Şimdi Ara

.::Nokia 6131 Kullanıcıları Buraya::. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
0
Favori
73.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben telefonu vatan bilgisayardan aldım dostum adama sordum.bana 8-10 saat dedi.ben de 10 saat civarında şarj ettim.
  • teli ilk aldığımızda ne kadar şarj gerekiyor sorusunu bende merak ediyorum
    açıklığa ulaşması gerek artık
    herkes farklı bişey söylüyor
    nedir olayın aslı...
  • bu arada birşeyi unuttum. vatan da fiyatı 525lt. tabi cardfinans 11 taksit ile alırsanız.diğer koşullarda peşin diğer banka vs. 560 gibi birşey. bu kadar ucuzuna rastlamamıştım.bence gayet iyi bir fiyat...almak istiyenlerin bilgisine...
  • 6131i 1 aydır kullanıorum 1 gb hafıza kartı aldım nerdeyse full dolu kasıntı yoq..ses kalitesi ii..resim cekimi vebce pek ii diil ztn ben kullanmıorum..fakat telde kullanmak icin program falan bulamadım daha inş. onuda bulursam tam olucak vidyo oynatıcı sart :( bilen warsa yardımcı olsun..
  • ACİL..

    ARKADAŞLAR BU TELEFONU BUGÜN ALMAM GEREKİYOR.. ANKARA'DA BU TELEFONU EN UYGUN FİYATA NEREDE BULABİLİRİZ? Nakit tek ödeme veya kredi kartı tek çekimde ciddi indirimler yapan bir yerler var mı?

    ben daha önceki telefonlarımı necatibey caddesi girişindeki pasajlardan alıyordum, onlarca telefoncu bir arada, telefon fiyatları daha ucuz oluyor (telefoncuların bir arada olmasından kaynaklanan rekabetten dolayı sanırım-benim görüşüm).

    telefonu KVK, GENPA, NOKIASHOP'tan değil de buralardan almamızın dezavantajı nedir? Yani gidip o pasajdan aldığımda garantisi olmuyor mu???

    "KVK, GENPA, NOKIASHOP'tan birinden alman gerekiyor" derseniz hangisinden almamı önerirsiniz?
    bir arkadaş nokiashop'tan alınınca heryerde garantili oluyor dedi, doğru mudur?
  • bende 1 aydır bu teli kullanıorum 3gp dısında video oynatamıor :) onun dısında ii bi tel herkese tavsiye ederim bende..
  • arkadaşlar önemli birşey aktaracağım.

    bu telefonu eşime almayı düşünüyordum. ama biraz önce yaptığım bir telefon konuşması vazgeçmeme neden oldu.

    turkcell'in sitesinden abone merkezlerinin telefonlarını (Ankara) buldum ve siyah renk modeli bulabilmek için en az 20 yer aradım. bu 20 yerin 16 tanesinde gri var, sadece 2 yerde siyah var.
    önce bu merkezlerden biri şunu söyledi:
    "siyah renk modellerde belirli bir seride şebeke sorunu çıktı, dolayısıyla siyah renk alma!!".

    daha sonra nokia müşteri hizmetlerini aradım. telefondaki bayana durumu aktardım ve sorunlu telefonların IMEI numaralarının belirli olup olmadığını sordum. şuan için bilgi veremeyeceğini çünkü sistemin arızalı olduğunu söyledi!!. birincisi, 'yok böyle bir arıza' demedi.. ikincisi, 'sistem arızalı' lafını o an yanlış bir cevap vermekten korktuğu için verdi sanırım.

    ve esas vazgeçmeme neden olan olay.. Ankara'da İzmir caddesinde Mavi bilgisayar vardır. daha önce ordan sony video kamera ve dijital foto makinası almıştım. Müşteri hizmetlerine çok önem verirler.

    telefondaki adam 6131 almamı önermediğini çünkü sorunlu bir telefon olsuğunu söyledi. kiminde şebeke, kiminde de kamera sorunu çıktığını söyledi.

    ve bomba oranı verdi.
    Bugüne kadar sattığımız 20 telefonun 8'i arızalı diye geri geldi dedi. Yaklaşık %50'lik bu oranın nokia için çok yüksek olduğunu bu yüzden genel olarak bir yazılım sorunu olabileceğini belirtti.

    adam bana ne sorunlu ise deyip kazanacağı parayı düşünebilir ama açıkça uzak dur o telefondan dedi..

    bu ve benzeri sorunlar hakkında bir bilgisi, duyumu veya bu sorunlarla karşılaşan biri oldu mu??




