Şimdi Ara

Neverwinter Nights 2 yardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Neverwinter Nights 2 yi kurdum. Mask of the Betrayer ve Storm of the Zehir diye 2 tane eki mi var oyunu mu var bilmiyorum. Ben normal kurdum oyunu ama duyduğum kadarıyla bugları varmış düzeltmek için patch yapmak gerekiyormuş ve benim ne yapmam gerekiyor bilen varsa söylesin lütfen. Update'e tıkladım şu an patch yüklüyor ve ben başka ne yapmalıyım kimileri 1.23 ve 1.24 patch yükle falan demiş bazı forumlarda ben ne yapayım bana yol gösterin de şu güzelim rpg'yi bitireyim tadına varayım, teşekkürler.



  • neverwinter nights 2 oyununun expansion packleri; mask of the betrayer, storm of zehir ve mysteries of westgate.patch konusunda nasıl bir yardım istiyorsun hocam anlamadım da.
  • dostum 1.23 ve 1.24 patch mi ne çıkmış şimdi ben bu oyunu oynayabilmek için tüm bu mask of the betrayer, storm of the zehir i yüklemem mi gerekiyor yoksa bunları yüklediğim zaman farklı bir oyun mu oluyor onu bilmiyorum. Oyunda bazı buglar varmış patch yüklenerek o buglar kalkıyormuş kimileri demiş ki mask of the betrayer yükle ardından storm of the zehir i de yükle sonra patch yükle falan yani benim bu oyunu sorunsuz oynayabilmem için ne yapmam gerekiyor onu bilmiyorum, mask of the betrayer, storm of the zehir farklı oyun haline mi getiriyor oyunu çünkü onları kurduğum zaman normal birinici olan kayboluyor bunlar onun olduğu klasöre yükleniyor ve nwn 2 kayboluyor mask of the betrayer ya da storm of the zehir geliyor onun yerine.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWayOfTheAlp -- 8 Şubat 2013; 10:21:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.