasil milletvekilligi yapacaktir anlamis degilim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weresth -- 12 Temmuz 2007; 15:44:56 >
  • ÖZLEM HANIM HAKLI BENCE OKAN ARTİSLENMİŞ BAYA
  • okan resmen kadını ezmeye çalışmış oda garibim yeni kendini savunamıyor
  • okan gereksiz yere konuyu uzatmış alakasız yerlere çekmiş konuyu, yakıştıramadım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: srgnaau

    Izledikten sonra Okan Bayulgen'i hakli buldum.Cok guzel bir sey dedi.Sayin deme saygisizliga devam etme hakki getirmez.Okan kendini iyi savunmustur.Hakli gibi gozuktugu bir konuda kendini savunmayi bile beceremeyen bir insan nasil milletvekilligi yapacaktir anlamis degilim.

    bence okan haklı deil ama son cümlene katılıyorum.
  • pff izledim adam art niyetle söylememişki.. neden bu kadar büyütüyosunuz anlamadım. art niyet olsa neyse.. ama.. çok yüklenmiş cidden, bu kadarı fazla okan karşındaki bi pırtık bişey ayıp etmiş sonlara doğru. bunuda söylemeden geçemicem. bi arkadaşın dediği gibi 2 kelimeyi bir araya getiremeyen insan nası vekil olacak?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LetUsHuntY4rr -- 12 Temmuz 2007; 19:44:42 >
  • asaletiyle okan'ı iyi ezdi. çok iyi oldu, havası söndü okan'ın
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cidik

    pff izledim adam art niyetle söylememişki.. neden bu kadar büyütüyosunuz anlamadım. art niyet olsa neyse.. ama.. çok yüklenmiş cidden, bu kadarı fazla okan karşındaki bi pırtık bişey ayıp etmiş sonlara doğru. bunuda söylemeden geçemicem. bi arkadaşın dediği gibi 2 kelimeyi bir araya getiremeyen insan nası vekil olacak?

    Az önce videoyu izledim. Ama sanırım Hanımefendi biraz kırıldı özellikle "siyasette yeni" sözüne. Haksız demiyorum. Okan Bayülgen'in art niyetle söylemediğini ben de fark ettim. Ama siyaset tartışılan bir programda sen -ben diye konuşulmaması uygun olur .
  • Okan Bayülgen tamamen saçmalamış. Bunu kesin olarak söylüyorum. Laf kalabalığıyla üste çıkmaya çalışmış, üstelik "seyircide şüphe uyandırıyorsun" diyip seyircilere pas atarak onları arkasına almaya çalışmış.

    Bunlar bir yana muhebbetin bir kısmı, Okan'ın çuvalladığını kanıtlıyor. Ama hanımefendi cevabı verememiş. Bahsettiğim kısım; Hanımefendinin Okan'a "sayın Bayülgen" diye hitap etmesinden sonra "bırakın sayını şimdi, bana Okan deyin, Bayülgen diyin" demesi. Hanımefendi de değişik bir şey istemiyor ki, en azından Okan'ın üslubundan çok daha kibar şekilde isminin ve soyisminin beraber okunmasını söylüyor. Burada cevabı verebilseydi, bence tartışma orada hanımefendiye ve bana göre biterdi. Ama Okan'ın ona da bir laf salatası bulacağı kesindi.

    Okan'ın sürekli üsluptan bahsedip, hanımefendinin kibarlığından aşağı bir tavırla konuşması tam bir karmaşa. Okan haksızdır.




  • Özlem Özlem Özlem Özlem Özlem


    Ne oldu şimdi yani.. Ne gerek var buna... Dün gece seyrettim ve dünden beri de Okanı haklı buluyorum.. Ne kadar saçma şeylere takıyor bu kadın.. Ayrıca daha kendini bile savunamazken ileride ne yapacak.. Saygı bunlarla ölçülmüyor.. Sonra ilk söylendiğinde Okan ın bir art niyeti yok ki.. Reyting düşüncesi de yok.. AKP okadar önem veriyor ki böyle şeylere haketmeyen insanlara bile sayın diye hitap ediyor...


    Bakınız: Sayın Öcalan
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.