Şimdi Ara

N11 Yorum Siliyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Linkteki fırını söz konusu satıcıdan aldım, fırın geldi, kutuyu bir açtım, fırının köşesi yamuk, içe göçmüş. Kutuda darbe falan yoktu, muhtemelen kasıtlı olarak defolu ürün gönderildi. Fırını denedim çalıştı, çalışmasaydı geri gönderecektim çünkü bu tarz işlerle meşgul olabilecek vaktim yok. N11'de yorum yaparak yaparak şikayetimi diğer müşterilerin bilgilenmesi için yazdım, mağazaya da ürünü de en düşük puanı verdim. Fakat biraz önce ne göreyim! Yorumum silinmiş! Sanki hiç yorum yapmamışım gibi yorum yap butonu tekrar aktif olmuş. Artık anladım ki n11'e de güvenilmemesi gerekmiş. Siz de güvenmeyin yorumlara ve puanlara. Sahtekarlık yapılıyor.

    http://urun.n11.com/mikrodalga/samsung-me732k-seramik-ic-yuzeyli-kompakt-mikro-dalga-firin-P95183661







  • yorumunuz görünüyor hocam


    Defolu ürün gönderiliyor.



    n11.com üyesi - 20.10.2016
    Ürünü almanızı tavsiye etmiyorum, gönderdikleri ürün sol üst köşeden içe göçmüş şekilde geldi. Kutuda darbe yoktu, muhtemelen defolu gönderdiler. Çalışıp çalışmadığını denedim, çalıştı, çalışmasaydı geri gönderecektim. Defolu şekilde kullanacağım, çünkü geri göndermeye vaktim yok. Satıcı dürüst değil.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Evet (0) Hayır (0)
  • AseA34 A kullanıcısına yanıt
    2 dakika önce tekrar ben yayınladım yorumu. Bakalım silecekler mi?
  • küfür yazmadıgınız sürece silmiyorlar, ama millet eksiliyor arkalara düşüyor bende bir kere fail olmuştum.
  • kronik kullanıcısına yanıt
    Yok ya dün fırını aldığım gibi onay verip yorumumu da yaptım, adım gibi eminim. biraz önce baktığımda alışverişi tamamladığım ama hiç yorum yapmamışım gibi görünüyor. Tekrar yorumu yayınladım, merakla bekliyorum.
  • bunu banggood bile yapıyor. ürünü beğenmedim sadece tek yıldız verip ürünün resimlerini çekip beğenmediğimi yazdım 2 kez ikiside silindi. ürün yorumları aldatıcı olabiliyor artık herkes üçkağıt peşinde..
  • bi ara gittigidiyor herekese olumsuz yorum yaptırmıyordu ya duruyormu halen bakmadım. neden olumsuz yorum yapamıyorum diye sık sorulan bir soru bölümü vardı. cevap olarak ta ürünü beğenmemiş olabilir kargonuz geç gelmiş olabilir. üründe kusurlar olabilir. bu sebepler negatif yorum bildirim satıcının satışlarına etkisi olması için yeterli görmüyoruz gibi bir şeyler yazıyordu. yani adamın genel yorumları iyi. bana son derece saygısız bir hareket yapabilir. son derece kusurlu bir ürün gönderebilir. sen kimsin de buna engel oluyorsun. şimdiki sistemleri ise biraz daha iyi. sen olumsuz yorumu yapıyorsun satıcıya 1 hafta 10 gün süre veriyor. bak sana olumsuz yorum yaptı git ara gönlünü al geri çekmezse yorumu yayınlarım diyor. ebay sistemi. onlarda siliyor tabi işine gelmeyen. çok abartı kötüleme yapan yorumları.
  • Biraz önce n11 aradı, böyle bir yorum yapmışsınız dedi. Yorumum mağazanın satışlarını etkiliyormuş, değiştirmemi istediler. Değiştirmiyorum dedim, o zaman yorumunuzu siliyorum dedi, sildi. n11 ile satıcı anlaşmalı arkadaşlar, yorumum bir kez daha silindi.
  • schlimazi S kullanıcısına yanıt
    çüş yaa bu ne böyle. ozaman niye yorum özelliği var.
  • Şikayet vara yazın ne mal olduklarını herkes görsün. Ben şikayetlerimi 5 yıldız altında yazarak mı dile getiricem?
  • ben de beyaz elektronik'ten aldım. çok güzel korunaklı göndermişler diye sevindik. açtık ürünün üstünde kocaman çizik var. kargoda mı çizildi, kasıtlı olarak mı (defolu?) öyle gönderildi bilmiyorum. fiyat çok cazipti fakat kullanılmayacak kadar kötü bir çizikti ve iade etmek zorunda kaldık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 21 Ekim 2016; 12:12:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marcelor

    çüş yaa bu ne böyle. ozaman niye yorum özelliği var.

