Şimdi Ara

Need for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
600
Cevap
11
Favori
26.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hot Pursuit'in Most Wanted'den iyi olduğunu düşünenler var çok ilginç gerçekten. Zevkler ve renkler dediğimiz olay bu galiba. Yeni NFS sadece next gen konsollar ve PC için geleceğine dair sızıntılar vardı. Ön siparişe açılan son oyunlar Standart versiyonlarının bile 900 TL olduğunu düşünürsek (PS Store) Most Wanted, Underground 2 remake yapsalar dahi o parayı verebileceğimizden emin değilim. Keza PC de de oyunların 70 birime satılmaya başlandığını düşünürsek oyun TR de her türlü çok pahalı olacaktır. Sanırım her yeni oyunda ön sipariş verdiğim bu seriyi yıllar sonra ilk defa bu sene pas geçeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUS53EMRE -- 11 Mayıs 2022; 22:54:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben boyle araçlara el koyma sehir ele gecirme tarzi yaris oyunlarını seviyordum. Nfs carbonun adi hic gecmiyor ama benim cok hosuma gidiyordu o oyun. Hele ödüllü gorevler vardi kariyer haricinde onlar bile cok zevkliydi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bir gelişme yok mu?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nct96 kullanıcısına yanıt
    https://www.reddit.com/r/GamingLeaksAndRumours/comments/wr1nsg/need_for_speed_2022_info_from_an_ea_source/?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=iossmf



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 24 Ağustos 2022; 11:0:9 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nct96 kullanıcısına yanıt

    Nfs Heat çok boktan ya. son çıkan oyun olarak yıllardır duruyor hala ısınamadım. paybackten sonra nfs gelmedi doğru düzgün. hala rivals oynuyorum 30 fps. yenisi ne gelecekse gelsinde forza gibi grafikleri olsun canlı olsun biraz. heat in grafikleri çok berbat renkler soluk ortam ışığı bir tuhaf. birçok pc de denedim yok ya olmuyor yapamamışlar oyunu. 980ti 2060 ve 3070 te denedim en son yine aynı değişen birşey yok. grafikler öyle oyunda.

    heat in tek güzel yanı nitroya son hızla dayadığında araç ileri uzuyor roket gibi etraf flulaşıyor. başka zevk yok oyunda bana göre. yarışlar keyifsiz geldi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 24 Ağustos 2022; 15:37:29 >
  • Eskiden oyun yaparken sürekli foto ve video paylaşılırdı. Artık firmalar yaptıkları oyunları tanıtmaya hiç çabalamıyor.

  • 2khakan kullanıcısına yanıt

    Hakan hocam selamünaleyküm tesadüfen mesajınızı gördüm Rivals Cidden kıyak oyundur 60fps yapabiliyorsunuz İnternette az bir araştırma yaparsınız text not defterine Bir kod yazılarak 30 kare saniye kilidi kaldırılıp 60 yapılabiliyor bilginiz olsun

    edit

    Sanırım buldum hocam şu anda bilgisayar başında değilim internetten hemen aratıp sizin için bakayım dedim




    Need for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022
    Need for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022oyun haberleri - merlininkazani.com
    Need for Speed Rivals'ın 30 FPS sınırını aşın
    https://www.merlininkazani.com/need-for-speed-rivalsin-30-fps-sinirini-asin-haber-68401



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schi20phrene -- 25 Ağustos 2022; 0:42:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Schi20phrene kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ettim hocam aynen 60 fps yapılabiliyor. bir kaç sene önce yapmıştım fakat kontrolleri kötü etkiliyor akıcılık azalıyor.


    Yani o oyun 30 fps oynanacak başka yolu yok.

    90 fps te yaptım ben onu ama kontroller imkansız hale geldi. o oyunun mekanikleri ile oynayıp 60 a zorluyorsun ama bu sefer arabayı srerken sağa sola dönmelerde gecikme hantallaşma hatta oyunun sapıtması ile sonuçlanıyor.

    90 fps te deneme şansın varsa dediğimi gözlemlemiş olursun hocam.


