Şimdi Ara

Neden 'X' takımı tutuyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ,

    Herkes Avrupa liglerinden desteklediği takımı neden dolayı/sonra desteklemeye başladı?

    Ben yazayım ilk ;

    Manchester City -- FM 2008'deki Elano'lu , Petrov'lu kadro çok cazipti , o sene başladım takibe sonraki sene Araplar satın aldı popüler ve kaliteli futbolcular satın aldıkça maçları daha ilgi çekici olmaya başladı ama o kadar paraya rağmen ancak 2012'de şampiyon olabildiler :). Öyle başladı benim sempatim. Ama kolumu kesseniz kanım açık mavi falan akmaz , veya küçüklükten beri City taraftarı da değilim :).

    Sizinkiler?



  • Fifa 99 oynarken (6 yaşındaydım o zamanlar) ilk başta Galatasaray'ı aldım ve birkaç maç oynadım ama hepsinde de yenildim. Sonra o zamanlar iyi takım olduğunu duyduğum Manchester United'ı bir alayım dedim bu sefer kazandım. O zaman Manchester United'ı desteklemeye karar verdim 12 yıl oldu hâlâ Manchester Unitedlıyım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dwight yorke,andy cole,eric cantona,paul scholes,sheringham,nicky butt,roy keane,peter schmeichel,ryan giggs,ferdinand,david beckham,ole gunnar solkjaer ve tabiki sir alex ferguson.beni deli gibi buyuleyen bu jenerasyonun ardindan vidic,nistelrooy,rooney,evra,carrick,van der sar,ronaldo gibi degisiklikler eklenince ve kolayca bu jenerasyona uyum saglatabilen sir alex ferguson olunca sevgim kat kat artti.acikcasi ben united'dan cok sir alex'i seviyorum.nerdeyse her sezon farkli bir oyun kimligiyle sampiyonluk kovalayabilen ama hic degismeyen bazi yapitaslari olan bi futbol dahisidir bu adam.mesela 4-4-2'si hic degismedi,ilginc rotasyonlari hic degismedi,israrla cizgiye inip orta acma sevdasi degismedi,o klasik ingiliz orta sahalarinin attigi diagonal paslari gereginden fazla yaptirmasi hic degismedi ama yeri geldi cok hizli kontraya cikabilen bi takimla sampiyon oldu,yeri geldi butun mac yatip son 15 dakikalarda kurdugu olaganustu baskiyla sampiyon oldu,yeri geldi ileri ve geri dortlunun belirli bir mevkisi olmadan surekli yer degistirerek sampiyon oldu(en ilginci bu bence,bu sene bu sistemin temellerini tekrar atmaya calistigini sezdim),yeri geldi durmadan top cevirerek sampiyon oldu (evet barca'nin bugun yaptigini 10 sene once bu adamda yapiyodu) ve yeri geldi sadece kosan,pres yapan oyuncularin yanina 3-4 tane yildiz serpistirerek sampiyon oldu.ustelik bunlar sadece benim yasimin yettigi kadarinda yasadiklari , kimbilir daha neler vardir 25 sene icersinde.

    bide eskiden bunlarin bardaklari,ceketleri,tshirt'leri filan acayip guzeldi , her gordugumu aliyodum.onunda etkisi vardir tabii




  • ronaldinho zamanında barcalı oldum.snra surug gitti.mütevazi bir klup olmalari en iyi ynleri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçüklükten Fenerbahçeliyim. O aralar Chelsea'nin bir iki maçına denk gelmiştim, renklerden dolayı ilk olarak desteğim başladı sanırım.
  • Bir futbolcu vardı, top sürerdi, topun olacağı yeri sezerdi, kafa vururdu, bitiriciydi, transferde adını duyurmuş Liverpool'a gitmişti. Torres'den başkası değildi. Xabi'si Mach'su ile top geçmeyen orta sahası. İstediği yerden gol atan Gerard'ı vardı. Liverpool'luyum işte.
  • Bir takıma kendini yakın hissedersin ve tutarsın. Beşiktaş taraftarıyım Real Madrid ve İnter'i de desteklerim
  • Barcelona'yı tutuyorum 96-97 yıllarından beri nedeni ise Ronaldo ve Rivaldo'nun Barcelona'ya o zamanlar gelmiş olması.Bir de himne del barcelona müziğini duymuştum çok etkilemişti beni 7-8 yaşındaydım o zamanlar.Ardından kluivert,saviola falan gelince bende tavan yaptı barca sevgisi ve o seviyede devam ediyor hala.
  • Milan'lıyım wininig eleven 5 te sürekli milanı alırdım nesta sheva gattuso pirlo inzaghi serginho he bide 2005 finali var tabi her ne kadar stad yüzünden kaybetmiş olsakta

