Şimdi Ara

Nokia E60 (Paylaşım ve Yardımlaşma) (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
67.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaşlar,ben bitane aldım bu üründen zira karşıdan ses kısık duyuluyor,genel olarak bu cihazlarda öyle bi sıkıntısı olan varmı?(yani ahizeden sesin düşük çıkması gibi)
  • cihazın ses ayarlarına bak, ses kısık falan çıkmıyor normalde. yandaki ses ayar düğmelerinden ayarla.
  • müzik kütüphanesini güncelleme problemi yaşıyorum.Albüm atıyorum hafıza kartına,parçaların bütün bilgileri tam.Ama müzik çaları açıp müzik jütüphanesini güncelle diyorum eklenen 0 diyor.Ama bir parça silip tekrar güncelle deyince onu hemen kaldırılan 0 diyerek algılıyor.Telefona hard format attım,hafıza kartını biçimlendirip yeniden parçaları attı ama bazılarını gördü ama çoğu müziği albümü görmedi.Bu sorunu yaşayan var mı aranızda?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: csungu

    selam arkadaşlar,ben bitane aldım bu üründen zira karşıdan ses kısık duyuluyor,genel olarak bu cihazlarda öyle bi sıkıntısı olan varmı?(yani ahizeden sesin düşük çıkması gibi)


    -----------------

    2.5 senedir kullanıyorum,ses problemi yaşamadım.
  • e60 ini satmak isteyen varmi? Bu telefondan arıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: semih01sem

    bence bu telefon stereo ses vermiyor. ne kadar kulaklık denediysem denedim iyi ses gelmedi. en iyisi bi adaptör alayım dedim. jack girişli kulaklık takmak için. bakalım yarın kargo getirir. ondan da pek ümitli değilim doğrusu ses kalitesi konusunda.
    ayrıca telefonun yanındaki metal şeritler düştü. şu an 3 tanesi yok. telefon dışarıdan berbat görünüyor. yeni kasa alayım dedim, bu parçaların dahil olduğu kasa bulamadım. her şeye rağmen bu telefonu seviyorum ve umarım kasasını yaptırıp kullanmaya devam ederim.
    yukarıda bahsettiğim konularda yardımcı olabilecek arkadaş vardır umarım. bu telefon ölmez :)

    adaptörü orjinal alman lazım ama nerden bulursun bilmem. diğer çakmalar her ne kadar orjinale benzese de mono ses veriyor. kapak konusunda da istanbuldaysan sirkeci yıldız han'a bakabilirsin.




  • arkadaşlar bu telefon stereo ses vermiyor mu? bana mono gibi geldi. ben ad-15 adaptör aldım. bi de stereo kulaklık taktım ad-15'in ucuna. ses sürekli boğuk geliyor. başka kulaklıklarla da denedim verim alamadım. acaba telefon mu tozlandı diyorum ne alaka diyorum sonra soket yeri falan. nasıl yapcaz bu telefonla?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rendezvouss

    n80 wlan wizard e60 telefonuma uyar inşallah..!

    Vay be bir zamanlar efsanemdin ....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.