Şimdi Ara

Nokia X2-00 Her Şeyi Sesli Dinleyelim Ana Başlık. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
0
Favori
61.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • telefona virüs girebilirmi? uzun sürme gerekiyodu şarjı
  • x2 yi alır almaz kullanma önce full şarj et. Benimki uzun sürdü şarjı şuan gayet iyi tenefüslerde oyun oynuyorum otobüste gelip giderken müzik gece yatarken radyo böyle 2 gün gidiyor yani...
  • Ben müzik dinlemek (yarım saatlik yolu giderken ve dönerken vb.) oyun oynamak v.b aktivitelerle 3-4 hatta 5 gün götürüyorum şarjını.

    Not: *'a basılı tutarsanız flash = fener oluyor. :D Yeni fark ettim. :P
  • Arkadaşlar telefonu bir yakınıma hediye olarak aldım pişman oldum kesinlikle almayın.Nokia firması tüketiciyi resmen kandırıyor 5mp kamera yazıyor ama sadece çözünürlük o kadar bide yalanlarını ispat etmek için kamera yazılımına foto kalitesi yerine sadece piksel seçimi koymuşlar yani ordan 5mp seçince 5mp oluyor bizde yedik foto düzenleme yazılımı ile her fotonun çözünürlüğü değişir zaten. rezil bir telefon müzik dinlemek için bir telefona bu kadar para verilmez şarjı gitmiyor ki müzik dinlemeyi randımanlı kullanayım ?
    nokia servisi aradım ama adam kahve muhabbeti yaptı benle iade edeceğim.İlk defa nokia telefon aldım pişman oldum kendime alsam neyse bide nokia müşteri hizmetleri böylemiymiş gerçekten şaşırdım.
    .
  • şarj gitmiyor mu ?

    siz elinizdeki modelin hasarlı olabileceğinide bir düşünün.

    zaten özelliklerde 5mp olarak yazıyor, hangi tanıtımında extra olark AF olduğunu söylendi.

    katalog açıklamalarına bakarak bizlerde aldık ve biliyorduk neler olup olmadığını. kesinlikle almayın demek biraz tuhaf kaçmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M`Shinoda

    şarj gitmiyor mu ?

    siz elinizdeki modelin hasarlı olabileceğinide bir düşünün.

    zaten özelliklerde 5mp olarak yazıyor, hangi tanıtımında extra olark AF olduğunu söylendi.

    katalog açıklamalarına bakarak bizlerde aldık ve biliyorduk neler olup olmadığını. kesinlikle almayın demek biraz tuhaf kaçmış.


    banane arkadaşım sen istersen bir tane daha al ben buraya yorumumu yazdım tuhaf olan bir şey varsa 5mp yazıp VGA kamera gibi foto çeken telefon üreten nokia firmasıdır.
  • Aldığınız ürünler ile ilgili katalog açıklamalarını okuyun, haklı olduğunuz bir nokta var ise gelin gösterin bizide yanlış bilgilendirmeden kurtarın , aydınlatın. Arkadaşım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M`Shinoda

    Aldığınız ürünler ile ilgili katalog açıklamalarını okuyun, haklı olduğunuz bir nokta var ise gelin gösterin bizide yanlış bilgilendirmeden kurtarın , aydınlatın. Arkadaşım.

    nokia resmi sitesindenhttp://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/tum-modeller/nokia-x2-00/teknik-ozellikleri burdan okudum
    Bekleme süresi: 540 saate kadar
    5 megapiksel kamera (2592 x 1544 piksel)
    yazıyor iki özelliklede uzaktan yakından alakası yok telefonun yeterli mi ? daha ne yapmam gerekiyordu acaba nokia dan bir numune isteyip beğenirsem alacağım mı deseydim ? ciddi firmalar hadi şarj süresini geçtim ama çok belli olan kamera konusunda bu kadar tüketiciyi yanıltmazlar demekki nokia ne üretsek satıyor diyor ciddiyetsiz bir firma olmuş.
    Ben seni yanlış bilgilendirmeden kurtarsam ne olur telefonu almışsın memmunsun güle güle kullan ben memmun değilim iade edeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headkoc -- 8 Aralık 2010; 13:39:42 >




