Şimdi Ara

Nokia X2-00 Her Şeyi Sesli Dinleyelim Ana Başlık. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
0
Favori
61.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qkhn06

    Arkadaşım acaba saat boyutunu nasıl küçülttün :)


    Saat nasıl küçültülür söyleyim.. Ev ekranı yukarıdan aşağı doğru 4 kutucuktan oluşuyor değilmi. O kutucukların görünümünde takvim - genel göstergeler felan diye ayarlıyoruz.. 1 tane büyük kutu 3 tane küçük kutu var.. saati büyük kutudan küçük kutuya aldınmı saat küçülmüş oluyo :)

    Bu arada 4.80 yazılım olanlar 4.90 yükseltsin... Sesde yükselme.. kamerasında birazdaha canlılık ve netlik... telefonda hissedilir şekilde hızlanma oluyor :)

    TElefonu güncellerken Hafıza kartınızı çıkarabilirsiniz ama simkart takılı dursun ve USb kabloyu taktığınızda Nokia ovi suite seçeneğini seçin.... Güncelleme yapmadan önce telefonda kayıtlı numaralarınızı simkarta taşıyın.. Mesajlar takvimdeki notlar.. telefonun kendi hafızasındaki rehber sıfırlanır... Yeni yazılım kurulduktan sonra tel kendini yeniden başlatır.. Telefonun şarjı dolu olsun dolu değilsede doldurun çünkü güncelleme yaparken yarıda kesilirse telefon bidraha açılmayabiliyor arkadaşlar... Güncelleme yapmanızı kesin öneririm Flash saatleri indirin arkadaşlar güzel saatler var :)




  • Ben de yazayım bari.
    Öncelikle kamera çekimleri berbat görünüyor. Fakat yaklaşık 1-2 dakikayı bulan kaydetme süresinden sonra görüntü gerçek bir netliğe ulaşıyor. Yani belki bir 5800 kadar iyi değil ama bir 2.0'dan da daha iyi bir görüntü veriyor. Sadece 2 dakikayı bulan bir işleme kaydetme süresi var.

    Ses inanın benim 2+1 masaüstündeki hoparlörleri bastırır. (Tabii bastıramayabilir de, deneyecek arka taraf yoktu :D )
    Sesi hiç bozulmadan (neredeyse) aşırı derecede yükseltebiliyor.
    Ekran fena değil, arka kapak ise çok hoşuma gitti. Tuşlar belki biraz sıkıntı çıkartır çünkü elimi kaydırarak başka bir tuşa geçerken genelde aradaki ayrımlara takılıyorum.

    Onun dışında bana göre tek kusuru yandaki tuşlar. Tamam çok kolay oluyor da ses açacam derken öteki tarafa dokunuyorum şarkı değişiyor filan. Yani sağ ve sol tuşları ayrı ayrı deaktive eden bir kilitçik olsaydı daha iyi olurdu.

    Batarya ise oyun oynayan ve müzik dinleyen birisi için 2-3 gün gidiyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BOB_FARUK06


    quote:

    Orijinalden alıntı: samilcan41

    Bugün geldi telefon şuan gayet güzel güncelleme yapmak için ara kablo lazım sanırım adamı arayıp söyledim abi yolla bir arakablo oda tmm dedi ama göndermemiş yarın gelecek ara kablo. Anca yarın güncellerim...


    Yeni X2'in hayırlı olsun güzel günlerde kazasız belasız kullan :) Telefonu güncellemek için illaki aparat gerek :) Aparat olarak CA-101 Usb kablosu bunun dışında başka aparat olmaz kardeş :) telefonun güzel bir yani bu Usb kabloso ile Usbden Şarjda yapabiliyorsun... Siyah mı yoksa gri mi aldın kardeş :) yaa ben yanlışlıkla telefonu cebimden çıkarırken ekrandaki jelatin ucu kavradı... Baktım çirkin duruyo gittkçe köşeden köşeden jelatin çıkıyo bende çıkarmak zorunda kaldım... sakın jelatini çıkarmayın arkadaşlar... Ekranı çizilmeye karşı iyi koruyor. kameradaki jelatin hala duruyo :)


