Şimdi Ara

Nvidia - 353.06 WHQL Sürücüsü (Kepler İçin Performans Düzeltmesi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
4
Favori
5.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

    Mozilla'da "Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti" hatası alan var mı başka ?

    Oyunlarda, Chrome'da ya da IE'de sıkıntı yok.

    GTX 780

    Bende hata veriyor ve kartım gtx850m. çoğunlukla sayfalar birbirine giriyor ve mozilla çöküyor ve sadece mozillada oluyor. ve dediğiniz gibi eski sürücülerde sorun yoktu
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Bir ara bende kafayı yiyiyordum ama bende artık sistem kilitleniyordu direk tıırrrrrrrrrr diye sesde takılıyordu sürücü silip yeniledik olmadı, format atıp ekran kartını temizleyip anakarta söküp tekrar takmıştım düzelmişti, saçma olan bütün zorlayıcı testleri yapmama rağmen hata vermemesi ama chrome da gezerken birde artık bazı oyunlarda yapınca çıldırmıştım. Okumadığım yer kalmadı söyliyim priz değiştirip düzelten bile vardı kasayı yan yatırmalar, kasaya güzel sözler fısıldamak, kasayı yemeğe çıkarmak ayda 2 kere çiçek alma falan filan.
  • Akşama 347.88 olanı denicem.
  • 350.12 denedim, herhangi bir sorun yok.
  • Geforce Hotfix Driver 353.12

    More information about Hotfix drivers:

    A GeForce driver is an incredibly complex piece of software, with more lines of code than the entire Windows OS. We have an army of software engineers constantly adding features and fixing bugs. These changes are checked into the main driver branches, which are eventually run through a massive QA process and released.

    Since we have so many changes being checked in, we usually try to align driver releases with significant game or product releases. This process has served us pretty well over the years but it has one significant weakness. Sometimes a change that is important to many users might end up sitting and waiting until we are able to release the driver.

    The GeForce Hotfix driver is our way to trying to get some of these fixes out to you more quickly. These drivers are basically the same as the previous released version, with a small number of additional targeted fixes. The fixes that make it in are based in part on your feedback in the Driver Feedback threads and partly on how realistic it is for us to quickly address them. These fixes (and many more) will be incorporated into the next official driver release, at which time the Hotfix driver will be taken down.

    To be sure, these Hotfix drivers are beta, optional and provided as-is. They are run through a much abbreviated QA process. The sole reason they exist is to get fixes out to you more quickly. The safest option is to wait for the next WHQL certified driver. But we know that many of you are willing to try these out.

    These HotFix drivers represent a lot of additional work by our engineering teams, I hope they provide value for you. We’ll try it out and see if people like the idea and want us to continue.




    This is a GeForce Hot Fix driver, version 353.12 that addresses the following issues:

    · G-Sync Windowed mode issue (Pencere modunda G-sync de yaşanan bir sorunun çözümü için yayınlanmış diğer özellikler bakımından bir öncekine göre aynı iyileştirmeleri içeriyor)

    İndirme Linki ;

    http://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/3676

    R353.12 (r353_03-3) / 9.18.13.5312 (6-2-2015)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 3 Haziran 2015; 1:01:01 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

    350.12 denedim, herhangi bir sorun yok.

    Tamam hocam ben de deneyeyim sabah.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nedwish

    Arkadaşlar ilk sayfada g-sync ile ulmb kullanılabilir gibi birşey anladım bu gerçekten mümkünmü deneyen olduysa cevaplayabilirmi teşekkürler

    sürüm notlarında da kullanılabilir yazıyordu.
  • Chrome hatasını ben de yaşadım. Geforce forumunda Nvidia yetkilisi şöyle demiş:

    quote:

    For users experiencing TDR's on the Windows desktop or in Google Chrome (not in games) with driver 352.86/353.06 only and live near our Santa Clara, California office, if you would be willing to bring in your system to our campus and let us debug the issue with you, please contact me at driverfeedback@nvidia.com. Please include your name, phone number, city where you live and what GPU you are using.

    https://forums.geforce.com/default/topic/836914/geforce-drivers/official-nvidia-353-06-whql-game-ready-display-driver-feedback-thread-released-5-31-15-/post/4552014/#4552014

    Hatanın kaynağını tespit edememişler, gibi görünüyor.

    ----

    Bunun haricinde, BF4'te iki kere donma yaşadım. Nette sorun olduğu için, onla da alakalı olabilir; ancak görüntünün donması muhtemelen sürücüyle alakalıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 4 Haziran 2015; 11:22:49 >




  • Arkadaşlar henüz WHQL olmayan 353.12 sürücüsü çıktı.Bekleyin bu sürücüyü kurmayın.Bu sürücüyü kurduktan sonra her türlü saçma sapan hatayı aldım.Yakında yeni sürücüyü WHQL olarak çıkarırlar.
  • Bende 690 var, GTA V, BFH ve BF4 oynadım, sorun yok, gayet güzel gidiyor...
  • İşte Nvidia kalitesi

    AMD yatsın, yata yata kı*ını büyültsün
  • @AmrKing

    - Kepler kartların performansını 8 ay boyunca düşük tuttular. Ne tesadüf ki, 980 Ti çıkınca akıllarına geldi.
    - Gsync'ye eklediği özellik bug'lı çıktı.
    - Bir önceki sürücüde de olan TDR hatası..
    - Witcher 3'te, 1080p üzeri çözünürlükte SLI'ın devre dışı kalabilmesi (önceki sürücüde yok)
    - Eklendi denilen DSR'ın bazı notebooklarda gözükmemesi.