    ingiltereden chelsea tottenham ve arsenal e semptim var arsenal e wenger,henry,fabregas ve güzel futbolu chelsea yede hasselbaink ve mourinho lu zamanlardan şu aralar tottenham benim için daha üst seviyede çünkü bale olsun lennon,walker,vertonghen ve parker reyiz olsun olsun dikine oynanılan müthiş futbol olsun geçen senelerdeki redknapp faktörüde var bunda modricte vardı gitti ana en önemlisi van der vaart tottenham ı sempatidden tutmaya yönelmemde büyük etkendi kendisini çok severim her ne kadar gitsede işte hala tutarım severim ama bi Milan değil gözümde tabi




  • 97 liyim isterseniz bloklayın ama 2005 sampiyonlar ligi finaliydi galiba barcelona arsenal maçıydı o günden beri barcelonalıyım 2008 2009 sezonunda tavan yaptı oynadığı futbol pek çok kişiye göre sıkıcı geliyo ama bana nedense çok zevkli geliyor Messinin oynadığı futbolda artısı dünyanın en büyük klüplerine 90 dakika defans yaptıran baska bi takım görmedim görememde herhalde Visca El BARÇA
  • FIFA 99 ile başladı genel olarak Arsenal sempatim. UEFA'da rakip olduklarında üzülmüştüm, doyasıya sevindim ama sonuçta öte yanda da Arsenal vardı.

    NTV'deki o Highbury'li maçlar, o neredeyse sahanın içinde oluşunuz, arkadaki kocaman ekranda maç kadrosunun olması, Pires, Ljunberg, Vieira, Campbell özellikle Bergkamp ve Henry ikilisi, Kanusu falan ne bileyim o seri oyunları çok cazipti benim için.

    Ardından yenilmezlik serisi ve efsane yıllar.

    Sarı formanın tutkunuydum, beyaz kollu kırmızı formasız yapamıyordum. Hele o efsane o2 reklamlı mavi forma yok mu 2003 yılıydı sanırım ahh ahh!

    Ardından yıldızlar kopmaya başladı, kupalar gelmemeye başladı ama bu sefer de tam istediğim moda girmiştik.

    Gençlere yöneldik, Highbury'e veda etsek de harika bir stadımız oldu. Kendi yıldızlarımızı çıkardık.

    Başarı mühim değil, ben Arsenal'i, Barcelona'nın dolu dizgin zamanlarında, saçma hakem kararları yüzünden elenmesine rağmen ( RVP'e gösterilen 2.sarı kart ) severim, Milan'a deplasmanda 4-0 yenilmesine rağmen ikinci maçta ilk yarıda 3-0 yapıp heyecan yaşatmasını severim, bugün 4-0 geriye düşüp, 7-5 yenmelerini severim.

    Yani kupa mupa hikaye...




  •  Neden 'X'  takımı tutuyorum ?


    büyük etkisi olmuştur, tabi Liverpool destekçisi abimin de baskılarıyla Liverpool'lu oldum.
  • 2003 yilinda abim cm oynuyodu chelsea faniydi, bana sen de bi takim sec dedi, en cazibi neden bilmem arsenal geldi. Henry bergkamp pires ljungerg vieira campbell seamans falan muhteşem oyunculardi. Hala tutarim izlerim cogu macini

    Hatta bi keresinde babamla tv den maci izliyoduk, 35m den frikik oldu. Dedim ki baba bak henry buradan atar, 2 baraj falan vardi. Geldi vurdu yan direğe carpti gol oldu, sevinmemisti bile,sadece wengere bakip kafasini sallamisti. Aynisini ben de babama yaptim o gunden beri henry e asigim arsenale asigim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 98'den beri Manchester United'lıyım.