    arkadaşlar aparata gerek yok. eger hattınızdan ınternete gırebılıyorsanız (mesela ben vodafonun 8lıra aylık 100 mb paketını kullanıyorum) ayarlar telefon ayarlarından yazılım guncelleme var. ordan guncelleyebılırsınız ben oyle yaptım ve sadace kurulumu ındırıp kurması 15dk surdu. bıde ısın guzel tarafı artık yazılım yukseltınce telefon sıfırlamıyor. guncellemeden sonra ajanda bılgılerım, mesajlarım, notlarım ve uygulamalarım dahıl hıc sılınmedı. sadece menulerın yerı degısmıs bırde git kısa yolumdakı uygulamalar gıt ten cıkmıs ama sılınme yok tabı. 4.80 ıle 4.90 arasında suan ıcın bı fark gormedım. ne yenılıkler getırdı onuda bılmıyorum. kayda deger anlamda fark goren arkadaslar paylasabılırler.8gb kart ıle kullanıyorum 4gb dolu. suan yuklu 1000 kusur parca var on numara sorusuz. ayrıca 2-3 aydan n8 alcam ınsallah. X2 mı satabılırım haberınız olsun fatura adıma, kutulu :)

    edit: yorumlara baktımda, arkadaslar guncellemelerde herhangı bıseyınız sılınmıyor telefon numaranız falan hersey duruyor sadece menulerın yerı degısıyor okadar.
    tek begenmedıgım nokta ekranı. ekran acısı degıstıkce renklerde degısıyo. acaba bu dıs yuzeyın parlak olmasındanmı kaynaklanıyor. 262bın renkten oldugunu sanmıyorum cunku 6288ımle karsılastırdıgımda onda boyle bı sorun yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan66_ -- 2 Aralık 2010; 18:56:24 >




  • Hocam Ovi'den indirilen uygulamaları açmak için ek birşey lazım mı?
  • Malesef telefonla güncelleştirme yaparken bi sorunla karşılaştım :S 3. aşamada.. telefonunuzla bağlantı kurulamıyor 1- lütfen usb kablosunu çıkartın 2/ telefonu açıp kapatın 3/ usb kablosunu tekrar takın şeklinde uyarılar verdi.. ne yaptıysam ilerlemeye devam etmedi.. son olarak bende güncelleştirmeyi iptal ettimm. şuan 4.80 gözüküyor versiyon.. bu iptal etmemin her hangi bir zararı olurmu acaba ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qkhn06

    Malesef telefonla güncelleştirme yaparken bi sorunla karşılaştım :S 3. aşamada.. telefonunuzla bağlantı kurulamıyor 1- lütfen usb kablosunu çıkartın 2/ telefonu açıp kapatın 3/ usb kablosunu tekrar takın şeklinde uyarılar verdi.. ne yaptıysam ilerlemeye devam etmedi.. son olarak bende güncelleştirmeyi iptal ettimm. şuan 4.80 gözüküyor versiyon.. bu iptal etmemin her hangi bir zararı olurmu acaba ?


    Kabloda veya pcnin usb portun sorun olabilir hiç devam etmedimi bekledinmi 15 dk.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rapstars


    quote:

    Orijinalden alıntı: qkhn06

    Malesef telefonla güncelleştirme yaparken bi sorunla karşılaştım :S 3. aşamada.. telefonunuzla bağlantı kurulamıyor 1- lütfen usb kablosunu çıkartın 2/ telefonu açıp kapatın 3/ usb kablosunu tekrar takın şeklinde uyarılar verdi.. ne yaptıysam ilerlemeye devam etmedi.. son olarak bende güncelleştirmeyi iptal ettimm. şuan 4.80 gözüküyor versiyon.. bu iptal etmemin her hangi bir zararı olurmu acaba ?


    Kabloda veya pcnin usb portun sorun olabilir hiç devam etmedimi bekledinmi 15 dk.

    Bekledim ama devam etmedi.. bi Sorun olurmu ki ?
  • Güncelleme de bazen öyle saçma sorunlar çıkabiliyor.
    Benim 5230'umda da aynısı olmuştu. Telefon üzerinden güncellemiştim sonra.
    Bi' zararı olmaz merak etmeyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

    Güncelleme de bazen öyle saçma sorunlar çıkabiliyor.
    Benim 5230'umda da aynısı olmuştu. Telefon üzerinden güncellemiştim sonra.
    Bi' zararı olmaz merak etmeyin.

    teşkkkür ederm arkadaşm bilgilendirme için :) telefon üzerinden yapcam bende sanırım.. kaç TL gitmişti acaba :P
  • 3g paketim vardı ilk ay bedava hesabı, ücret gitmedi.
    2-3 lira gider.
  • Evet FOTA üzerindende olur güncelleme şarjı tam dolu olsun telefonunun.
  • Merhaba arkadaşlar nokia X2-00 için bu konuda flash ekran koruyucular paylaşmış olan bob_faruk adlı üyenin,paylaşmış olduğu içeriği ben özenle seçerek tek tek beğenip indirebileceğiniz dosyalar haline getirdim sitemde yayınladım.Bu birinci kısmı en yakın zamanda diğerlerinide yükleyeceğim...

