Şimdi Ara

Nissan Micra hakkındaki düşünceleriniz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
2
Favori
117.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadasım baya zaman gecmiş ama sana soyle soyliyim bendede var 2007 model 1.2 manuel vites arac gayet guzel bir arac kesinlikle sınıfının en iyisi bende satıcam 2010'da audi a3 istedigim icin ama kesinlikle arabayla alakalı hic bir problem yasamadım!bakımlarını zamanında yaptırdıktan sonra benzini koy git ! eger ihtiyacın cok yakmayan kısa mesafede atik dar sokaklarda rahatça manevra yapan park etmesi kolay olan sirin ve guzel bi ic dizaynlı araba istiyorsan o kesinlikle nissan micra!Ederine gelince araba gercekten 7000km deyse fiyatı normal dusukde değil yuksekde değil!!
  • Motorun boyutu çok düşük, bir japon arabası olduğu için parçaları pahalı bir çizik dahi yapsanız bunu değiştirmek normal arabalara oranla daha fazla para verirsiniz.Bayan arabası demişsiniz.Ama herhangi bir kazada arabanın kağıt helva gibi olması çok rahat sağlanır.Büyük arabaların bu arabayı yolda sıkıştırması muhtemeldir.Ama en iyi yanı en kolay yerlere rahatlıkla girebilirsiniz.Park sorunu yaşamassınız.
  • 2008 model bir micra'm var, bir bayan olarak cok sukur su ana kadar hic rahatsız edilmedim ve arabadan cok ama cok memnunum. Dusunen arkadaslara kesinlikle tavsiye ederim. Gecen ay yakın bir arkadasim daha yeni bir model araba icin micra'sini satti, ancak markadan o kadar memnun ki simdi nissan note bakiyor. Acikcasi alirken bu kadar sorunsuz olabilecegini hic dusunmemistim, arabanin ozelliklerinden cok dizaynina vuruldugum icin pek arastirmadan aldim:) Su zamana kadar bir tek sag cam acma kapama dugmesi bozuldu, onu da garantisi oldugu icin degistirdiler. Bir de parcasi pahali diye dusunuluyor, ucuz olarak piyasada bilinen araclardan bir farkı oldugunu sanmiyorum, soyle ki; on farlar da 3-4 yıl sonra bir matlasma oldugunu biliyorum, arkadasimin ki de 4 yıl sonra on farlari matlasmaya basladi, degistirmek istediginde orjinal farin tanesinin 300 tl oldugunu ogrendi, (muadili araclara bakarsaniz onlarda 40-50 tl farkla benzer oldugunu goreceksiniz) yan sanayinden tıpa tıp aynisini 150 tl'ye aldi. Hayatım boyunca arac secimlerinde hata yaptim, ilk defa bu kadar sorunsuz, rahat ve konforlu araba secmisim. Bir de araci renault'nun aldigini duyunca eyvah dedim öntakımlar dagilir bir kac sene sonra, fakat ücüncü seneye girdik ve tas gibi cok sukur, en ufak bir ses bile yok. Ben dikkatli kullaniyorum ama her cukura giren arkadasimin ki bile sorunsuzdu sattiginda. Tek hosuma gitmeyen, aldigimda ustunde gelen lastiklerin bana gore iyi yol tutmamasi, islak zeminde biraz tehlikeli geldi bana, hala aynı lastikleri kullaniyorum ama cok dikkat ederek.




  • Çok saygı duyduğum bir büyüğümde var.Kendisi de diğer bir çok bayan gibi dizaynına vurularak almış ve araç hakkında yaptığımız bir çok sohbette çok çok memnun olduğunu söyledi.Ayrıca kendisi her gün yaklaşık 150 km yol yapmakta işinden ötürü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: plak

