Şimdi Ara

''O bir İmparator'' *Fan Club* (yavaş yavaş güncellesek mi?) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
0
Favori
20.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: vaypcnet

    Senin için ''başarısız'' olduğu için Türk Milli takımının başında kalıyor zaten , sen Türk Milli takımının rakiplerini tutuyorsun ya o bakımdan
    quote:

    Orjinalden alıntı: fuzbing

    Beni de ekle bu kadar başarısız olup bu kadar başta kalan, bu kadar para alan ve hatta maaşına %100 zam yapılan başka birini tanımıyorum.



    Tamam.

    Beni de ekler misin lütfen. Ben gerçekten bir Fatih Terim hayranıyım mesela bir sonraki milli maçımız 5-6 ay sonra ve bu dönemde Fatih Terim 1 milyon dolar alacak hiçbir şey yapmadan. Maçtan 1 hafta önce alacak Gs, Fb, Bjk'den oyuncuları maça çıkacaz taktik vs. olmadan. Gerçekten hayranlık duyulacak bir olay.




  • Tamam senin için dünya üzerindeki milli maç tarihlerini ayarlar , milli takım teknik direktörlerinin sözleşmelerinde maç olmayan zamanlarda ücret alınmamasına dair madde ekletir o da yetmezse Türk milli takımının başarısızlıklarında zil takıp oynayabilmek için izin yasası çıkartılmasını sağlarız.Ne demişler sen istersen
  • Yok sadece sen beni de listeye ekle yeter. Eskiden sevmezdim Fatih Terim'i ama şimdi gerçekten takdir ediyorum. Keşke ben de onun gibi havadan para kazanabilseydim. Şöyle şekil yaparak atkı bağlayabilseydim, maçlarda hep kameralar beni çekseydi ben el kolla ileri geri gidin diyebilseydim.
  • Kapasite meselesi işte , ''nazar etme çalış senin de olur'' derler ama bu iş için azıcık yetenek de lazım o yüzden bedava hayal kurma , konuyu da fazla kirletme oku öğren yeterlidir , çamurlarını ve zırvalarını diğer gerekli/gereksiz konularda yap.
  • Tamam bu çok gerekli(!) konu da daha fazla yorum yapmayacağım. Size dostane bir tavsiye; Sayın Terim'e ulaşsanıza siz belki bu konuya sponsor olur nasılsa parası çok. Yeni özel ofis tutmuş bilmem aylık kaç bin dolara boğaz manzaralı. Nasılsa yapacak iş yok orada internetten bu konuyu takip eder belki.
  • Bu konu biri sponsor olup para versin veya kim kendi parasıyla ne yapmış öğrenelim,kıskanalım diye değil ; ''cahil insanlar Türk futbol tarihinde ne zaman ne olmuş öğrensinler'' diye açıldı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mavizaman

    "imparatorun öğrencileri" demek istedin herhalde..
    quote:

    Orjinalden alıntı: YoK

    Tebrikler "imparator!"




    İmparator'a zorla vermediler o öğrencileri 75 milyonluk Türkiye'den kendi bulup takıma koydu.
  • topçuların bacaklarını tutup ittirecek değil herhalde.
    biri soşoda fransız 1.ligi
    biri şalkede bundesligada
    bu kazmalar ve diğerleri golü yazamazsa suç terimde olmaz.
  • arkadaşlar imparatoru genel olarak eleştirmek yerine burda maç maç analiz etsek daha güzel olmaz mı mesela ben fatih hocayı beğenmeme rağmen özellikle son maçlarda ve estonya maçnda özellikle de ileri uç elemnalarında sürekli hata yaptığını düşünüyorum bu konuda yorum yapacak var mı
  • Dostum burası genel bir fan kulüp , maçlara özel tartışmaları özel açılmış konularda yapabiliriz

    Ben de olsam Batuhan'ı koymazdım ama bu maç için Halil neler kaçırdı öyle , adam Schalke'de ilk 11 oynuyor sağlam da oyuncu ama atamadı işte , bundan sonra kolay kolay oynatılıcağını sanmıyorum ben olsam oynatmam.Bazı oyuncular milli takımda oynayamıyorlar Halil de onlardan biri , iyi oynadığı maç hatırlamıyorum.
    quote:

    Orjinalden alıntı: beYdeNbeY

    arkadaşlar imparatoru genel olarak eleştirmek yerine burda maç maç analiz etsek daha güzel olmaz mı mesela ben fatih hocayı beğenmeme rağmen özellikle son maçlarda ve estonya maçnda özellikle de ileri uç elemnalarında sürekli hata yaptığını düşünüyorum bu konuda yorum yapacak var mı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaypcnet -- 16 Ekim 2008; 1:16:11 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: fuzbing

    Beni de ekle bu kadar başarısız olup bu kadar başta kalan, bu kadar para alan ve hatta maaşına %100 zam yapılan başka birini tanımıyorum.



    konuda gordugum en kayda deger cumlelerden. helal olsun son harfine kadar katiliyorum.

    ilk mesaja da ekle
    sampiyon-sampiyonlar ligi ceyrek finalisti ve ardindan 2. tur gruplarinda basariyla mucadele etmis bir takimi alip
    2 yilda 35 oyuncu eskitip, sampiyonluktan eden, brugge-lokomotif gibi takimlarin oldugu grupta sonuncu yapan, sonraki sene en kotu donemlerinden birini yasatan, avrupaya gitmesine neden olan sayili teknik adamlardan fatih terimi desteklemeyecegim de kimi destekleyecegim

    galatasarayli olarak bir mazosistim galiba, fatih terimin takimima eziyet cektirmesi hosuma gitmis. simdi de 70 milyonluk ulkemin basinda milli takimi yonetiyor.

    emreyi fix oynatan fatih tekkeyi unutan, umit karani en iyi zamaninda kulubeye hapseden, anadolu kuluplerinden futbolcu secmemeyi adet edinmis hocamiza basarilar




  • ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berezilya -- 5 Kasım 2008; 19:22:29 >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berezilya -- 5 Kasım 2008; 19:22:00 >
  • İmparator
  • imparator ama düzelecektir ona dersi hayat verecek
  • ekle kanka
  • İmparatormuş
  • Çok severiz kendisin ailecek,6-0'ların mimarlarındandır...
  • imparatorumuza selamlar tekrardan
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.