    Nvidia kalitesinden bahsedeceksek, en son bu sürücü akla gelir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 4 Haziran 2015; 23:10:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AmrKing

    İşte Nvidia kalitesi

    AMD yatsın, yata yata kı*ını büyültsün




    dünyadan bir habersin be hocam




  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    WHQL zaten
     Nvidia - 353.06 WHQL Sürücüsü (Kepler İçin Performans Düzeltmesi)

    350.12 sürümüne döndüm sıkıntı kalmadı.
  • Hazır konusu varken bir şey soracağım ben bu DSR'i Geforce Experience'da göremiyorum, nVidia denetim masasından açmaya kalktığım zaman da seçilen ayarlar geçerli windows için uygulanamadı gibi bir şey diyor. Hata aynen şu> "Access denied - Failed to apply selected settings to your system" Daha doğrusu nVida panelinden hiçbir ayarı değiştiremiyorum aynı hatayı veriyor.
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    353 nolu sürücünün 12 nolu versiyonu çıktı hocam.353.06'dan sonra çıkarıldı. "353.12". Onu demiştim.Bir sayı farklı.Guru3D'de yayınlandı da Nvidia sitesinde henüz yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 4 Haziran 2015; 21:12:07 >
  • Spycho kullanıcısına yanıt
    Mevcut kullandığınız sürücüyü sistemden tamamen temizleyin(bunun için ya Display Driver Unınstaller programını kullanın yada manuel temizleme yapabilirsiniz) sonrasında ise ister konudaki 353.06 Whql isterseniz 353.12 Hotfix sürücüsünü indirip GeForce Experience haricindekileri(Kurulum olarak özel kurulumu seçin ve GFE nin sürücü ile birlikte yüklenmesini deaktif edin) kurun.Sürücüyü kurduktan sonra GFE yi sitesinden indirip sürücüden ayrı olarak kurunuz.Access Denied yani ayarlara erişememe/ayarları değiştireme hatasının düzeltilmesi için bunu deneyin.Bu hata var olduğu sürece DSR gibi ayarlamaları sürücü üzerinden yapmaya erişim olmayacağı için DSR ı etkin bir şekilde kullanamıyorsunuz.Ayrıca diğer ayarlamalarıda kaydetmek istediğinizde yine bu hata ile karşılaşırsınız.Hatanın nedeni hakkında bir fikrim olmasada şahsen Nvidia son iki sürücüde beklenmedik hatalarla kullanıcılarını uğraştırıyor her ne kadar 353.06 da 352.86 da ki sorunları yaşamasamda eğer sorun devam ediyorsa ya 350.12 Whql (GTA V Game Ready Driver) yükleyin yada 353.12 hotfixi kullanmanızı öneririm.Şu an kullandığım sürücü 353.12 hotfix olup son iki sürücüye göre en iyisi diyebilirim.

    Hotfix sürücüleri bir öncesinde çıkan WHQL deki sorunları hızlıca çözmeye yönelik yayınlanan sürücülerdir.Aslında ne Beta nede Whql diyemediğimiz bu sürücüler örneğin 353.06 da olduğu gibi diğerlerine nazaran daha önemli olan sorun/sorunları bir sonraki sürücüye kalmadan gidermeye yöneliktirler.Performans konusunda öncesindeki sürücüden farklı olmasada kararlılık açısından daha stabildirler. Son 3 hotfix sürücüsünü kullandım ve WHQL olan onaylı sürücülere göre daha iyi ve kararlı olduklarını söyleyebilirim.Bu nedenle hotfix sürücüsü kurma konusunda endişeniz olmasın performans ve kararlılık konusunda bir sorun yaşamadan kullanabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 5 Haziran 2015; 1:13:08 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Code T-800

    Mevcut kullandığınız sürücüyü sistemden tamamen temizleyin(bunun için ya Display Driver Unınstaller programını kullanın yada manuel temizleme yapabilirsiniz) sonrasında ise ister konudaki 353.06 Whql isterseniz 353.12 Hotfix sürücüsünü indirip GeForce Experience haricindekileri(Kurulum olarak özel kurulumu seçin ve GFE nin sürücü ile birlikte yüklenmesini deaktif edin) kurun.Sürücüyü kurduktan sonra GFE yi sitesinden indirip sürücüden ayrı olarak kurunuz.Access Denied yani ayarlara erişememe/ayarları değiştireme hatasının düzeltilmesi için bunu deneyin.Bu hata var olduğu sürece DSR gibi ayarlamaları sürücü üzerinden yapmaya erişim olmayacağı için DSR ı etkin bir şekilde kullanamıyorsunuz.Ayrıca diğer ayarlamalarıda kaydetmek istediğinizde yine bu hata ile karşılaşırsınız.Hatanın nedeni hakkında bir fikrim olmasada şahsen Nvidia son iki sürücüde beklenmedik hatalarla kullanıcılarını uğraştırıyor her ne kadar 353.06 da 352.86 da ki sorunları yaşamasamda eğer sorun devam ediyorsa ya 350.12 Whql (GTA V Game Ready Driver) yükleyin yada 353.12 hotfixi kullanmanızı öneririm.Şu an kullandığım sürücü 353.12 hotfix olup son iki sürücüye göre en iyisi diyebilirim.