  • Bu modele msn nasıl yükleriz arkadaşlarr
  • MAVİBENİM ARKADAŞIM SİYAH RENK OLMAMASININ NEDENİ TELEFONUN KAPIŞ KAPIŞ SATILMASI. BEN DE ANKARADA OTURUYORUM(ETLİKTE) VE TELEFONU SİNCANDA Bİ KVK BAYİSİNDE BULABİLDİM ANLA YANİ TELEFONU BULABİLEK İÇİN NE YAPTIĞIMI . 580 YTL YE ALDIM HAFTA İÇİ. TEL SÜPER ÖTESİ. HERKESE TAVSİYE EDİYOEUM AMA SADECE SİYAHINI GRİ RENKLİLERİ HOŞ GÖZÜKMÜYOR KANIMCA. SİYAHININ BULUNMAMA NEDENİ İSE BAYİNİN BANA ANLATTIĞINA GÖRE Kİ DAHA ÖNCE BAŞKA Bİ YER DE AYNISINI SÖYLEDİ ; SİYAHIN TALEPLERİN ÜZERİNDE SATILMASI VE GRİNİN ELDE KALDIĞI İÇİN HEM NOKİANIN HEMDE BAYİLERİN SİYAH RENGİ SATIŞA SUNMAMALARI. SANIRIM DA HAKLILAR İKİ RENK ARASINDA DAĞLAR VAR. HEM BU ZIMBIRTILARIN İÇİ AYNI SADECE DIŞI FARKLI NASIL OLURDA SİYAHDA HATA OLURDA GRİDE OLMAZ KOMİK Bİ ŞEY YANİBU ARADA MAVİ BİLGİSAYARIN CEP TELEFONU HAKKINDAKİ YORUMLARINI BEN PEK İNANDIRICI BULMADIM ÇÜNKÜ ORASINI CEP TELEFONU SATMIYOR DİYE BİLİYORDUM AMA HERHALDE YANİ BAŞLAMIŞLAR...




  • arkadaşlar foruma yeni kaydoldum ve tam olarak nerden konu açacağımı bulamadığım için burdan yazmak zorunda kalıdım!
    şimdi iki sorum olacak arkadaşlar ilki telefonum bugun iki kere kamerayı açtıgımda fotoğraf çekmek için tuşa bastıgımda kamera beklemede diyip fotoğraf çekmeme engel oldu!!!kamera bekleme modu nedir ve hangi durumlarda ortaya çıkar??? ikinci sorum şarj konusunda sizin de telefonunuz çılgın bir şarj tüketimine mi sahip (2 gün taş çatlasa 2.5 gün ancak gidiyo da şarjım)
    teşekkürler:)
  • Ben de uzun süredir araştırıyorum ve açıkçası almakta kararsızım.. 6131 ya da 6233 arasındayım, sizce hangisini seçmeliyim ?
  • 6233'ün tuş takımı, bence görüntü hoşluğu ve kullanım kolaylığı olarak 6131'le yarışamaz.
    ama kamerası 2MP'miş, 6131'in 1.3MP'ine göre daha iyi.
    bir de biri kapaklı diğeri diil, karar verme aşamasında yeterli bir fark bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esin2000 -- 10 Kasım 2006; 13:20:21 >
  • cetbal arkadaşım..

    mavi bilgisayarın Çukurambar'daki yeri ile konuştum.. İzmir Caddesindeki yerlerinde satmıyoruz diyerek beni Çukurambar'daki mağazaya yönlendirdiler..

    adam telefonda "elimde gri var, gelin bugün vereyim ama ben önermiyorum dedi"..

    telefonu eşim ısrarla istediği için aldım.. dün eşimle aynı okulda görevli öğretmen arkadaşı telefonu görünce "ben de bundan alacağım, ne kadar aldın" felan diye sormuş.. ve eşime kendisin de en 7-8 mağaza gezdiğini ve 2-3 yerden (Migros'taki ve Armada'daki mağazalarda dahil omak üzere) yukarıda bahsettiğim arızalardan bahsetmişler ve telefonu tavsiye etmemişler..