    2008 model bir micra'm var, bir bayan olarak cok sukur su ana kadar hic rahatsız edilmedim ve arabadan cok ama cok memnunum. Dusunen arkadaslara kesinlikle tavsiye ederim. Gecen ay yakın bir arkadasim daha yeni bir model araba icin micra'sini satti, ancak markadan o kadar memnun ki simdi nissan note bakiyor. Acikcasi alirken bu kadar sorunsuz olabilecegini hic dusunmemistim, arabanin ozelliklerinden cok dizaynina vuruldugum icin pek arastirmadan aldim:) Su zamana kadar bir tek sag cam acma kapama dugmesi bozuldu, onu da garantisi oldugu icin degistirdiler. Bir de parcasi pahali diye dusunuluyor, ucuz olarak piyasada bilinen araclardan bir farkı oldugunu sanmiyorum, soyle ki; on farlar da 3-4 yıl sonra bir matlasma oldugunu biliyorum, arkadasimin ki de 4 yıl sonra on farlari matlasmaya basladi, degistirmek istediginde orjinal farin tanesinin 300 tl oldugunu ogrendi, (muadili araclara bakarsaniz onlarda 40-50 tl farkla benzer oldugunu goreceksiniz) yan sanayinden tıpa tıp aynisini 150 tl'ye aldi. Hayatım boyunca arac secimlerinde hata yaptim, ilk defa bu kadar sorunsuz, rahat ve konforlu araba secmisim. Bir de araci renault'nun aldigini duyunca eyvah dedim öntakımlar dagilir bir kac sene sonra, fakat ücüncü seneye girdik ve tas gibi cok sukur, en ufak bir ses bile yok. Ben dikkatli kullaniyorum ama her cukura giren arkadasimin ki bile sorunsuzdu sattiginda. Tek hosuma gitmeyen, aldigimda ustunde gelen lastiklerin bana gore iyi yol tutmamasi, islak zeminde biraz tehlikeli geldi bana, hala aynı lastikleri kullaniyorum ama cok dikkat ederek.


    sorun bende mi bilmiyorum ama ön takımların dağılmasıyla renault un nissan ı alması arasında nasıl bir ilişki var? cidden merak ettim...




  • kardeşimde 2008 var otomatik.gayet iyi bir araç bence tasarımı ile göze tatlı görünüyor.
  • Sorun sende degil, fransız arabalarında... cunku hepsinde üç aşağı beş yukarı bu problem oluyor, bozuk yollar ve kullanım koşullarına nazik fransız arabaları dayanamiyor herhalde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: plak

    Sorun sende degil, fransız arabalarında... cunku hepsinde üç aşağı beş yukarı bu problem oluyor, bozuk yollar ve kullanım koşullarına nazik fransız arabaları dayanamiyor herhalde.

    öyle bir şey yazmışsınız ki mantığım almadı açıkçası

    volvo yu da geely(çin) aldı. bundan sonra bütün volvolar 3 yıla kalmaz dağılır.
  • 2001 model micra var bendede tam otomatik.Bir önceki kasanın en son hali.Şimdi satışa çıkardım ama gerçekten hiç bir sorun yaşamadım.Nissan markasına karşı bir antipati var.Teknoloji olarak ta micra en ilerden diyebilirim.
  • Haklisiniz ama, yine de bazen satin alan gruplar urunleri kendi standartlarina cekiyorlar, chevrolet orneginde oldugu gibi, taş gibi arabalar euroncup da iki yildiz alan araclara donustu. yine de pesin hükümlü olmamak lazim tabi.
  • quote:

    Hoş bir bayan arabası bence

    Erkeklere biraz fazla tatlı kaçıyor

    Nissanın güzel, kaliteli olmayan arabası yok ki
  • buda benim cuf cufum 2006 model dizel süper bir araç.doğru düzgün bişey yakmıyor.her yere sığıyor daha ne olsun.
    yalnızca benim dış görünüşüne biraz bişeyler yapmak istiyorum şekil falan ama nasıl bişey karar veremedim fikirleriniz varsa çok memnun olurum

     Nissan Micra hakkındaki düşünceleriniz ?
  • selda_373 bu hali daha güzel aslında hiç müdahale etmeye gerek yok bence.
  • son kasa micrayı çok beğendim. esp bile var arabada. ayrıca içi colta göre daha geniş geldi bana. bagajı da daha büyük gibi. tek kötü yanı bence dış tasarımı. ikinci eli de oldukça güçlü, bence alınası bir araç
  • teşekkür ederim
  • ARkadaşlar 15.000 TL'ye (maximum) bir nissan micra almak istiyorum . Ancak visia-mood-passion-tekna paketlerinin birbirinden farkı nedir internette bulamadım bilen varsa yazabilir mi ? Teşekkürler
  • tekna > visia > passion > mood diye biliyorum

    bu arada bende arıyorum Ankara'dan temiz tekna paket nissan mikra maximum 19'a
  • oha ya 7 yıllık konu manyak hortlamış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dermeister01

    oha ya 7 yıllık konu manyak hortlamış

    Yil 2017 galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasimboo


    quote:

    Orijinalden alıntı: dermeister01

    oha ya 7 yıllık konu manyak hortlamış

    Yil 2017 galiba

    arkadaşım konu 2005 te açılmış. 7 yıllık konu işte
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.