Şimdi Ara

Netflix'e zam yolda: Abonelik fiyatları yakında artacak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
6.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Netflix'e zam yolda: Abonelik fiyatları yakında artacak!
    Netflix, yaklaşan fiyat artışını hem Hollywood yazarı hem de oyuncu grevi bitene kadar gerçekleştirmeyecek. Amerika Yazarlar Birliği geçtiğimiz günlerde stüdyolarda geçici bir anlaşma yaptıklarını duyurdu ve Temmuz ayında greve başlayan Screen Actors Guild, bu hafta yeniden Hollywood stüdyolarıyla görüşmelere başladı.



    Ayrıca Bkz.Netflix, Türkiye’deki aboneliklere yüzde 50 zam yaptı



    Hollywood grevi sonrası zam!



    Amerika ve Kanada’nın ardından farklı ülkelerde fiyat artışı bekleniyor. Netflix’in abonelik fiyatlarına ne kadar zam yapacağı veya tam olarak ne zaman gerçekleştireceği konusunda bir bilgi yok.



    Netflix fiyatı Türkiye’de Eylül ayı başlarında zamlandı. Tek cihazda SD kalitede izlemeye izin veren giriş paketin fiyatı aylık 100 TL oldu. Ultra HD kalitede izlemek için aylık 200 TL’ye özel paketin satın alınması gerekiyor.




    Kaynak:https://appleinsider.com/articles/23/10/03/netflix-will-wait-until-hollywood-strikes-end-to-hike-streaming-prices







  • Kardeş senin beynin ile ilgili bir sorunun olabilir mi acaba? telefonu bağlıyormusta izliyormus, niye kulagini omzunun arkasindan kasiyorsun, tv de uygulamasi var bunun.

    ayrıca seni kim ne kadar genisletti bilmem ama netflix de istedigin profile istedigin yas sinirini koyabiliyorsun. akli beyni olan kontrolunu yapabilir icerigin. o sebeple kendi genisliginizi baskasina yormayin.

    dünkü bebeler koçum falan diye racon kesiyor😂

    Sıkıntı şurada aslında. Sıkıntı, güncel kura göre fiyatı çok uygunmuş zart zurt diye ahkam kesen "mal" arkadaşların, kendilerini dolarla maaş alan adamlarla kıyaslamasında. Zaten bu kıyasa girdiklerine göre matematik kabiliyetleri sıfırdır, ya da sıfıra çok yakındır. Şöyle ki, Netflix'in Amerika'da 20$ olan premium (UHD) planını ödemek için, asgari ücretle çalışan adam 1 saat 15 dakika çalışıyor. Şu anki fiyat ile Türkiye'de asgari ücretle çalışan birisi Netflix ödemek için, 4 saat çalışmak zorunda. Şu an Netflix Premium Türkiye'de 7.30$. Adam 10$ olsun diyor, zam talep ediyor. Çünkü "IQ'su düşük". Çünkü Netflix'in gelişmekte olan ülkeler sınıfındaki ülkelere, pazarda tutunabilmek için yerli fiyat politikası uyguladığını bilmiyor. Bunun finans ve pazarlamada neden böyle yapıldığını da bilmiyor. Çünkü kendini dolar kazanan adamla bir tuttuğu gibi, Netflix'in finans-pazarlama stratejistleriyle de bir tutuyor -çünkü Netflix bunu 15-20$ fiyat ile Türkiye'de satmayı bilmiyor-. Yani neden olmasın, bunu yapabilecek "mallık" kapasitesi var adamlarda (kıyaslayanlarda). Netflix'in fiyatını ucuz bulur, zamlansın diye ağlar; ama yakıt fiyatını "ahhh çok acıyor" diye karşılar. Gerizekalı kardeşim, Türkiye'de güncel kurlar ve fiyatlar ile kurşunsuz benzinin litre fiyatı 1.30$. Amerika'da ise 1.40$. Netflix'ten dolar kazanıyormuşsun gibi zam talep ediyorsun ya hani, akaryakıta zam geldiğinde de ağlamazsın o zaman. Şu haberlerin altına, bilip bilmeden; mukayese yeteneğiniz olmadan yorum yapmayı da kesin. Şimdiden gelebilecek cevap ve mesajlara peşinen cevabımı vereyim. Evet, Türkiye'de yaşıyorum. Evet, dolar ile para kazanıyorum.

  • Pamuk eller ceplere.

  • Ultra HD için 200 tl veriyoruz. Daha ne olacak merak ediyorum.

  • Bu sefer düşürürüm paketi, net.
    TR enflasyonunun üstüne çıkacak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iskelet123 İ kullanıcısına yanıt
    güncel kura göre zaten çok düşük, 300'e çıkması lazım. Ultra paketin 10$ a endekslenmesi lazım.

  • eşşeğin damına suyu kaçırdınız haa. kapatırız...
    sonra korsan şöyle böyle deniliyor...

  • Hala fiyatı az gibi saçma akılsız yorumlar yapıyorlar. Aynı şeyi de Amazon için yaptılar, böyle insanlar ülkede olduğu sürece bizim dışardan düşmana ihtiyacımız yok. Sadece insanların ayaklarına taş koymayı bilirler yoldan taşı almayın yazık

  • Parası çok değil fakat içeriklerine bakılırsa verilen paranın cücük kadar olması gerekiyor fakat istedikleri para cücük kadar olmadığı için netflix'i elememiz gerekecek bu gidişle. şuanki hali kötüyken yeni bir zam daha gelirse işleri zorlaşır bence.

    hepsi birleşse ancak voltran oluşturabilirler :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_clk -- 4 Ekim 2023; 11:47:17 >
  • Kendi keyiflerine göre film yapacaklar kendileri eğlecekler kendi düşüncülerini empoze edecekler ben onlara para vericem ha canları cehennme yanacaksın yankeeeee

  • Çoğu çöp içerik

  • Eşeğin bir tarafına su kaçırdı Netflix iyice.

  • Paylaşım olayı bittikten sonra Netflix'i kapattım. Benden bundan sonra kuruş para alamazlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • carter kullanıcısına yanıt
    Paylaşım olayı sadece TV'de kapalı bu zamanda kim TV'den kullanıyor hemen Hemen herkesin kullandığı cihazlar ya bilgisayar ya telefon

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kapatmaya bahane arıyordum sağolun hatirlattiniz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zorla ip tv al diyorlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Stoneiron04 kullanıcısına yanıt
    4k içerikleri elim kadar telefondan izlemek için mi aylık 200 lira vereceğim?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iskelet123 İ kullanıcısına yanıt
    Bir sonraki aşama iptal

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Akaryakıt fiyatları gibi her üst yönlü iyileştirme oluyor ;)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Netflix'i 2015 yılından beri kullanıyordum yaklaşık 8 sene olmuş ve bu ay iptal ettim. Amazon ve Disney+ şimdilik iş görüyor. Hepsiburada sayesinde de Blu tv de arada sırada bir şeylere yarıyor. Superonline sayesinde TRcell tv+ ücretsiz , eee Netflix'e hepsinin toplamı kadar parayı neden vereyim.

  • Stoneiron04 kullanıcısına yanıt

    bukadar saçma bir yorum görmedim, evde ailecek telefondan mı izliyorsunuz? yoksa hazırda akilli tv varken pc baglamaya vs. mi ugrasiyorsunuz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 4 Ekim 2023; 13:25:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.