Şimdi Ara

Netspeed Kullanıyorum. Türknet geçmek istiyorum. Modem tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar netspeed kullanıyorum 75mbpsye kadar 103tl ödüyorum 8 tl modem kira ücreti var.

    Aynı hızı tüknet 85tl ye veriyor galiba.

    Modemi türknet ten mi kullanayım tavsiye edceğiniz Fiber modem var mı




  • fiber altyapıda modemi zaten iss veriyor eğer netspeed te modemi size turk telekom getirdiyse(ki öyle olmuş olması lazım eğer fiberse) turknete geçmek için başvuru yaptığınızda kurulum vs. bir şey olmuyor o modemin mülkiyetini turknet devralıyor turknette 100mpbs 85 tl(modem kirası yok ücretsiz)size 3-4 gün içinde turknete geçmiş oluyorsunuz bu geçiş esnasında internet kesintisi falan yaşamıyorsunuz

  • Evet türktelekom getirdi modemi. Kira ücreti vermek istemiyorum :) Türknet e modem ücreti ödüyor muyuz

  • xsabitx kullanıcısına yanıt

    Hattınızın fiber altyapı olduğundan eminseniz modem kirası yok en azından siz ödemiyorsunuz diyelim geri planda turknet tutk telekoma ödüyordur bilemem ama müşterisinden ayrıca modem kirası falan talep etmiyor fix fiyat 85 tl https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama// bu adresten sorgulayın fiber 100 çıkıyorsa fiber hizmettir demek

  • ben millenicomdan turknete geçtim fiber kullanıyordum geçiş işlemi sırasında kafanıza takılan tüm soruları cevaplarım

  • SİZİN İÇİN ÖNERİMİZ

    ÖZGÜR İLETİŞİM FİBER 100

    Tebrikler! Çok şanslısınız.

    Altyapınız fiber interneti destekliyor!


    Evet böyle çıkıyor :)

  • xsabitx kullanıcısına yanıt

    hocam geç gitsin 85 tl sudan ucuz valla :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: watsapbro

    ben millenicomdan turknete geçtim fiber kullanıyordum geçiş işlemi sırasında kafanıza takılan tüm soruları cevaplarım

    taahhütüm yok zaten de modem kira ücreti vermek istemiyorum. türknet daha ucuz. Modem ücreti nasıl oluyor acaba

  • xsabitx kullanıcısına yanıt

    hocam yok diyorum sabahtan beri modem ücreti sorguladığınız sayfanın altında da yazıyor bakın ücretsiz modem diye:D eğer aboneliği iptal ederseniz modemi turknete iade etmek zorundasınız tek koşul bu iade etmezseniz ceza ödersiniz 400 küsür tl o kadar

  • Tesekkurler hocam :)

  • xsabitx kullanıcısına yanıt

    geçecek olursanızda turknet kullanan arkadaşınızın falan referans koduyla geçin ikinizde 1 ay bedava kullanıyorsunuz o zaman

  • Dün gece TürkTelekom'dan Türknete

    geçiş için Turknet aboneliğine başvurdum. İnternet babamın adına fakat biz bu yeni internetimizi Annemin adına açmaya karar verdik. Belgeleri indirdik ve fotokopisini çektirdik. Gerekli yerleri doldurduk fakat Dosyaya konacak dosyalarda şunu fark ettim "Bilgileri kontrol ederek mevcut operatörünüzdeki hat sahibine ait olduğundan emin olmalısınız." burayı anlamadım burada demek istenilen şuan kullanılan TurkTelekom internetimiz ile Turnet'e geçen kişi aynı mı olacak Yani TurkTelekom Babamın adına ise TurkNet De mi babamın adına olacak. Ayrıca Tarih bölümüne de Kargoya verdiğiniz günün tarihini mi yazmamız gerekiyor biz belgeleri 19 şubat da doldurduk fakat bugün cumartesi kargo şirketleri öğleye kadar açık. Yani pazartesi gününe kaldı herhangi bir sorun teşkil etmez değil mi ? Bana acilen yardımcı olursanız çok iyi olur.


    Şunu belirtmeyi unuttum biz davet koduyla Turknet aboneliği başlattık bedava 1 ayımız aboneliğimiz başlamadan yanmaz dimi ?





  • Yalon Y kullanıcısına yanıt

    evet, eski operatördeki aboneliğin sahibi kimse taşıma sürecinden sonraki aboneliğin sahibi de o olmalı diye biliyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evrifaessa_TR E kullanıcısına yanıt

    Peki bunun br çözümü yok mu aboneliği nasıl iptal edebilirim mesela ? Babamın adına bedava kodu girdiğimde olmuyordu çünkü bi kere daha yapmayı denemiştik ama turktelekom dan çıkamamıştık o yüzden 1 ay bedava kodu babamda çalışmıyor.

  • taahhüdünüz yoksa direkt olarak tt aboneliğinizi iptal edip annenizin adına yeni turknet aboneliği alabilirsiniz. ama portunuzu kaybetme riskiniz de olabilir, bence @TurkNetDestek hesabı size yardımcı olacaktır. hafta içi dönüş yaparlar, şu an forum hesabını yöneten çalışanlar tatildedir.

  • Evrifaessa_TR E kullanıcısına yanıt

    teşekkür ederim. Saolun.

  • Ben Turknetten baska firmaya geçtim. Turknetin reklamasyon ekibi iyi ve burdan hepsine selamlar. Muhtemelen bunu okuyacaklardır. Aboneliğimi iptal ettirdim, ve kullanmadığım sürenin parasını aldılar. Geri iade edileceği bilgisini verdiler. Sanırsam 1.bucuk ay oldu 85 Tl idi yaptığım ödeme en azından yarısını geri iade etseler dicem en azından işin takibini yapıyorlar derim kullandığım süreye bakmam eyvallah derim. Benim gibi binlerce abonenin iptali olduğuna eminim ve bunları yarısını bile geri vermeseler bir sürü para. Haksız kazanç.

    Bir firma size kurulumdan iptale kadar hizmetini sağlıklı karşılamıyorsa o firma kurumsal değildir. Bir firmadan memnun değilsindir. İptalin olur ama iptal olurken bile abone mağdur etmezsin.

  • AOTman kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüm. Aboneliği kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. Müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.