    Renklerine, amblemine, stadına kısacası herşeyine hasta olmuştum.
  •  Neden 'X'  takımı tutuyorum ?
    Milan
     Neden 'X'  takımı tutuyorum ?


    Kendimi bildim bileli Milanliyim, neden meden yok. Eski resimlerden gördüğüm, 5 yasinda Desailly formam vardi. O kadar büyükmüs ki, icine düsüyormusum. Büyük bir ihtimalle daha gerilere dayaniyor. Kisaca, benim Milanli olmam cenine kadar dayaniyor olabilir.

    Ayrica, Askta neden veya mantik aranmaz. Birinden hoslanirsiniz, onu belki daha önce hic görmemissinizdir ama daha önce tanidiğinizi düsünürsünüz. Artik mideniz agrimaya baslar, karninizda kelebekleri hissedersiniz, sürekli onu düsünürsünüz ama neden böyle hissediyorum diye kendinize sormazsiniz. Benim Milanli olmamda böyle bir sey iste.




  • Babamda bir Alman hayranlığı var.Babam küçükken kendi döneminde Gerd Müller'li,Beckenbauer'li dönemleri anlatıp dururdu.3 sene üst üste Şampiyon Kulüpler kupasını kaldırdıkları zamanları ballandıra ballandıra anlatırdı.Bende de ister istemez Bayern sempatizanlığı bu dönemde başladı.99/00 senedinde son dakikalarda 2 gol yiyerek kupayı Manchester United'a kaptırdığımız yılda ilk defa üzüldüm ve hatta ertesi günkü moralime bile yansıdı.O zaman Bayern taraftarı olduğumu hissetmeye başladım.Real Madrid'İ elediğimizde ve Valencia'dan kupayı aldığımız zaman inanılmaz sevinmiştim.Hoş süper kupada Liverpool'a kaybetmiştik orası ayrı.Açıkça konuşmak gerekirse,her ne kadar hoşnut olmasam da bende bir Alman hayranlığı var.Adamların milli takımlarına,disiplinlerine,tarihlerine karşı inanılmaz bir hayranlığım var.Bu durumdan hoşnut muyum? -Hayır.Ama engel olamıyorum.Bayern,Avrupa'da kimle maç yaparsa yapsın,Bayern'i destekliyorum.Effenberg'li,Elber'li,Mehmet Scholl'lu,Lizarazu'lu,Oliver Kahn'lı dönemleri izleyebildiğim için kendimi şanslı hissediyorum.Askerde,komutanımdan hatıra olarak bir Bayern forması almıştım.Hala bu formayı saklıyorum.Kendisi halı saha maçlarında giyermiş bu formayı.Arkasında da kendi ismi yazıyor.Bende hatırası olan bir takım aynı zamanda.




  • Dayım Londra'da yasıyo gelince hediyelik esyalar formalar falan getirirdi o zamanlar İngiltere ligi maclarini seyretmek zor bende futbolu pek bilmezdim o gelince abarta abarta anlatirdi yok su ortadahadan bi vurdu su bilmem kac kisiyi gecip gol atti falan filan hep Arsenal oyuncularini anlatirdi bende onun hatrina destekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takım tutmadan izlerim genelde Avrupa liglerini fakat Juventus başkadır.

    David Trezeguet, Paul Nedved, Buffon, Del Piero, Fabio Cannavaro, Platini, Edgar Davids, Zinédine Zidane, Inzaghi gibi efsaneler sayesinde Juventus'a hep sempati duymuşumdur. Takip ediyor muyum? Pek sayılmaz.
  • Real Madrid taraftarıyım ama bir nedeni yok bunun. Taraftarıyım sadece. Ne zaman beyaz formasını görsem kanım kaynar.
  • takım tutmuyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.