    ben pek içime sinerek almadım ama dediğim gibi eşimin ısrarı ile aldım... umarım yukarıda bahsettiğim sorunlarla karşılaşmayız...
  • En fazla kaç tane resim çekebiliriz ?????
  • ben yaklaşık 2 aydır siyah nokia 6131 kullanıorum ve çok da memnunum.telefonun tuştakımı, tuşla kapak açma özelliği vs. çok güzel. telefonun siyah modelini uzun süre aradım ve aldığım yerde de fiyat 25-30 ytl fazla oldu. bence bu siyah telefonlarda hata var olayı hikaye, diğer arkadaşın da söylediği gibi, satılamayan diğer renktekilerin stoklarını eritmek çin. ayrıca sistemde filan da hiçbir hata yok. ekranı mükemmel, güneş ışığında da çok güzel fotoğraf kalitesi oluo, ama bunun dışında pek kaliteli fotolar çekilmio. Bu telefonu alacak arkaşalara tavsiye ederim, tabi mümkünse siyah modelini.
  • bu arada bir resim yaklaşık 350kb tutuyor. yani 512 mb hafıza ile aşağı-yukarı 1500 tane fotoğraf saklanabiliyor telefonda. bende 37 mb. boş yer var şu anda ve 109 fotoraf daha çekebileceğimi gösteriyor telefon.
  • Bu forumda ilk 6131 alanlardan biri benim hatta ilk alan benim sanırım neyse..Uzun zamandır Siyah renk 6131 kullanıyoruz ve telefonda bahsedilen problemlerin hiç birisi olmadı... Ve bu siyah 6131'ler sorunlu muhabbeti ise gri renk telefonların siyahın güzelliği karşısında ezilmesi ve satılmamasından başka bişey değil bence...
  • katiliorum agustos ayindan beri kullaniyorum siyah renk, hic problem yok bilginize
  • Merhabalar,

    6131 kullanıcısıyım...Telefon çok güzel,çok şık fakat bende birkaç sorun var.Sizlerle paylaşmak istedim.

    1- Telefonu aldığımın ilk günü local mode diye bir hata mesajı gözüktü ekranımda ve tel kitlendi,pili çıkartıp takmak zorunda kaldım ve açıldı tekrardan.(çalar saat kurup kapatmıştım telefonu,sabah kalktığımda öyle bir hata göküyodu ekranda.)Ve aynı hatayı telefonumu 2. kez şarja taktığımda gördüm,aynı işlemi yapmak zorunda kaldım tekrardan.Bakalım bir dahaki şarj işleminde birşey olacak mı? Acaba bu sorunu yaşayan var mı?Yardımcı olabilirseniz sevinirim...

    2- 6131 kullanıcıları,telefonun kapağını açtıktan kaç saniye sonra ekran geliyor.Buna bakıp yazabilirseniz çok sevinirim.

    Teşekkürler
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mountaineer_tc

    Merhabalar,

    6131 kullanıcısıyım...Telefon çok güzel,çok şık fakat bende birkaç sorun var.Sizlerle paylaşmak istedim.

    1- Telefonu aldığımın ilk günü local mode diye bir hata mesajı gözüktü ekranımda ve tel kitlendi,pili çıkartıp takmak zorunda kaldım ve açıldı tekrardan.(çalar saat kurup kapatmıştım telefonu,sabah kalktığımda öyle bir hata göküyodu ekranda.)Ve aynı hatayı telefonumu 2. kez şarja taktığımda gördüm,aynı işlemi yapmak zorunda kaldım tekrardan.Bakalım bir dahaki şarj işleminde birşey olacak mı? Acaba bu sorunu yaşayan var mı?Yardımcı olabilirseniz sevinirim...

    2- 6131 kullanıcıları,telefonun kapağını açtıktan kaç saniye sonra ekran geliyor.Buna bakıp yazabilirseniz çok sevinirim.

    Teşekkürler


    1-) Local mode sorunu hiç gelmedi başıma bilmiyorum neden kaynaklandığını :S
    2-) Kapağı açtıktan sonra ekranın gelmesi yarım saniye bile sürmüyo..




  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.