Şimdi Ara

N9 hakkında görüşleriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LG Optimus Black kullanıyordum, 10 aylık birlikteliğimden sonra kendisini telefonu bozulan Anneme verdim, keyifle kullanıyor şimdi. Ara sıra gereksiz kasmaları ve arama geldiğinde açık uygulamaların bir kısmını rastgele kapatması hariçinde memnun kaldığım bir telefon oldu kendisi..

    Neyse, piyasayi incelediğimde (ne kadar N8 ve 5800 dan sonra soğuk olsamda) Nokia N9 tam benim aradığım akıllı telefon gibi duruyor. Hız var, akıcılık var, sosyal ağlarla entegrasyonu harika, kullanması keyifli, adeta elde yağ gibi kayıyor.

    Bir yandan Galaxy S2 , Sensation gibi cihazlara bakıyorum. O kadar güçlü donanımları var (Çift çekirdek işlemci , 1 gb ram ) ama hala 3 tane uygulamayı aynı anda açık tutmaktan acizler. Tema efekleri takılıyor, ev ekranı geçişlerinde kasmalar var. Kinetik kaydırmalarında akıcılık düşük. iPhone 4'ten bile zayıflar performans konusunda. Android göze hoş geliyor ama performans olarakta bir o kadar boş..

    (Ayrıca iPhone demişken ekranı küçük olduğu için almak istemiyorum şimdilik. )

    Fazla uzatmadan toparlamak gerekirse N9 alırsam pişman olur muyum onu merak ediyorum, kullanıcılarından yorum bekliyorum. Performansı 1-2 ay kullanınca yine ilk günkü gibi oluyor mu yoksa Symbian'lı cihazlar gibi takılmalar, kasılmalar, resetler mi başlıyor ? Ayrıca Android yükleniyormuş sanırım, onun performansı nasıl ? (Meego nun tırnağı olmadığına eminim ama) Sırf uygulama ve oyunlar için yükleyebilirim. Dual boot ile herhangi bir sorunu var mı ?

    Teşekkürler.







  • Uygulama değil de telefon ile uğraşırım diyorsanız alıp kullanabilirsiniz. Fazla sayıda uygulama olmayacaktır MeeGo'da; ancak sistem geliştirilmeye müsait olduğundan birçok kullanıcı sisteme müdahale ile yazılım bazında geliştiriyorlar.

    Kullanıcı değilim; ama konuya cevap gelmemiş ben de fikrimi belirteyim dedim.
  • hocam aynı durumdayım ben de araştırıyorum. Ama mee goo nun devamı gelmeyecek diyorlar. onun dışında alet geliştirmeye çok açık lakin şu an tr fiyatı sanırım 1350 civarı ki bu bence çok pahalı.. HTS one serilerine yönelebilirsin. Güzel görünüyorlar.
  • Şayet gerçek anlamda Linux tecrübesi yaşamak istiyorsanız N9 alın. Herkesin özgür sistem dediği Android bile MeeGo'nun yanında kısıtlı kalıyor.
  • N9 almanız yerinde olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 22 Nisan 2012; 13:18:13 >
  • n9 u s2 ye tercih eden birini şlk defa duydum bence n9 un şekli güzel değil sanki ekranı plastikle kaplanmış gibi duruyor böyle bi garip
  • Arkadas 4s aldı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.