Şimdi Ara

N11 Yorum Siliyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • n11 N kullanıcısına yanıt
    İnsanlar hep aynı sorunu yaşıyor, aynı konudan yüzlerce açılıyor. Sizde herkese bunu yazıyorsunuz. Sorunun dallarını kırmak yerine kökünden sökseniz güzel olur hani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kandilli Rasathanesi verilerine göre saat 10.42'de Pınarlıbelen-Bodrum merkezli 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
    Haberi
    Oku



    bünü sizmi yazdiniz
  • SKRlllEX kullanıcısına yanıt
    Forumun yeni özelliği. Otomatik görünüyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11 N kullanıcısına yanıt
    Biz tüketicilere yardımcı olmak istiyorsanız eğer, bu veya bunun gibi çok şikayet alan firmaları bünyenizde barındırmayın n11 yetkilileri. Bu sahtekar firmaları bünyenizde barındırdığınız takdirde müşterilerinizin mağdur olmalarına aracılık etmiş olursunuz. Bu kadar şikayetten ve anlatılanlardan sonra irtibat bilgilerini vermek bile müşteri olarak bizlerde tereddüt uyandırmaktadır. Eğer, bazı yorumcularca iddia edildiği gibi, bahse konu şirketin, internet üzerindeki belli başlı alışveriş sitelerindeki kendilerine ait olumsuz yorumları sildirme gibi bir gücü, bir becerisi varsa eğer, tüketici olarak bizimde bazı şeyleri düşünmemiz, kendimizi garanti altanı almamız en doğal hakkımız diye düşünüyorum.
    Özetle, n11 olarak madem konuya eğildiniz, o halde ilk önce şikayet konusu şirketleri ele almanızı önemle tavsiye ediyorum. Bu yönde konuya başlamak, firmanıza karşı olan güveni bir müddet sonra tekrar sağlayacaktır eminim. Teşekkür eder saygılar sunarım n11 yetkilileri.




  • İyi ki araştırmışım kraft samasungizmir artık her ne firma ise 65q7fn siparişi geçeçektim bunları okuyunca vazgeçtim. İyi ki şu forum var. teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.