Şimdi Ara

Nedir bu p67(B3) lerdeki performans sorunu yoksa sadece bendemi.... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
1
Favori
13.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Nedir bu p67(B3) lerdeki performans sorunu yoksa sadece bendemi....



    işte rezaletin büyügü intelin en performanslısına bak yerlerde sürünüyo




  • quote:

    Orijinalden alıntı: _H@Z@R_

     Nedir bu p67(B3) lerdeki performans sorunu yoksa sadece bendemi....



    işte rezaletin büyügü intelin en performanslısına bak yerlerde sürünüyo




    Hocam oc yi kapat standart ayarlara getir bir dene bu sorun varmi.?
    Ayrica hd tune a ole cok guvenme abuk sabuk sonuclar cikiyor.Atto oneririm sana benc icin hdd lerinin...
    yukarda yazdigim gibi bende explorer cok kasiyor oc varken (4500iken)>oc yi kapatiyorum mis gibi calisiyor.Bende mecbur standart ayarlarda kunlaniyorum.




  • yok hocam oc yi kapattım yine aynı tüm hdd ye format attım yeniden yükleme yaptım suan pek bi sorun yok gibi bakalım...3 oyun birden felan yükledim cokta kasmadı gibi sanki
  • mesajım bulunsun yakında bende bırseyler ekleyebılırım
  • arkadaşlar konuyla pek alakası yok fakat yeni konu açmaya değer görmediğim için buraya sorayım. i7-950 den 2500k ya geçmek ziyanlık mı olur? 950 yi 4ghzde kullanıyorum.2500 üde 4.5 falan kullanıcam diyelim, çok fark yaratır mı? 950 çok iyi bir işlemci biliyorum.aslında benim amacım 2si arasında ne denli fark olur onu öğrenmek.
  • valla degmez hocam suan için görüyorsun bir sürü sorunu var agrımayan basını agrıtma bence 650 ile yola devam et yeni sandy bridge anakartlar cıkmaya baslayınca belki degiştirebilirsin suan için en azından temmuza kadar bekle...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: born2bemad

    arkadaşlar konuyla pek alakası yok fakat yeni konu açmaya değer görmediğim için buraya sorayım. i7-950 den 2500k ya geçmek ziyanlık mı olur? 950 yi 4ghzde kullanıyorum.2500 üde 4.5 falan kullanıcam diyelim, çok fark yaratır mı? 950 çok iyi bir işlemci biliyorum.aslında benim amacım 2si arasında ne denli fark olur onu öğrenmek.


    2013 e kadar kullan.
  • ya bende amd kullanıyorum.hdd ışığı yanınca bilgisayarda başka bi işlem yapılamıyor.örneğin açılışta...
    bence bu sorun gayet doğal bişey.hdd son gücüyle kullanıldığında başka bir işlem için kullanılamıyor.
    birde hardiski sistemin kullanmasını engelleyerek denicem şimdi bakalım ??
  • Net anlayamadım, bu sorunun kaynağı, işlemci mi, anakart mı, hdd mi? i5 2500K alacaktım, bulldozer bekleyelim o zaman ancak bazıları diyorki AMD sistemde de bu sorun var, kafam karıştı arkadaşlar
  • yok yok amd de bu yok merak etme sorun bizim anakartlarda galiba z68 yada sand bridge baska anakart alıp kullanan olursa onlara danıs ve sana tavsiyem tabiki en az 2 ay bekle...
  • Evet sistemi tam kuracaktım, yarın siparişi geçiyordum, patladı, bulldozer sırasına girelim, birde samsung'dan soğudum resmen, WD olacak herhalde HDD. hazar özel mesaja bakar mısın?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR


    quote:

    Orijinalden alıntı: _H@Z@R_

    hot plug felan düzelir gibi oldu dedim ama malesef yine aynı format attım sırf bunun için ama degişen pek bişi yok oyun yüklerken dosya kopyalarken kasılıyo pc