  • headkoc arkadaşım.. telefon hakkında gereksiz karalamalar yapmışsın.. bende fikrimisöyleym sana o zaman.. telefonun kamerası wga gibi falan çekmiyor.. boş yere atıp tutma.. hepimizde var aynı telefon ve çekim kalitesi fena değil.. hem piyasadaki bütün telefonlar kamerasındaki belirtilen piksel kalitesindemi resim çekiyor ki ? 300 liralık bi cihazdn böyle birşey bekliyorsun.. müzik konusuna gelince günde ortalama1buçuk saat müzik dinlerim ve çok mesajlaşan biriyim bu halde 2buçuk 3 gün şarj süresi var.. buda bana göre fena değil.. saygılar.. iyi forumlr
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qkhn06

    headkoc arkadaşım.. telefon hakkında gereksiz karalamalar yapmışsın.. bende fikrimisöyleym sana o zaman.. telefonun kamerası wga gibi falan çekmiyor.. boş yere atıp tutma.. hepimizde var aynı telefon ve çekim kalitesi fena değil.. hem piyasadaki bütün telefonlar kamerasındaki belirtilen piksel kalitesindemi resim çekiyor ki ? 300 liralık bi cihazdn böyle birşey bekliyorsun.. müzik konusuna gelince günde ortalama1buçuk saat müzik dinlerim ve çok mesajlaşan biriyim bu halde 2buçuk 3 gün şarj süresi var.. buda bana göre fena değil.. saygılar.. iyi forumlr

    atıp tutma falan diye konuşup terbiyesizlik yapma.farz edelim ki ben kasıtlı kötülüyorum sana mı sorucam ? telefon hakkında yorum yapamıcaz mı kendi görüşlerimizi söylemiyecek miyiz ?sonda saygılar yazıp başta atıp tutmakla suçluyorsun bu nasıl bi çelişki atıp tutan kişi saygın olur mu saygılarını sunuyorsun ?
    neyse ben yorumlarımı yaptım herkes değerlendirir ona göre alır veya almaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headkoc -- 8 Aralık 2010; 16:22:58 >




  • Arkadaşlar lütfen gereksiz tartışma ortamı yapmayın..!
  • Günde ortalama 2 saat müzik dinliyorum - şarj 5 gün gidiyor ortalama
    Telefonu ilk aldığımda saatlerce şarj etmedim. Kutudan çıkardım şarja taktım full yazana kadar şarj ettim, ekstra bir tribe girmedim
    Bence bu batarya performansı biraz da şans işi.
  • Herkesin beklentisi farklıdır. İnsanlar bu cihazı müzik kalitesi için tercih ediyorlar. Gereksiz yere ortamı germeyin.
    Dikkat ederseniz bu N serisi bir telefon değil. X serisi müzik odaklıdır. Biliyorsunuz ki x2'nin kamerasında otofokus yok ve yüksek kalite fotoğraflar çekememesi normal. Tabi siz mp değerini, iyi kamera performansı olarak görüyorsanız bu büyük bir yanılgıdır.

    İyi bir kamera istiyorsanız otofokuslu cihazları tercih edin.
    Yüksek kalite müzik dinlemek istiyorsanız x2'yi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 8 Aralık 2010; 21:33:36 >
  • Ben bunları bilmek zorunda değilim ilk defa aldığımı başta yazdım daha önce simens ve samsung kullandım o telefonlarda mp değeri aynen foto kalitesi olarak yansıyordu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: headkoc

    Arkadaşlar telefonu bir yakınıma hediye olarak aldım pişman oldum kesinlikle almayın.Nokia firması tüketiciyi resmen kandırıyor 5mp kamera yazıyor ama sadece çözünürlük o kadar bide yalanlarını ispat etmek için kamera yazılımına foto kalitesi yerine sadece piksel seçimi koymuşlar yani ordan 5mp seçince 5mp oluyor bizde yedik foto düzenleme yazılımı ile her fotonun çözünürlüğü değişir zaten. rezil bir telefon müzik dinlemek için bir telefona bu kadar para verilmez şarjı gitmiyor ki müzik dinlemeyi randımanlı kullanayım ?
    nokia servisi aradım ama adam kahve muhabbeti yaptı benle iade edeceğim.İlk defa nokia telefon aldım pişman oldum kendime alsam neyse bide nokia müşteri hizmetleri böylemiymiş gerçekten şaşırdım.
    .


