Şimdi Ara

.::Nokia 6131 Kullanıcıları Buraya::. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
0
Favori
73.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tekrar Merhabalar,

    Teşekkür ederim cevabın için. Bu local mode sorunu canımı sıkıyor inşallah bir daha öyle bir sorun çıkarmaz yoksa servise götüreceğim.Ekran bende sanki biraz geç geliyor gibi 2 - 3 saniye sürüyo...Sende kapağı açtığında ekran direk açılmışmı oluyor yoksa önce siyah bir ekran yarım saniye sonrada görüntü mü çıkıyor?


    NOT:Yaw yeni bi telefon aldık oda amma sorunlu çıktı.GICIK bi durum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mountaineer_tc

    Tekrar Merhabalar,

    Ekran bende sanki biraz geç geliyor gibi 2 - 3 saniye sürüyo...Sende kapağı açtığında ekran direk açılmışmı oluyor yoksa önce siyah bir ekran yarım saniye sonrada görüntü mü çıkıyor?



    Evet önce siyah bi ekran geliyor ama çok kısa bi süre, 1 saniye bile sürmez.. Beni rahatsız edecek bi durum değil bu.. eğer seninki daha uzun sürüyorsa bi sorun olabilir
  • arkadaslar benim bi sorum var 512 mblik sd hafiza karti kullaniyorum fakat telefonda kullanilan hafizayi hafiza karti olarak secemiyorum.mesela bluetoothla mp3 atacam direk telefon hafizasina atiyo yeterli bosluk olmadigi icin telefon hafizasinda iptal oluyo.

    nasil hafiza kartini asil bellek olarak ayarlayacagim lutfen yardim edin
  • DİKKAT DİKKAT ŞARJI ÇOK AZ GİDİYOR.BENCE BİRDAHA DÜŞÜNÜN ALMAYI
  • Merhaba,
    20 gün önce 6131 aldım,fakat çok şikayetim var,
    şarjı az gidiyor, konuşma sırasında seste sürekli kesilmeler oluyor telefonunu kapatıp tekrar açmayınca düzelmiyor.
    bir telefoncu arkadaşımla görüştüm ve bu telefonların fabrika çıkışının hatalı olduğunu söyledi,
    alanların bir çoğu telefonu iade etmiş bende bugün yarin iade edeceğim
    Bilginize,
    ama yeni telefon olarak ne alacağımı bilmiyorum işim gereği sürekli dışardayım ve mail alışverişi yapmam messenger kullanmam gerekiyor
    bana yeni bir model önerebilirmisiniz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: simarik_23

    Merhaba,
    20 gün önce 6131 aldım,fakat çok şikayetim var,
    şarjı az gidiyor, konuşma sırasında seste sürekli kesilmeler oluyor telefonunu kapatıp tekrar açmayınca düzelmiyor.
    bir telefoncu arkadaşımla görüştüm ve bu telefonların fabrika çıkışının hatalı olduğunu söyledi,
    alanların bir çoğu telefonu iade etmiş bende bugün yarin iade edeceğim
    Bilginize,
    ama yeni telefon olarak ne alacağımı bilmiyorum işim gereği sürekli dışardayım ve mail alışverişi yapmam messenger kullanmam gerekiyor
    bana yeni bir model önerebilirmisiniz


    N70 al fiyatıda düştü.
  • ya ben 6131 yeni kullanmaya başladım ama bilgisayarla bağlantısını nasıl kurcam blootodla filanmı sadece
  • arkadaslar msn nerden yuklenır bu telefonu elınde adres falan olan var mı ben bulamadım nerden yuklıcem
  • Arkadaşlar ben telefonumu 3 gün önce aldım.Allah'a şükür bi sorun yok şu ana kadar.Fakat kapağı açma düğmesine basınca ekran kapak açıldıktan 1 saniye sonra falan geliyo.Yani daha kapak açılırken ekran gelmiş olmuyo.Bu bi sorun mu.Yoksa herkesde böylemi? Yani kapağı açma tuşuna basınca kapağın çok hızlı açılmasından dolayı ekran telefonun algılaması geç mi oluyo.Merak ettim bunu sadece.Bu arada telefonu herkese tavsiye ederim
  • telefondan memnunum diyebilirim.3 ay önce 572'e 12 taksitle almıştım.şimdi fiyatı biraz düştü galiba. şarj ve foto kalitesi dışında bir sorun yoktur.Birde herkes msn soruyor ama net bir cevap gelmemiş. ben msn kullanıyorum.Linki de aşağıda. bu sitede s40 bir sürü program bulabilirsiniz.

