Şimdi Ara

Nasıl yaşıyoruz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba;

    Çoktandır aklımda dönüp dolanan bir konu bu. Mesela bende bir çok zaman korku hakimdir. güven eksikliği midir bu nedir bilmiyorum.
    Sanki her an biri seni hırpalayabilir,canını yakabilir zarar verebilir. Düşünsenize bir ortamda çok iyi karşılanır iken 2 dakika sonra bir başka durumda yerle bir olabilirsiniz. Hayat bu kadar ters olabiliyor. Umarım demek istediğimi anlayabilenler olur da fikirlerini paylaşır.

    Siz nasıl yaşıyorsunuz bu hayatta?



  • sana tavsiyem tekwando, fitness vs. yerlere git özgüvenin gelir.
  • senden degil kardeşim o çevrenin karektersiz 'liginden herkes yapay bi hayat yaşıyo hepsi birbiriyle billur geçme derdinde .
  • Özgüven ile alakalı bir sorun olduğunu düşünüyorum.
    İki dakika sonra birileri gelip sizi ters yapabilir, eğer yapabiliyorsa yapsın anlayışına ve güvenine sahip olunduğu zaman sanırım bu durum kafa karıştırıcı olmaz.
    Kimse gelipte durduk yere ya da ben haklıyken beni ters yapamaz özgüvenine sahip olmak lazım. Her zaman düşündüğünüz gibi olmasa bile. İhtimaller dünyasında yaşamak daha zor gelir insana, o yüzden insan kendisinin inandığı genel kanılar belirler rahatlaması için.
    Cesaretini ve özgüvenini arttıracak şeyler yaptıktan sonra problemin çözüldüğünü görebilirsin sanırım.
  • Psikolojik bir durum. Uyanık olmanı sağlamanın yanında korku veriyorsa bu yenilmeli. Bir dövüş bilimiyle uğraşırsan çevreyi daha iyi takip etmeye başlarsan faydası olacaktır. Ayrıca çevrede öyle büyük bir tehdit yok, tehdit oluşturan tipler aptallıklarının ortaya çıkardığı cesaretle hareket ediyorlar. Bir kere o kişiden daha akıllı olduğunuz için endişe etmenize gerek yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fbkaya

    sana tavsiyem tekwando, fitness vs. yerlere git özgüvenin gelir.

    Onlardan önce bir psikoloğa fayda var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Campeón

    quote:

    Orijinalden alıntı: fbkaya

    sana tavsiyem tekwando, fitness vs. yerlere git özgüvenin gelir.

    Onlardan önce bir psikoloğa fayda var.

    psikologlarda pahalı
  • Hocam çoktandır boks yapıyorum,yazın da muay tai ye döneceğim. Normalde kavgacı biri değilim ama benim düşüncelerim içten içten beni hırpalıyor. Sizler neler düşünüyorsunuz onu merak ediyorum. Bu gibi şeyler yaşıyor musunuz?


    Ayrıca şunu diyeyim,öyle bokstur tekvandodur olmuyor. Spor salonun da öyle muhabbete denk geldim ki aman. Olayım ölmek falan değil,günlük hayattaki dürtüler,düşünceler üzerine
  • hep aynı şeyler olsa yada,garanti bir yaşamın olsa bu inan bana daha sıkıcı olurdu ve bu seni monotonlaştırırdı.Belki düşünceler bile olmazdı..
  • seninki Türkiye'de yaşamanın getirmiş olduğu bir paranoya. etraf bu kadar dengesizle dolu iken başına ne geleceğini bilemiyorsun. ama isviçre, danimarka gibi bir yerde yaşasaydın böyle kaygıların olmazdı emin ol.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baris_yildiz

    seninki Türkiye'de yaşamanın getirmiş olduğu bir paranoya. etraf bu kadar dengesizle dolu iken başına ne geleceğini bilemiyorsun. ama isviçre, danimarka gibi bir yerde yaşasaydın böyle kaygıların olmazdı emin ol.

    isviçre ve danimarkada ne kadar bulundun.MEDENİ!!!!! denilen ülkelerde İslamofobi ve siyahi vatandaşlara uygulanan ırkçılıktan Eğitim kurumlarındaki aşağılamalardan....
    isviçre o kadar hoşgörüşürüz bir millet ki minare yasağı var ve bu insanların inançlarıyla açıkça dalga geçmektir önemli olan elimizdekinin kıymetini bilmek 'Ama burası türkiye abi yha'anlayışından vazgeçelim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.