Şimdi Ara

Nokia 3310 incelemesi: Efsane geri döndü (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
3
Favori
10.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 3g olupta whatsapp desteklese yeterdi
  • NOKİA bu ürünle satış elde etmekten çok tekrar adını millete hatırlatıp ağızdan ağıza dolaşmak için yapmıştır bence.bunda da etkili oldu .herkes bunu konuşuyor.son yıllardaki kötü nokia imajı bununla kendini yenilemeye bıraktı gibi.strateji güzel..

  • Umarım Ericsson da bu nostalji furyasına takılır ve kapaklı modelleri ile geri döner, nefret ediyorum phablet telefon taşımaktan. Adam gibi kapaklı bir telefon ve geniş ekran bir tablet alırım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    3310 49€ fiyata satılacak hedef kitle gençler teknoloji tutkunları değil... anne, baba, dede, baba anne, büyük baba... klasik seri için son teknoloji özellik beklemek yanlış... 54$ olan 3310 TR'de daha pahalı satan aç gözlü satıcılardan dolayı çok satabilir bazısı pahalıysa iyi diye pahalıyı tercih ediyorda...
  • biraz vermişler biraz almışlar anlamadım ne yapmaya çalıştılar bu telefonla, insan bari wifi koyar 32 gb hafıza koymuslar bide
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sean john

    biraz vermişler biraz almışlar anlamadım ne yapmaya çalıştılar bu telefonla, insan bari wifi koyar 32 gb hafıza koymuslar bide

    Klasik 10 yıl önceki nokia, huylarını devam ettiriyor. O zamanlar da böyleydi.
  • 2 telefon kullanan insanlar alabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi fikir, kötü uygulama.
  • Bu telefon milyon satacagina eminim hatta dedeme almayi dusunuyorum dedem 1100 kullaniyor 200 250 civari bir fiyatla cok satar turkiyede bakin gorun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence gayet iyi duruyor
  • Adamların amacı Nokia ölmedi burada diyip herkeze kendilerini hatırlatmaktı yaptılarda tüm teknoloji sayfalarında bu iyi yada kötü bu konuşuluyor. Nokianın yeni akıllı telefonlarından haberdar olmayan o kadar çok kişi vardı ki.. 7 den 70 e herkese hatırlattılar dedeme almayı düşünüyorum.

  • tam bir mehmetçik telefonu olmuş, askere gidecek olanlar kaçırmasın :)

  • birçok sitede 52 $ fiyatı deniyor bakalım Türkiye fiyatı ne olacak .
  • Bu telefon fazla tutulmaz çünkü eski tipi andırması ve tuşların dokunmatik olmaması daha iyi bir sonuç çıkarabilirlerdi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten nokia bunu yalnızca türkiye için çıkardı değil mi? o yüzden satamayacak ve batacak(!). şaka mısınız siz. Bu telefon satacak. Nasıl mı? İnsan emlakçıdır veya pazarlamacıdır yani kısacası günde 10-15 saat telefonda konuşan insan alacak. Çünkü göremediğiniz 22 saat konuşma süresi vaat ediyor. Satacak; nasıl mı? İş yerinde şöförlere, tezgahtarlara, muhasabecilere ve diğer yalnızca telefon konuşması yapılan yerlerde. Satacak. Nasıl mı? Yeni teknolojiye ayak uyduramayan insanlar için. telefonu sadece konuşmak ve mesaj atmak için kullanan insanlar için. Satacak. Nasıl mı? 1 ay bekleme süresi ile. Yurt dışına, iş için kısa süreli çıkan insan alacak. 2-3 gün için, şarj, şarj cihazı ve eğer ki kullandığı telefon çok çabuk pili bitiyorsa powerbank vs vs. bu tür insanlar yanına en az eşya almak isterler(en azından ben isterim). Satacak. Nasıl mı? çocuğuna telefon alacak anne babalar alacak. Şu anda kaç çocuk sokakta oyun oynuyor. %10 bile değildir. Niye? Çünkü artık hepsinin elinde akıllı telefon. Sabahları sokakta çocuk sesi yok be! Satacak. Nasıl mı? Az biraz baktım internete ve almanyada, 50Euro'nun altında, 22 saat konuşma sunan telefon yok gibi. Tasarımı biraz çirkin ama bu telefon satacak. Belki nokia'yı kurtarmaz ama en azından yeni telefonlara kaynak sağlar.

    Edit: şunu unutmuşum. aklıma geldi. Satacak. Nasıl mı? teknoloji firmaları çalışanlarına zorunlu tutacak. bu sayede kaçaklar olmayacak. Mesela iphone modellerini cep telefonu vasıtasıyla çekip ekrenden göstermeyecekler. Yani siz isterseniz almayın. Bu telefon S A T A C A K . . .




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaskas123

    zaten nokia bunu yalnızca türkiye için çıkardı değil mi? o yüzden satamayacak ve batacak(!). şaka mısınız siz. Bu telefon satacak. Nasıl mı? İnsan emlakçıdır veya pazarlamacıdır yani kısacası günde 10-15 saat telefonda konuşan insan alacak. Çünkü göremediğiniz 22 saat konuşma süresi vaat ediyor. Satacak; nasıl mı? İş yerinde şöförlere, tezgahtarlara, muhasabecilere ve diğer yalnızca telefon konuşması yapılan yerlerde. Satacak. Nasıl mı? Yeni teknolojiye ayak uyduramayan insanlar için. telefonu sadece konuşmak ve mesaj atmak için kullanan insanlar için. Satacak. Nasıl mı? 1 ay bekleme süresi ile. Yurt dışına, iş için kısa süreli çıkan insan alacak. 2-3 gün için, şarj, şarj cihazı ve eğer ki kullandığı telefon çok çabuk pili bitiyorsa powerbank vs vs. bu tür insanlar yanına en az eşya almak isterler(en azından ben isterim). Satacak. Nasıl mı? çocuğuna telefon alacak anne babalar alacak. Şu anda kaç çocuk sokakta oyun oynuyor. %10 bile değildir. Niye? Çünkü artık hepsinin elinde akıllı telefon. Sabahları sokakta çocuk sesi yok be! Satacak. Nasıl mı? Az biraz baktım internete ve almanyada, 50Euro'nun altında, 22 saat konuşma sunan telefon yok gibi. Tasarımı biraz çirkin ama bu telefon satacak. Belki nokia'yı kurtarmaz ama en azından yeni telefonlara kaynak sağlar.

    Edit: şunu unutmuşum. aklıma geldi. Satacak. Nasıl mı? teknoloji firmaları çalışanlarına zorunlu tutacak. bu sayede kaçaklar olmayacak. Mesela iphone modellerini cep telefonu vasıtasıyla çekip ekrenden göstermeyecekler. Yani siz isterseniz almayın. Bu telefon S A T A C A K . . .

    İllaki satacak ama bi siemens in bugun sattığı kadar !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • En büyük sorunu sadece 2g şebeke desteklemesi, benim için. Dünyada 2g den vazgeçilmeye başlanmışken sadece 2g destekleyen telefon ne kadar mantıklı bilemiyorum. Pili hızlı tüketebilme ihtimalinden dolayı 3g konulmamış olabilir belki.

  • tutankenshta kullanıcısına yanıt
    Farkındayım kur farkı bizim sorunumuz olduğundan ürüne pahalı diyemeyiz ona vurgu yapmak istedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://youtu.be/4qZ6KS-TiXI buda eskilerden arkadaşlar kablosuz şarj:)
  • Gözümde canlandı koskoca mazi :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.