    Bu fiyata Fotoğraf kalitesi gayet kaliteli... Üzerinde orjinal 5Mp kamera var tek farkı AF özelliği yok... Kimileri 2 Mp kamera deyip yazılımla 5 Mp yapmıştır diyenler var... Kesinlikle öyle değil... Üzerinde AF'siz 5Mp kamera vardır. Ve Forumda bi kaç sayfa geriye bakarsanız Video kalitesine gelince videosuda kaliteli ve 25 Fps hızında çekim yapabiliyor... X2 ile çekilmiş fotoğraflar var ve kalitesi de gayet güzel... Ama tutup daha Kaliteli bir kamera arıyorsanız N serisinin AF özelliği olan bir tel bakabilirsiniz... Yok oda yetmiyo derseniz gidin bir fotoğraf makinası alın.. Elindizdeki Telefon fotoğraf makinası değil... Bu kadar da karalama yapılmaz arkadaşım. Arkadaşları yanlış bilgilendirme. SEs konusuna gelince Mükemmel ötesi ses kalitesi var. Ses konusunda Bu cihazı tek geçerim. Batarya ömrü konusundada gayet başarılı bir cihaz. 26,8 saat kesintisiz müzik dinleme özelliği vardır. Bizzat Kendim Denedim Telefonu uçuş moduna aldım ve 26 saat kesintisiz müzik çalabiliyor. BU fiyata bu özellikleri ve kaliteyi taşıyan alternatif başka bi cihaz göremiyorum. Burda Nokia'yayı övmüyorumda... Ama gerçekten Başarılı kaliteli ve güzel bir model ortaya çıkarmışlar. Telefonun tasarımıda güzel ve çok hafif bir telefon... Şarjı gayet iyi gidiyor... Ben günde 1 saat müzik dinliyorum... 1 saat Ebuddy den Msn giriyorum... VE 5-10 dk arası telefon görüşmesi yapıyorum... bu yaptığım işlemlerle 3-4 gün rahat bataryası gidiyor. Zaten telin bi özelliği bekleme konumunda veya müzik çalma konumunda bataryadan tasarruf sağlamak için hemen ekranı karartıyor. Telefonumdan gayet memnunum Ve forumda alan arkadaşlarımız bile memnunlar... O kadar arkadaşların arasında birtek siz şikayetçisiniz... Size tavsiyem Telefonunuzun yazılımını güncelleyin ve birde öyle kullanın... Belki beğenmediğiniz özellikleri size göre düzelir.. Bİze göre zaten düzgün ve memnunuz... İlk kez nokia aldıysanız Doğaldır.. X2 modeli kameradan çok müzik telefonudur... Telefonu alırken satıcıya nokianın kamera telefonunu istiyorum deseydiniz Kamerası AF olan kaliteli bir telefon verirdi size.. Telefonun bataryasının çabuk bitmesi yanlış jarj etmeden de kaynaklanabilir veya batarya telde teknik bi arızada olabilir.... Telefon güzel VeTeşekkürler Nokia...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOB_FARUK06 -- 9 Aralık 2010; 0:40:56 >