    60 fps te yine oynanabilir oluyor çok hissedilmesede ben test ettim o hantallık 60 ta hissediliyor. 30 da akıcı.

    yani oyunu öyle tasarlamışlar 30 fps yapacak birşey yok. oyunun mekaniği ile oynayarak zorla 60 yapıyoruz ama başka bir yerden pert oluyor birşeyler.


    birde grafik olarak oyun o kadar yani 60 ta yapsan birşey değişmiyor. o yüzden 30 da devam.

    o oyunun bende özel yeri var xbox one zamanlarım onunla geçti birde polisten kaçarak topladığımız yüklü parayı bankaya yatırmak için araba ölmeden yani damage critical olupta hideout a gelip parayı kasaya atma zevki. başka oyunda yok sanırım.

    birde shock wave ve turbo eklentilerini koyup rakipleri şokla duvara vurup itiyoruz vs bu tarz olaylar o oyunda mevcut. varsa yenisi oynayalım ama yok. grafik olarak yetersiz kaldı ama oyun stili olarak benim için hala en iyisi.


    dalga geçenler oluyor o oyun rezaletmiş normalde ama benim gibi oynayan olmadı heralde.





  • 2khakan kullanıcısına yanıt

    Rica ederim hocam :)

    Doğru bazen çok yüksek kare saniyeleri oyunda olumsuz etkiler oluşturabiliyor ben de bunu FIFA 22 de gördüm Normalde benim sistemle çok yüksek karı saniyelerde FIFA oynanabiliyor ama gerçekçilik ve hissiyat oluyor ben de antıraman sahasında oynarken oyunun antıraman sahasında 72 fps Çalıştığını görünce denetim masasından FIFA 22’nin maksimum karı hızını 72 yaparak oynuyorum birkaç gündür daha keyifli olduğu gibi sizde de tam olarak bu tarz bir durum yaşanıyor :)

    Aksiyon gerçekten tavan o oyunda keyifli oyunlar dilerim

    Gerçi yapımcı firma yapmak istese standartların çok üstünde oyunlar yapar ama ellerindeki malzemeleri bir anda bitirmek istemiyorlar sonuçta gelir kapısı ve kemik bir kitle var berbat bir oyun yapsa da satılacağını bildiği için her yeni çıkarttı oyunda birazcık serpiştiriyor FIFA da da böyle yapıyorlar

    Yoksa Need for Speed yapımcıları çok rahat bir şekilde şu tarz bir şey yapabilirler

    Need for Speed Undergrund 2 araç ve parça çeşitliliği

    Gece Amerika ve Japonya sokaklarında geçen güzel bir atmosfer

    Değişken hava koşulları kokpit kamerası

    most wanted birdeki hikaye tarzında ilerleyiş

    Aşırı derecede çeşitlendirirlebilir online Seçenekler yapmak isteseler yaparlar ama onlarda bunları biliyorlar sadece serpiştirinerek her sene yeni bir oyun çıkartıyorlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fifada fps 165 te kalıyor benim monitör o şekilde ayarlı olduğundan. onu 82 yada 72 ye çekme yolu nasıl hocam. monitörü 72 hertz mi yapıyorsun.


    NFS e gelince evet benimde eskilerden en sevdiğim Nfs Most wanted ve underground 2 gece ortamı ve arabalar çok iyiydi modifiye falan.


    Şuan hala bende most wanted masaüstünde yüklü duruyor.

    Fakat o oyun şuan çok eski olduğundan ne kadar grafikleri yama yapsakta araba sürüş mekaniği eskide kalmış Diktörtgen Emek kalıp sabunlar var ya araba kalıp sabun gibi gidiyor :D dönüşlerde falan esneklik hissiyat yok. yarışlar zevkli hikaye zevkli yollar ve mekanlar güzeldi o oyunda.


    Rivals oynarken Payback çıkınca beğenmediğim şey oyun stili gitmiş şok dalgası yok turbo yok sadece boş nitro kalmış. ve yarışlar. hayal kırıklığı ile oynamayıp kenara bırakmıştım. yıllar sonra payback bitirdim. payback sürüş keyfi ve Grafikler olarak en gelişmiş nfs olabilir. çünkü Grafik olarak Heat çok kötü geliyor bana pc ye uyumsuz gibi sanki konsolda denemedim ama PC de heat lacivertimsi bir havada yağmurlu ve yolda giderken yolun ilerisine baktığında berbat bir grafiklerle karşılaşıyorsun. yani bir forza, assetto corsa oynayan biri olarak heat teki grafikler beni sinir ediyor. Paybackteki kanyonlar dağlar taşlar çok iyiydi.


    her yıl da çıkmıyor artık heat çıkalı 3 yıl olmuştur belkide. bilerek vasat oyun çıkarıyorlarsa hata bence piyasayı Forza ve diğer simülasyon oyunları ele geçirdi gibi. millet ets2 oynuyor mesela mod yapıp. simülasyon tarzına mecbur kalıyoruz yani nfs gibi arcade oyun yapan başka tür gelmiyor pek.