    Uğraşmayın boşa. Bu sb ye has değil, İNTEL e has bir durum. Yukarıyada yazdım daha önce Q9550 li sistemimdede hatırlıyorum bu durumu. Oyun yüklerken mesela birde net açıp, birde başka bişey daha yapıyım dersen PC komutlara geç tepki vermeye başlıyor. AMD de bu durum İNTEL kadar can sıkıcı değil sanırım.


    bu cevaba insanın inanası geliyor şimdi bende 2500k ve gd65 ikilisini kullanıyorum. bundan önceki sitemim amd 1055t idi onda böyle hd kullanımında sanki daha rahat tepki veriyordu gibime geliyor. (çoklu kullanımda)
    1- belkide bu işlemci 1055t den daha hızlı olduğu için hd yetişemiyor işleme
    2- yada sandide çözüldüğü söylenen sata sorunu tam çözülmedi intel aceleye getirdi
    3- yada ssd ye geçme zamanı geldi




  • Dün akşam bi oyun yüklerken (raid0 a kurulu sistem) cpu-z, aıda64, gpu-z gibi proğramları tek tek açmak istedim. Sanki P4 kullanıyorum hissine kapıldım. Oyun yükleniyor ama cpu-z yada gpu-z ya da aıda64 açılmak bilmiyor.

    Özellikle oyun kurarken PC diğer komutlara çok geç tepki veriyor. Dün bunu hem raid0 kurulu diskimde hem tek HDD te denedim aynı durum iki halde de söz konusu.
  • valla bendede degişiyo hocam bazen okadar gec cevap veriyoki deli ediyo beni bazende gayet normal gibi oluyo yukarda kopyalama yaparken yaptıgım testi herseferinde yapıyom cogunda benzer sonuclar yani 0.5 mb lere düsen okuma performansı cıkıyo bazende 17-18 mb lerde yani bu hdd denmidir anakarttanmıdır anlamadım gitti.
  • i5 2500K'li sistem almıyorsam sebebi bu başlıktır. Anakarttan olamaz çünkü ikinizinde anakartı farklı. HDD desen, raid 0 kurulu, okuma yazma süresinin anlamlı ölçüde artması lazım ancak yine sıkıntı yaşıyorsunuz.
  • Aynı sorun z68 de var ( SSD olmadan bu işlemcileri kullanmanın hiç bir mantığı yok )

     Nedir bu p67(B3) lerdeki performans sorunu yoksa sadece bendemi....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ummaz

    i5 2500K'li sistem almıyorsam sebebi bu başlıktır. Anakarttan olamaz çünkü ikinizinde anakartı farklı. HDD desen, raid 0 kurulu, okuma yazma süresinin anlamlı ölçüde artması lazım ancak yine sıkıntı yaşıyorsunuz.


    anakart derken cipsetten bahsediyom hocam çipsetlerde sorun var...

    yenerbalcı

    hocam bu testi kopyalama sırasında aldı iseniz gayet normal bence, kopyalama yada yükleme sırasında bu sonucu verdi ise cok iyi .... b
  • Intel'de mi böyle düşünüyor? SSD olmadan bu işlemcileri kullanmanın bir mantığı yok şeklinde?
  • arkadaşlar bende asus p 67 ve İ5 2500 alıp sistemi güçlendirmeyi düşünüüyordum bunları okuduktan sonra valla benimde içime kurt düştü. biraz daha bekleyeyim en iyisi.
  • i3-370M - 3GB ddr3 - 320Gb 5400Rpm hdd - Win7 64Bit sistemimle aynı sorunu bende yaşamaktayım. Oyun kurulum esnasında sistem inanılmaz derecede kasıyor, firefox falan açmak işkence. Ben hep 5400rpm hdd olduğuna bağlıyordum ama 7200rpm hatta ssd lerde dahi performans kaybı oluyorsa ciddi bir sorun var, ne yapabiliriz acaba. Bir update yada fix mevcut mu?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.