  • BOB_FARUK06 nickli arkadaşım nokia genel müdürü gelse bi malı bu kadar savunamaz tebrik ederim neyin çabasıdır anladım ki ben bu telefonu aldım ve elimdeki mal değerli kazık yemedim deyip gönlünü mü ferahlatıyorsun.Güle güle kullan destan yazmana gerek yok iyi günlerde kullan banane.
    Ben yedim bende bunu yazıyorum memnun olmak zorundamıyım bu telefondan bide hediye olarak aldık mahçup olduk var mı ötesi..alırken satıcı falan diye bi konuya girmişsin emin ol satıcı darty firması bana doğru ve düzgün bilgin verdi ama ben sorun çıkaran bi manyak olduğum için önce teli aldım şimdide şikayet ediyorum.
  • Bazı firmalarda 15 gün içinde ürünü beğenmeseniz bile 15 gün içinde iade etme hakkınız var. Ürünü Şu şekilde iade alırlar parayı iade etmezler.. paranın karşılığında genel olarak çek verirler. O çekle istediğiniz ürünü alabilirsiniz... Ürünü savunmuyoruz sadece verilen paraya göre iyi özellikler olduğunu söylüyoruz arkadaşım. Beğenip beğenmemek sana kalmış... İlla herkez beğenmek zorunda değil... 15 günü geçirmeden iade yapıp kamerası AF olan bir ceptelefonu alabilirsiniz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BOB_FARUK06

    Bazı firmalarda 15 gün içinde ürünü beğenmeseniz bile 15 gün içinde iade etme hakkınız var. Ürünü Şu şekilde iade alırlar parayı iade etmezler.. paranın karşılığında genel olarak çek verirler. O çekle istediğiniz ürünü alabilirsiniz... Ürünü savunmuyoruz sadece verilen paraya göre iyi özellikler olduğunu söylüyoruz arkadaşım. Beğenip beğenmemek sana kalmış... İlla herkez beğenmek zorunda değil... 15 günü geçirmeden iade yapıp kamerası AF olan bir ceptelefonu alabilirsiniz...

    tşk ederim,yarın dartye gideceğim umarım sorun çıkarmadan iade alırlar uğraştırmazlar.




  • Bazı arkadaşlar ekrandaki koruyucu filmi istemeden de olsa çıkarmak durumunda kaldıklarını belirtmişlerdi. (Cebimden çıkarırken kenarı takıldı, vs.)
    Banada benzer bişey oldu, terliyken yüzüme yapıştırmışım telefonu, kendiliğinden çıkıverdi koruyucu film :(
    Herneyse, bu telefon için kılıf düşünen,araştıran oldumu aranızda ? yada bu telefona kılıf gider mi ?
    Amacım ekranı çizilmelerden koruyabilmek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CommandAura

    Bazı arkadaşlar ekrandaki koruyucu filmi istemeden de olsa çıkarmak durumunda kaldıklarını belirtmişlerdi. (Cebimden çıkarırken kenarı takıldı, vs.)
    Banada benzer bişey oldu, terliyken yüzüme yapıştırmışım telefonu, kendiliğinden çıkıverdi koruyucu film :(
    Herneyse, bu telefon için kılıf düşünen,araştıran oldumu aranızda ? yada bu telefona kılıf gider mi ?
    Amacım ekranı çizilmelerden koruyabilmek.



    Gitti gidiyorda koruyucu jelatin 4 adet artı özel silme bezi 10 lira gibi bir fiyata satılıyor :)

    Ayrıca telefona karalama yapan arkadaş fazla abartmış. Yok efendim vga filan demiş. Bir kere vga dediğimiz 0.3 mp'dir. Nokia x2 ise 3.0 pixel ve üstü kalitede çekiyor. Ama çekmeyi bilirseniz. Gelmiş özelliklerine filan laf atıyor. Yok şarjı gitmiyor. falanda filanda. Beğenmediysen git geri ver ve forum uslubuna uygun hatalarını beyan et. Gelip burda atıp tutma. Kullananlar telefonun ne olduğunu zaten biliyor. Şuan içine 50 mb'a yakın oyun attım canım sıkılınca oynuyorum gece,derhanede,otobüste gelip giderken müzik dinliyorum. Yani bütün bunları yğun olarak kullanıyorum 2.5 gün gidiyor. Dediğim gibi ürünü beğenmediysen gel belirt. Ama ürünü karalayıp karalayıp yok kazık atıyor vs şeyler deme. Çekilen resimler zaten önceki sayfalarda mevcut. O resimleri çekecek vga kamera bulabilirmisin acaba ?




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.