    Bana Rivals oyununu Payback grafikleriyle versinler başka birşey istemezdim. fazla beklentim yok artık ea den :D





  • Need for speed serisi kime kaldı bilmiyorum ama sırf şu görsel bile müthiş soğuttu, Heat tarzı çer çöp mantığının üzerine neyi inşa etmeye çalışıyolar

    Drag ve drift yarışları bile olmayacakmış [sm=zuhaha.gif

    Need for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022 ]

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2khakan kullanıcısına yanıt

    Hakan hocam beni alıntı yapmadığın için bildirim gelmedi şimdi tesadüfen konuya bakarken gördüm mesajınızı geç yazdığım için kusura bakmayın çok güzel özetlemişsiniz birkaç şeyi de ben ekleyeyim

    pro street teki gibi Japonya limanları ve sokakları olsa hem de açık dünyada gece görseli olsa araç içi kamera bol çeşit modifiye olsa ve sizin bahsettiğiniz gibi araçlarda elektroşok falan olsa aşırı derecede keyifli olur ama gelin görün ki bunlarda biliyorlar bilerek koymuyorlar internette dolaşan kısa süreli bir video var aşağıda arkadaşta paylaşmış yeni oyun böyleyse eğer iğrenç görünüyor ic ateri oyununa çevirmişler Adamın tepesinden araba uçuyor yapay zeka tepki bile vermiyor


    Ekran kartınızı hangi marka hocam ben nVidia Kullanıyorum kare hızını sınırlamak için de

    nvidia denetim masasına girip sol taraftaki seçeneklerden uygulama ve program ayarları var oraya girip sağda programlar bölümünden istediğiniz oyunun üzerine tıklayıp oyunun ekran kartı ayarlarına erişip en aşağı doğru indiğinizde ekran kare saniyesine sınırlı gibi bir ayarı vardı şimdi bilgisayar başında olmadığım için Görsel olarak paylaşım yapamıyorum kusura bakmayın hatırımda kalanları aktarmaya çalışıyorum en iyi ihtimalle akşam bilgisayar başına geçtiğimde görsel paylaşabilirim

    Ekran kare saniye ayarından istediğiniz gibi limiti manuel rakam girip Maksimum kare sınırlaması yapabiliyorsunuz hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Olm mostwanted 2 yi yapıp razor u geri döndürüp açık dünya sabahtan akşama polislerden kaçmalı bir oyun yapmak ne kadar zor olabilir ki

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Most wantesen cezbeden kısmı hikaye işleyişiydi. Ciddi karakterler vardı payback ve özellikle heatseki ucuz hollywood aksiyonu yoktu. Sektörde genel anlamca ciddi karakter/hikay kıtlığı var. Genel kitleye hitap edelim derken serinin tutkunlarını kaçırıyorlar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • En son bir amaç uğruna yarıştığımızı hissettiğimiz oyun nfs 2015’ti. Sonra çıkan oyunlar kötü değildi ama amaçsız hissettirdi. Koy bir tane oraya latin kızı, abisi olsun işleri falan bırakmış sonra bir tane kötü polis olsun falan, kaç seferdir aynı terane. İnsanlar o ilerleyişi görmeyi seviyorlardı. Sıfırdan bir yerlere ulaşmak hoşlarına gidiyordu. Sonra soygun falan fast and furious tarzı boş beleş işler falan da geldi ama yok. Rivals biraz idare ederdi, hot pursuit remastered ve most wanted 2012 eh iste oyunlardı ama serideki diğer oyunlara göre bunlar vasat üstü seviyedeydi. Diyeceğim o ki gelecek olan oyunda bir ilerleyiş bulunmuyorsa bu saatten sonra vakit kaybı gözüyle bakıyorum artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Need for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022Insider Gamingtwitter
    “Source - Need for Speed reveal "IMMINENT" - Release date December 2nd. https://t.co/UXW8EWnA1b”
    https://twitter.com/InsiderGamingIG/status/1575429598342512642
  • Güzel, nfs olsun çamurdan olsun her şekilde oynarım.

  • Çeviridir:


    Need For Speed Unbound, önümüzdeki iki hafta içinde ortaya çıkacak 👀🔥


    Fragman yaklaşık 1 dakika 30 saniye ve oyunun çıkış tarihi 2 Aralık 2022


    Yeni Nesil Konsollar için geliyor.



    Need for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022
    Need for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022ınsider gaming
    Need for Speed Unbound Reveal "Imminent" - Insider Gaming
    https://insider-gaming.com/need-for-speed-unbound-reveal/
  • Resmi @NeedforSpeed hesabı banner'ını güncelledi



    Need for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022
  • Şükür kavuşturana Bu hafta kesin duyurusu yapılır öyleyse.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.