Şimdi Ara

''O bir İmparator'' *Fan Club* (yavaş yavaş güncellesek mi?) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
0
Favori
20.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Millet Fatih Terim'e gıcık oluyor. Sonuçta kimisi hareketlerine, kimisi rakip takımdaki başarılarına, kimi şov yapmasına veya aldığı paraya v.s. v.s. Bir çok neden var Fatih Terim'e gıcık olmak için. Haliyle gıcık olanlar da çok fazla. Ama bu sayının giderek artmasının sebebi bu değil. Mesela Ersun Yanal, Şenol Güneş veya Milli Takımı çalıştırmış x bir hocayı düşünün, onlar da birileri tarafından bir yönleriyle sevilmemeye başlandığında hemen kaybettiler savaşı. Ayakta duramadılar, çünkü kuvetli değillerdi, başarılarını devam ettiremediler. Bir kere olduysa devamı gelmedi, hemen haklı çıkardılar onlara saldıranları ve mağlup olup gittiler.

    Fatih Terim'e bakınca, gitmesi için o kadar sebep var ama hala o görevde, işte bu olay çıldırtıyor milleti Sürekli birşeyler yapıp tokatlayıveriyor eleştirenleri. Tam sesler ayyuka çıkıyor hoop Avrupa üçüncüsü. İyice hırslanıyor millet bu sefer bizim yapımız bu çünkü, hem başarılı olacak, hem naif olacak, hem yalaka olacak, kendini beğenmiş egosu yüksek insanı zaten hiç sevmeyiz. Velhasıl, şimdilerde yine sesler yükselmeye başladı. Bakalım Fatih Hocanın sürprizi ne olacak?

    Ha, sen neden Fatih Terim'i bu kadar savunuyorsun diyebilirsiniz. Açıkçası bugün bana deseler Fatih Terim Galatasaray'a gelsin ister misin, hayır derim. Çünkü takımım bir ivme yakalamış başarılı olabilecek ışığı da görmüşüm. Ne gerek var Terim'e yolu açık olsun. Milli takımda da güzel şeyleri Fatih Terim hocayken gördüm. Şu an yerine bi başkası gelse bu milli takımın şu an olduğundan başka bir kazanımı olamayacağına inanıyorum. Yani daha iyisini yapacak birisi gelmiyor gözümün önüne şu an için. Futbolcular üzerinde otoritesi var, yerli bir hoca, bir çok hoca da olmadığı kadar çok kazanma azmi var, bunu futbolcularına da aşılıyor. Aldığı oyuncular eleştiriliyor, o olay zaten kim gelse bitmez. Niye macera arayalım ki




  • Sen bi imparatorsun Fatih Hoca
  • İmparator'un tahtı sallanıyor; kim ne derse desin arkadaşlar bu öyle. Adamlara söz mü geçiremiyor anlamadım ki!? Arda dün oynuyor bugün oynamıyor, Tuncay da öyle. Takım sanki amatör kümede top koşturan bir takım gibi!?
  • o imparatoru hakem bi güzel tribüne yolladı dün kendini o kadar kaptırmış ki hakemin bile kendine dokunamayacağını düşünüyodu heralde.Kim ne derse desin o ve imparatorluğu çöküş dönemine girmiştir arkadaşlar.
  • benide yaz




  • imparatormu? imparator ne arar la maçta
  • benide ekler misin
  • lan yemişim imparatoru gs de elinde var milyon dolarlarca para başarıyı sağlıyo(daha doğrusu onu da tam yapamıyo) o imkanlar şenol güneşin elinde olsa ne olurdu düşünmek bile istemiyorum türkiyenin en iyi teknik direktörü tartışmasız bir şekilde şenol güneşdir adam dünya kupasında müthiş bir futbol oynatarak brezilyaya kafa tutarak 3. yapdı öyle euro 2008 deki gibi son dakika golleriylen ezik futbollan avrupada 3.yapmadı milli takımı. ayrıca sporcu psikolojini bu ülkeye ilk olarak şenol hoca nakşetmişdir. bilimsel olarak bilmediğiniz o kadar çok şey vardırki.
  • ders verir
  • İmparator
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hashus1099


    quote:

    Orjinalden alıntı: fuzbing

    Beni de ekle bu kadar başarısız olup bu kadar başta kalan, bu kadar para alan ve hatta maaşına %100 zam yapılan başka birini tanımıyorum.



    konuda gordugum en kayda deger cumlelerden. helal olsun son harfine kadar katiliyorum.

    ilk mesaja da ekle
    sampiyon-sampiyonlar ligi ceyrek finalisti ve ardindan 2. tur gruplarinda basariyla mucadele etmis bir takimi alip
    2 yilda 35 oyuncu eskitip, sampiyonluktan eden, brugge-lokomotif gibi takimlarin oldugu grupta sonuncu yapan, sonraki sene en kotu donemlerinden birini yasatan, avrupaya gitmesine neden olan sayili teknik adamlardan fatih terimi desteklemeyecegim de kimi destekleyecegim

    galatasarayli olarak bir mazosistim galiba, fatih terimin takimima eziyet cektirmesi hosuma gitmis. simdi de 70 milyonluk ulkemin basinda milli takimi yonetiyor.

    emreyi fix oynatan fatih tekkeyi unutan, umit karani en iyi zamaninda kulubeye hapseden, anadolu kuluplerinden futbolcu secmemeyi adet edinmis hocamiza basarilar





    Hala o dönemin feryatları üstümüzde, bende mazoşistim galiba




  • Polat imparatoru bir getirse yine esmeye başlayacağız , zaten getirmezse Polat önümüzdeki seneyi çıkaramaz bu gidişle.
    quote:

    Orijinalden alıntı: HitEmUp
    İmparator
  • Beyler bu ders almaz ders verir olayı nedir ne zaman söyledi bunu video su falan varmı.
  • Fatih Terim zaten italyanlara benziyor(Tabiki bende benziyorum) onun için insanların kanı daha çabuk ısınıyor ona karşı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darbe16




    Tüylerim diken diken oldu grandeee grandee terim




  • "Terim futboldan anlamıyor , taktik bilgisi sıfır , sistem mistem yok , sadece futbolculara ana avrat sövüyor gaz veriyor , bir şeyden anlamıyor"
    "Hiddink çok büyük hoca , tam bir taktisyen futbol profesörü , aldığı her takımla başarılı oldu , Terim'le karşılaştırmam bile"

    Buyrun konuşun...
  • beni yaz.mutlaka
  • İmparator Fatih Teriiiiimmm!!!

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.