Şimdi Ara

oBLiVioNDaKi KaRaKTeRLeR Ve OzELLıKLeRi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • oblivion mukemmel bır oyun herkese tavsiye ederim fakat bu oblivion serısının son oyununda oyun o kadar genısletılmıskı kendı karakterınızı kendınız secıp ıse baslıyorsunuz ayrıca karakterler cok farklı oldugu ıcın kendı karakterlerınızın ozellıklerıne cok gec varabılıyorsunuz bu nedenle ben karakterlerın baslıca ozellıklerını asagıya yazıyorum......

    Imperial: Diplomasi ve ticaret konularında kendisini geliştirmiş olan bu karakterimizin zırhları son derece gelişmiş ve sosyal ilişkilerinde de başarılı. Savaş yetenekleri de ön planda ve Cyradill’in şehirlilerini teşkil ediyorlar.

    Khajiit: Akıllı ve hızlı olan bu race, akrobasi özelliklerini ve doğallıklarını kullanarak rahatça hırsızlık yapabiliyorlar. Ayrıca karanlıkta çok rahat görebilme özelliğine de sahipler.

    Nord: Skyrim’de yaşayan bu şehirliler çok uzun boylular. Güçlü olmanın yanında soğuğa karşı dayanıklıkları bulunuyor ve oldukça yetenekli savaşçılar.
    Orc: Wrothgorior ve Dragontail Dağları’ndan geliyorlar. Zırhçıları zamanında ödüller almışlar, doğal olarak son derece sağlam zırhları bulunuyor ve berserker özelliğine de sahipler.

    Redguard: Bunlar Tamriel’deki en yetenekleri savaşçılar. Tüm silah ve zırh seçeneklerine karşı yetenekleri bulunuyor, zehre karşı da dayanıklılık teşkil ediyorlar.

    Wood Elf: Western Valenwood’dan geliyorlar ve “Bosmer” olarak da geçiyorlar. Hızlı olduklarından dolayı hırsızlık yetenekleri gelişmiş, Tamriel’deki en iyi okçular bunlar. Yaratık komuta edebilme özellikleri de bulunuyor.

    Argonian: Sürüngenler olarak biliniyorlar ve yaşadıkları bataklıklarda iyi kamufle oluyorlar. Zehirlere karşı dayanıklıkları var ve su altında da nefes alabiliyorlar. Kilitleri de rahatlıkla açabiliyorlar.

    Breton: Hızlı büyü kullanabiliyorlar. Büyü enerjilerine de dayanıklıkları var. Summon edebilme ve iyileştirme konusunda da kendilerini geliştirmişler.

    Dark Elf: Morrowind’de “Dunmer” olarak da biliniyor. Kılıç, ok ve yıkım büyüleri son derece gelişmiş. Ateşe dayanıklıkları var ve hayalet summon edebiliyorlar.

    High Elf: Summerset Isle’da “Altmer” olarak biliniyorlar. En güçlü ırk olarak geçmesine rağmen ateş, şok ve buza dayanıklılık gösteremiyorlar. nıklıkları bulunuyor ve oldukça yetenekli savaşçılar.


    not: bılıyorsunuz bu kdar sey yazmaya ugrasamam







  • Mevcut konudan devam ediniz !!

    http://forum.donanimhaber.com/m_6341639/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.