Şimdi Ara

Nokia 3310 incelemesi: Efsane geri döndü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
3
Favori
10.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2. telefon olarak mantıklı olabilir aslında, telefon servise gidince falan kullanırız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tutankenshta kullanıcısına yanıt
    Hocam 16 mb nedir oldu olucak 5.5" disketleri yeniden üretselerdi, en azından 2 gb felan olabilirdi. Hem ayrıca bu zamanda 75 yaşındaki dedem bile smartphone kullanıyoken hedef kitlesi ne olabilir ki. Ayrıca 2 mp kamera ne, telefona pastel boya yaptırmak gibi bişey. Bence bu telefonu bu şekilde modifiye etmeleri büyük yanlış olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinizin takıldığı mesela 2g olmuş, tek derdiniz bu olsun, 2029'da kapanıyor, yani bu telefonun daha 12 sene ömrü var.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annem şu an Nokia 2600C kullanıyor ve arada kapanmaya başladı. 9 yıllık telefon. Bunu gösterdim beğendi, 200-250 civarı olursa bir tane alacağım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi fiyatla çok satar...

  • O kadar huawei P10 - P10 plus tanıttı koskoca DH de bir tane haber yok hadi ön incelemeyi geçtim...


    Telefona gelicek olursak bence tutmayacak bir model oldu bu 3310 efsanesinden sonra ne bileyim suya toza extra dayanıklı taş gibi, bayatarya kamyonu, dokunmatik ekranlı ve en önemlisi ucuz bir ikon lanse edilebilirdi. Ülkemize bakıyorum kendi yaşlı akrabalarım bile artık dokumatik cihaz alıyor facebook kullanıyor, bu cihaz tamamen efsaneyi copy paste edelim öyle isimden yürüyelim fikrini lanse etmiş gibi geldi bana... Halbuki önemli olan 3310 ruhunu yansıtmak olmalıydı bence..

  • Ne bos abartilan marka hay nokia nin defolun gidin yenilik yok sadece marka ismiyle yuruyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nokia hüsrana bir adım daha yaklaştın

  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlliedSL

    Böyle bir karşılaştırma yapmak mantıksız. Günümüzde bu tarz telefonlar hala satılmakta, arz varki satılıyor. Tüplü televizyon da çıksa emin ol ki nostalji amaçlı alanlar çıkar. Teknoloji marketlerinin sitelerine girip bakabilirsin.

    Görüşüne saygı duymakla birlikte, Nokia'nın eski seviyesine gelmesini canı gönülden isteyen ve merakla beklenen biri olarak, verdiğin örnek maalesef yine aynı kıyaslamaya geliyor. Olayda bu zaten. Evet bu tarz telefonlar hala satılmakta. Diğeri 1000 satılıyorsa bu 1 satılıyor. Ben isterdim ki o milyonlarca satan telefon Nokia'nın dönüm noktası olsun. 3310 adında muhteşem bir amiral gemi cihaz gelsin ve saçma sapan telefonlarla çöplüğe dönen piyasa şenlensin. Tüplü televizyon konusuna maalesef katılmıyorum :) Görüşümde diretiyorum. Bır kaç nostalji hastası hariç koca koca tüplü televizyonları kimse evine sokmak istemez. Uç nokta. Fakat isteyenede kapım açık :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Edit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilir_kisi_M -- 1 Mart 2017; 0:42:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke matt bir tasarım olsaydı ama ben beğendim :D MP3 çalar yaptım :D. Bluetooth üzerinden dosya aktarımı, melodi tasarlama ve gizli tuş lar bu telefonda da var mı acaba.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 1 Mart 2017; 1:06:25 >
  • Aile büyüklerine alınır veya 2 bir telefon olarak ta kullanılabilir.

  • zaten nokia bunu yalnızca türkiye için çıkardı değil mi? o yüzden satamayacak ve batacak(!). şaka mısınız siz. Bu telefon satacak. Nasıl mı? İnsan emlakçıdır veya pazarlamacıdır yani kısacası günde 10-15 saat telefonda konuşan insan alacak. Çünkü göremediğiniz 22 saat konuşma süresi vaat ediyor. Satacak; nasıl mı? İş yerinde şöförlere, tezgahtarlara, muhasabecilere ve diğer yalnızca telefon konuşması yapılan yerlerde. Satacak. Nasıl mı? Yeni teknolojiye ayak uyduramayan insanlar için. telefonu sadece konuşmak ve mesaj atmak için kullanan insanlar için. Satacak. Nasıl mı? 1 ay bekleme süresi ile. Yurt dışına, iş için kısa süreli çıkan insan alacak. 2-3 gün için, şarj, şarj cihazı ve eğer ki kullandığı telefon çok çabuk pili bitiyorsa powerbank vs vs. bu tür insanlar yanına en az eşya almak isterler(en azından ben isterim). Satacak. Nasıl mı? çocuğuna telefon alacak anne babalar alacak. Şu anda kaç çocuk sokakta oyun oynuyor. %10 bile değildir. Niye? Çünkü artık hepsinin elinde akıllı telefon. Sabahları sokakta çocuk sesi yok be! Satacak. Nasıl mı? Az biraz baktım internete ve almanyada, 50Euro'nun altında, 22 saat konuşma sunan telefon yok gibi. Tasarımı biraz çirkin ama bu telefon satacak. Belki nokia'yı kurtarmaz ama en azından yeni telefonlara kaynak sağlar.

    Edit: şunu unutmuşum. aklıma geldi. Satacak. Nasıl mı? teknoloji firmaları çalışanlarına zorunlu tutacak. bu sayede kaçaklar olmayacak. Mesela iphone modellerini cep telefonu vasıtasıyla çekip ekrenden göstermeyecekler. Yani siz isterseniz almayın. Bu telefon S A T A C A K . . .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaskas123 -- 1 Mart 2017; 1:26:5 >




  • bende grisi vardı.kameralı cep kullanınca.bunu satamamıstım.tertemiz 3310 u kırıp cope atmıstım

    o yuzden taktım.bedava verseniz istemem.10 tl ye bile alıcı cıkmadı.neymis nesli bitmis mis



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 1 Mart 2017; 1:22:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 250-350 arası olursa alınabilir
  • TÜRKİYEDE ÇOK TUTARMI ACABA

    İNCELEME LİNKİ VERDİM Bİ BAKALIM :http://bc.vc/MWji1Wr
  • Keşke whatsapp tölerans gösterip bu telefona uydursa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çöp
  • Gerçek tabancadan boncuklu tabancaya geçiş olmuş. Amaç neydi ki?
  • Çaresizlikten ne yapacaklarını şaşırdılar

    En iyisi dükkana kilit vurmak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.