    Yorumlarınızı esirgemeyin..

    http://www.novacep.net/2010/12/flash-ekran-koruyucular/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezersahin -- 26 Eylül 2011; 17:06:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rapstars

    Merhaba arkadaşlar nokia X2-00 için bu konuda flash ekran koruyucular paylaşmış olan bob_faruk adlı üyenin,paylaşmış olduğu içeriği ben özenle seçerek tek tek beğenip indirebileceğiniz dosyalar haline getirdim sitemde yayınladım.Bu birinci kısmı en yakın zamanda diğerlerinide yükleyeceğim...

    Yorumlarınızı esirgemeyin..

    http://www.novacep.net/2010/07/flash-ekran-koruyucular.html


    Ellerine sağlık kardeş... Devamını bekleriz ;) Bende olmayan bi kaç saatde vardı onları indirdim... Benim En çok hoşuma giden paylaştığım dosyanın içinde 3. klasörde böyle renkli çubuklar var... değişik bi saat türü.. onuda paylaş kardeş...




  • telefonu mavi gri olanını 1.5 aydır kullanıyorum.Çok memnunum.
  • Arkadaşlar güncelleme sorunu yaşayanlar Noki Clup lere gitsinler ücretsiz güncelliyorlar. Ben maltepede verdim 15 dk içinde teslim aldım. 4.80 ile 4.90 arasında yeni wallpaper yeni ekran koruyucu ev ekranı yerine giriş ekranı yazması gibi ufak tefek değişiklikleri farkettim :) Bu arada uzun süredir yazamıyorum internette sorun çıktı. Ayrıca telefon cebimdeyken jelatini çıktı acil oalrak jelatin arıyorum :S
  • Telefoncularda bulabilirsin ekran koruyucu. Telefonu göster, o boyutta koruyucu olması lazım.
  • Merhaba,

    Ben 5 Aralıkta (dün) Darty'den 278TL'e 5 taksit ile aldım ben clasik telefon kullanan biriyim mp3 olan yüksek sesli bir telefon takip ediyordum ki. X2'yi buldum bence ses konusunda cok cokk iyi...

    Kamera konusunda ise göreceli bence "carl zeiss" tartışılmaz ki 5.0 mp. olmayınca farkı görünüyo. ama dediğim gibi 278 liraya hep müzik seti :) hemde Kamera almak biraz zor bence; 2.0 lardan iyi 3.2carl zeiss ise kafa tutar.

    Bataryası clasik 4c tahminimce 2 gün max orta düzey kullanıcılar için gider dün 6 saat ilk şarjzını yaptım Gece 23 gibi cıkardım bugun belli olur :) sarjı.

    1110 kullanıyordum düne kadar :) ondan güzel, biraz daha ebatlı ama olsun :=)

    Alanlara hayırlı olsun.
    Bence alacaklarda cok düşünmesin:)
  • Beyler 1 sorum daha olacak nokia x2 'si olupta turkcelli olan varsa cevaplayabilirmi acaba. Turkcell menuden ayarlarımı yap ı arıyorum. Telefon modeliniz desteklemiyor gibi birşey diyor. İnternete giremiyorum şuan. Bir bilgisi olan varmı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samilcan41

    Beyler 1 sorum daha olacak nokia x2 'si olupta turkcelli olan varsa cevaplayabilirmi acaba. Turkcell menuden ayarlarımı yap ı arıyorum. Telefon modeliniz desteklemiyor gibi birşey diyor. İnternete giremiyorum şuan. Bir bilgisi olan varmı ?



    Bende Vadofone var hic bir sıkıntı yaşamadım.
  • bugün x2 aldım video izledim 1 dakka şarj bitti artı 5saatte müzik bitti telefondamı sorun var yoksa normalmi?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.