    http://www.getjar.com/products/7176/LiveMSN
  • Arkadaşlar bi sorun daha var.Dün akşam telefonun saatini kurdum ve yattım.Sabah telefon çalmadı.Kalktığımda ise ekranda local mod yazıyodu.ve telefon hiç açılmadı.sonra aldığım yere götürmeden biraz araştırma yaptım.Bu sorun bi kaç kişide daha yaşanmış.Orda şarzı tamamen bitince local mod yazıyor diyo.ve şarza koyup 10 dakika beklediğimizde şarz olmaya başlar ve telefon açılır,veya bataryayı çıkarın takın diyo.Ben de bunları okurken telefonu annemle yollamıştım telefoncuya.Adam kartı değiştiriken bataryayı çıkarınca heralde düzelmiş ve bi sorun yok demiş.Telefon açılıyo şu anda.Ama yinede soriyim dedim.Bu bi sorun mu.Yoksa sizde de oluyomu.Yani telefoncuya götüriyimmi?En azından bi kere benim için şarza koymayın ve kendiliğinden kapanmasını deneyin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagiz16 -- 9 Ocak 2007; 18:31:27 >
  • aynı telefonu bende almak istiyorum ama kararsızım. benim için batarya süresi de önemli ekran çözünürlüğü de

    Nokia sitesindeki firmware update lerden 6131 için yapan oldu mu hiç. Bazı sorunları bu firmware ler ile çözüyorlar ama listesini bulamadım.

    Aslında Samsung E250 düşünüyordum. ama kasa malzemesi kötü dendiği için alternatif bakıyorum.
  • Sorun halloldu sanırım.*#0000# yi tuşladıktan sonra v harfinin yanıdaki sayıya baktırdılar ve 3,... olduğunu söyledim.Bunun eski sürüm olduğunu ve kvk yetkili servisten yeni lik sürümü yükletmemi söylediler.ve zaten kvk local modu duyunca anladı hemen.Sizde kontrol edin ve eğer bi sorun varsa garanti belgenizle birlikte kvk ya gidin.Şu anda sürüm 5,50.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: jukoss

    telefondan memnunum diyebilirim.3 ay önce 572'e 12 taksitle almıştım.şimdi fiyatı biraz düştü galiba. şarj ve foto kalitesi dışında bir sorun yoktur.Birde herkes msn soruyor ama net bir cevap gelmemiş. ben msn kullanıyorum.Linki de aşağıda. bu sitede s40 bir sürü program bulabilirsiniz.

    http://www.getjar.com/products/7176/LiveMSN

    ben bu siteye girdim ama yukleyemedim biraz yardımcı olursan cok sevinirim arkadasım
  • arkadaşlar selam ben yeni üye oldum bende 6131 almayı düşündüm elimdeki siemens mc60 ın beni deliye döndürmesinden sonra artık bi nokia yakışır dedim fakat bazı görüşleriniz şüpheye düşmeme neden oldu bu kadar parayı vericem ya doğru dürüst bişey çıkmazsa dedim açıkçası benim derdim tel.no hafızası ve msj saklama hafızası.telefonun şıklığı da cabası. ama bu fiyata yine nokia olmak kaydıyla sizce başka hangi modeli alabilirim? gerçi yaptığım araştırmalarda bu teli tuttum ama aldıktan sonra hayalkırıklığı yaşamak istemiyorum aydınlatırsanız sevinirim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sutestisi -- 24 Ocak 2007; 1:36:30 >
  • Pc'den 6131'e video yukleme ve oynatma hakkinda bilginiz var mi acaba? bende 512 mb hafiza karti var. her turlu uzantili videoyu yuklememe ragmen videoyu calistiramadim. oynat dedigimde sadece sesi cikiyor. goruntu yok..
    telefonun kamerasiyla video cektigimde 3gp uzantili kaydediyor. yuklemek istedigim videolari 3gp moduna cevirsem bile sadece videonun sesi cıkıyor, goruntusu acilmiyor.. Bir turlu cozemedim bu sorunu.. eger bilginiz varsa ve yardimci olursaniz sevinirim..
  • benim merak ettiğim bir şey var hani telefon tek tuşa basınca açılıyorya telefonu cebinize falan koyarken yada cepte taşırken yada çantada falan telefonun tuşuna denk gelen birşey olunca açılmıyormu
  • Forumda da incelemeleri okuduktan sonra ve benim emektar (dile kolay 6 sene geçirdik) 3200 ı elden çıkartmak istediğim için bugün Siyah 6131 aldım,

    Bu telefonu alırken kamera mp3 player vs. gibi özellikler benim için önemli değildi önemli olan nispeten tatminkar bir 1024*768 resim çekme kabiliyeti + nispeten ucuz bir fiyat + kapaklı olması + ekranın renk kalitesi gibi özellikleri idi.

    Bu özelliklere sahip en ideal telefon olarak 6131 de karar kıldıgım için bugün 480 YTL ye aldım. Şu an şarjda, en kısa zamanda bir CA-53 data kablosu ile 512 mb Micro SD kart alıp alete yükleme yapmaya başlayacagım :)

    Burda ürünü almamda etken olan tüm yorum sahiplerine ayrı ayrı teşekkürler ediyorum

    Saygılar...
  • isteyen arkadaşlar bu topictende faydalanabilir.

    http://forum.donanimhaber.com/m_8055596/mpage_3/key_/tm.htm
  • 6131 ıcın ben bı pc data kablosu aldım ama donanım tanınmıoyor dıyor pc suite kurmak ıstıorum ama bnm pc wın98 pc suite 2000 yada xp ıstıo pc suite wın 98 uyumlu programı nerden bulabılırım bılen warsa solesın??
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.