Şimdi Ara

Neymar'a ne olmuş ? Yürüyen ölü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu adam yıldırım gibiydi. 30 yaşına gelmeden perişan olmuş. Topla 10 defa buluşuyorsa yarısını kaptırıyor. Çalım bile atamıyor. Kilit pas 0



    Yeni Ronaldinho hayırlı olsun. 30 yaşına gelmeden perte çıktı :):):) Seneye Brezilya liginde oynar.



    Ben bu adamın gelmiş geçmiş en iyisi olacağını düşünüyordum. İnanılır gibi değil.




  • Malesef aynen öyle 30 yaşında bitti kendi istedi zaten bitmesini, psg giderek, orda paso sakatlandı, ayağıma bastılar, bilek döndü dolu olayı oldu, öyle öyle uzaklaştı temposu felan kalmadı, fizik güç zaten azdı,disiplini felan iyice bozdu.

    Brezilyalılar hep mi böyle oluyor nedir, psg yollar kesinlikle bu sezon oda kalmaz, da kim alır bu halde, neymar gibi 1.tane bile balllon dor alamadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neymar zaten PSG'ye gittikten sonra kardeşinin doğum günü olduğunda falan hep sakatlık bahanesiyle kadroya alınmayan ve parti yapan biriydi.

    PSG şov yeri ve Neymar'a baskı yapmadılar.

    hedef olmayınca başarı da gelmez. kafada ciddi hedef olması şart yani hırs yoksa istediğin kadar yetenek olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence, Neymar kariyer tercihini Barçaya giderek en başindan yanliş yapti. Orada Messinin gölgesinde kaldi. Sonra, Psgye giderim orada ŞLyi kolay kazanirim havasina girip, kendini saldi. Fransa liginde Neymari bilerek sakatliyorlar fakat Neymarda kendini korumuyordu. Çalim üstüne çalim atip, adamlarla dalga geçersen onlar da seni sakatlar. Bence, son birkaç senede kendini bayaği toparladi. Bu sefer de Psg yönetimi sivadi yanliş transferler, Poşetinin getirilmesi, 2020 ŞL finalinde sonra transfer yapilmamasi vs. Bu sene Messinin transferini en çok isteyen Neymardi. Messinin gelmesi Neymarin sol çizgiye geçip, oyunun merkezinden uzaklaşmasina da neden oldu. Mbappe ve Neymarin yanina adam kovalamayan, pres yapmayan Messinin gelmesi topsuz oyunda da Psgyi daha fazla zayiflatti. Messinin soyunma odasindaki huzur birakmamasi,Marquinhos gibi istikrar abidesi adamin bile çökmesine neden oldu. Romadan beri takip ederim bu adamin ilk defa bu kadar kötü sezon geçirdiğini görüyorum. Ne tesadüftür ki her şey Messiye barajin altina yat emri vermesinden sonra başladi.


    Parisin işi zor. Messi isliklamalardan sonra daha motiveymiş. Menajeri açiklama yapmiş. Messiyi kovsan gitmez. Mbappe de gider. Psgnin hucumunu hizi ve dirbbling becerisiyle taşiyan o. Ondan sonra Katar ligi kivaminda oynarlar Messi ve Neymarla. Pogba ve Dembeleyle takim içi dengeler iyice karman çorman olur. Paris için işler iyi gözükmüyor. Psgnin hocasi da yok Poşet çok pasif adam. Bu yönüyle Ancelottiye çok benzetiyorum. Milan döneminde takimin yönetimini senatörler denilen gruba verirdi Ancelotti. Ortasaha sorunu var. Ebimbe ve Simons gibi iyi gençler var. Sirf iyi mücadele ediyorlar diye Herrera gibi adamlari oynatiyor adam.Psgnin 2-0dan tur vermesi Milanin 2005te 3-0dan ŞL kupasi vermesine de çok benziyor.





  • Messi ve Neymar hayal kırıklığı. İkisini toplasan Mbappe yapmaz şu halleriyle. Psg döktüğü paraya çok pişmandır.

  • Neymar'ın PRİME dönemini yaşaması gerekiyordu ama adam çöktü. PRİME dönem 29 yaş civarıdır.


    Neymar = top kaybı

  • Kenshin12 kullanıcısına yanıt
    Neymar'ın Barça'da uç forvet oynatılması kötü olmuştu. kendisini uymayan bi pozisyondu. kafa toplarına falan çıkıyodu böyle. defansın arkasına kaçmak için bekliyodu çizgide, ofsayta yakalanıyodu falan.

    çamaşır makinası alıp içine tabak koyup bulaşık makinası niyetine kullanmaya çalışmak gibi bişey bu. o zamanlar acıyodum Neymar'a.

    PSG'ye ilk geldiğinde çok sevinmiştim çünkü tam kendi pozisyonuna yani oyun kurucu noktasına gelmişti. mal gibi en uçta beklemek zorunda değildi artık topu alıp sürebiliyodu.

    sonra bi ara "takla şov" yapmaya başladı yerlerde yuvarlanıyodu habire. ondan sonra pek takip etmedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cirkin DH erkeklerini kudurtmus erkek tanimini yapabilirim kendisi icin.


    Bu cakallar cok fena ya. Bakin dikkat edin nerede yakisikli, kas makinesi, etrafindan san sohret eksik olmayan sporcular var bunlar hepsine dusmanlar. Nerede sacma sapan sadece futbol nerdlerinin isimlerini bildigi saksocu topcular var onlari da ove ove bitiremezler. Bunlardan biri de neydi ismi amk Locatelli miydi. ahahaha.

  • PSG hariç hiçbir büyük takım Neymar'ı kadroya bile almaz. Bu kadar çok top kaybı yapan adam her takımı batırır.


    Neymar M.City'e gitse Guardiola bunu şehirden kovar.

  • por favor kullanıcısına yanıt
    Mbappenin yaşlarında onlar gol kralı oluyolardı😁

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Neymar, Barcelona'dan ayrıldığı gün futbol kariyerini noktalamıştır.

  • Mbappe PSG 'den acilen ayrılmalı , bir tarafta ölü Neymar bir tarafta emekli Messi ile olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.