    Hotfix sürücüleri bir öncesinde çıkan WHQL deki sorunları hızlıca çözmeye yönelik yayınlanan sürücülerdir.Aslında ne Beta nede Whql diyemediğimiz bu sürücüler örneğin 353.06 da olduğu gibi diğerlerine nazaran daha önemli olan sorun/sorunları bir sonraki sürücüye kalmadan gidermeye yöneliktirler.Performans konusunda öncesindeki sürücüden farklı olmasada kararlılık açısından daha stabildirler. Son 3 hotfix sürücüsünü kullandım ve WHQL olan onaylı sürücülere göre daha iyi ve kararlı olduklarını söyleyebilirim.Bu nedenle hotfix sürücüsü kurma konusunda endişeniz olmasın performans ve kararlılık konusunda bir sorun yaşamadan kullanabilirsiniz.

    Bugün 353.06 sürücüsünü denedim bf4 ve gta 5 de fps düşüşleri yaşadım. BF4 de 64 kişilik oyunda ortalama ultrada 100 ve üzeri görürken birden 60 , 50lere düşüp tekrar 100 oluyordu. Sildim 350.12 ye döndüm tekrardan. 350.12 şuana kadar çıkmış en stabil driver şu son zamanlarda çıkan driverlar içerisinde.




  • Arkadaşlar 353.06 sürümü de dahil şu ana kadar GTX 780 ile Allah'a şükür hiçbir sorun yaşamadım. Ne DSR yönünde ne de oyunlarda stabilite sorunu olarak. Hem de paneldeki OC değerlerim de her zaman sabit bir şekilde kalarak bu durumları gözlemledim.

    İşletim sistemi olarak uzun bir süreden beri WIN 7 Ultimate SP1 x64 kullanıyorum. Benim gibi WIN 7 kullanıpta bu bahsettiğiniz sorunları yaşayan var mı ? Eğer sorun yaşayanların çoğu WIN 8 - 8.1 kullanıyorsa açık açık iyice nefret edeceğim WIN 8.1 işletim sisteminden. Zaten topu topu sadece 1 gün denemek için kurup, silmiştim kendi ana bilgisayarıma. Ama tabii iş yerinde özellikle notebook ürünlerimizde WIN 8.1 kullanıyoruz. Birçok hata ile karşılaştım oyunlarda, onları hallettim. Ama bunun haricinde WIN 8.1'de de pek sorun yaşamadım denebilir (notebooklarda).

    Bir de sürücü kurulum yaparken benden size tavsiye (eskiden bende tamamen sıfırdan silip, kurardım) direkt olarak GeForce Experience üzerinden yeni çıkan sürücüyü indirip, hızlı veya özel kurulumdan devam ederek kurunuz (ben genelde özel kurulumdan devam ediyorum bir fark olmasada). Temiz kurulum vs. yapmanıza da gerek yok. Ben bu şekilde uzun bir süredir stabilliği kaybetmedim.

    İnanın DDU ile sil veya her şeyi bütün artıkları sil kurulum yap çoğu zaman gereksiz oluyor. Şöyle düşünün; kullandığınız Windows sürümünün de sürekli üzerine güncelleme alıyorsunuz. Yani; her seferinde sıfırlama denen bir durum yok. Tabii ki zamanla işletim sistemi de şişiyor, ama en azından kullanıma bağlı olarak 1 - 2 yıl sıkıntı da çıkarmayabiliyor.

    Önceden zırt pırt format atan, sürücü silip kuran bir kişi olarak benim uzunca bir süredir gözlemlerim bu şekilde.
    __________

    Hotfix veya kişi tarafından düzenlenmiş sürücü kurulumlarını bunun dışında tutuyoruz tabii.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 5 Haziran 2015; 11:45:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ben bir türlü yükleyemedim bunu.indiriyor, kuruyor, pc yi yeniden başlatıyor ama geforce experience'da aynı sürüm bir daha çıkıyor.işin kötü tarafı her zaman oynadığım fifa 15'de düzeltemediğim lanet bir grafik problemi oluştu.futbolcuların üstüne spot ışığı tutulmuş gibi duruyor.internetten yeni sürüm driver'ını indirdim, temiz kurulum yaptım, experience'ı tekrar indirdim ama hala yeni sürümü indirmemi söylüyor.bir bilgisi olan var mı ???
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.