    Yorumları kapatsın o zaman N11 ,
    Herkes kendisi gibi olanları savunuyorlar .

    Özür dileyip mağazaya ceza verip hediye çeki vereceklerine yorum silip mağazayı ödüllendiriyor.

    Ama tüm yorumları silmemiş nedense ?

     N11 Yorum Siliyor!



    https://www.sikayetvar.com/n11com-magdur-etmek-icin-ugrasiyor

    http://www.n11.com/magaza/samsungizmir

    http://www.hepsiburada.com/magaza/samsungizmir

    http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Samsungizmir/

    https://tr.linkedin.com/in/kenan-engin-8085634a

    KRAFT DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI - KRAFT DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI GIDA PAZARLAMA SAN. VE LTD.ŞTİ. SAMSUNGİZMİR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilisim2222 -- 21 Ekim 2016; 22:46:15 >




  • Yorumumu tekrar yayınladım. Ürün için
    Kutuda hasar yoktu ama kutuyu açınca fırının üst köşesinde içe doğru göçmeyi görünce şok oldum. Mağaza kendisine yaptığım yorumu iki defa sildirdi. n11 beni arayıp yorumumu silmemi istedi, ben silmeyince kendileri sildi. Böyle şeylerle uğraşmayın, müşterilerinize kusursuz ürün gönderin.

    dedim. Mağaza için de
    Mağaza kusurlu ürün gönderip yorum sildirmekle uğraşacağına kusursuz ürün gönderip övgü almayı denesin bence. Maddi zarara uğrayan benim kendileri değil.
    dedim.
    Hadi bakalım bekliyorum.
  • Konu eskimiş ama yazmadan geçemeyeceğim...
    KRAFT DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI - KRAFT DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI GIDA PAZARLAMA SAN. VE LTD.ŞTİ. ile SAMSUNGİZMİR ayni mağaza ve bu mağazalardan kesinlikle alışveriş yapmanızı önermiyorum. Gerek hepsiburada.com, gerek n11.com, gerekse gittigidiyor.com üzerinden satış yapıyorlar ve son derece saygısız, son derece kaba, son derece müşteri memnuniyetine önem vermeyen canlılar var bu şirkette..
    Özellikle firma yetkililerinden Kenan adındaki bir canlı mahlukat, müşterileriyle alay edercesine, dalga geçercesine konuşmakta, üstüne vazife olmayan tavsiyelerde bulunmaktadır.Benim tavsiyem aman bu firmadan uzak durun..iNTERNET üzerindeki alışveriş siteleri de bu firma ile ilgili kesin tavır almalılar bence. Müşteri kaybına uğramamak için böyle firmaları bünyelerinde barındırmamalılar....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbes -- 14 Ağustos 2017; 21:14:0 >
  • aynısını hepsiburada yapıyo.Bu sitelerden alışveriş yapmayınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozbes

    Konu eskimiş ama yazmadan geçemeyeceğim...
    KRAFT DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI - KRAFT DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI GIDA PAZARLAMA SAN. VE LTD.ŞTİ. ile SAMSUNGİZMİR ayni mağaza ve bu mağazalardan kesinlikle alışveriş yapmanızı önermiyorum. Gerek hepsiburada.com, gerek n11.com, gerekse gittigidiyor.com üzerinden satış yapıyorlar ve son derece saygısız, son derece kaba, son derece müşteri memnuniyetine önem vermeyen canlılar var bu şirkette..
    Özellikle firma yetkililerinden Kenan adındaki bir canlı mahlukat, müşterileriyle alay edercesine, dalga geçercesine konuşmakta, üstüne vazife olmayan tavsiyelerde bulunmaktadır. Göndermiş oldukları ürünler defolu çıkmakta, hatalı ürünleri değiştirmemektedirler. Olumsuz yorumları sildirmek gibi bir baskı kurdukları görülmektedir. Benim tavsiyem aman bu firmadan uzak durun..iNTERNET üzerindeki alışveriş siteleri de bu firma ile ilgili kesin tavır almalılar bence. Müşteri kaybına uğramamak için böyle firmaları bünyelerinde barındırmamalılar....

    Destekliyorum! Bu sahtekar firma yüzünden internetten beyaz eşya almaya korkar oldum. Kasten defolu mal gönderiyorlar, arayıp söylediğinde de servisi arayın deyip işin içinden çıkıyorlar. Bu yaptıkları yasal mı bilmiyorum ama yasalsa bile sahtekarlıklarını kitabına uydurmuşlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • n11 sürekli siliyor. yorumlara bakıyorum 1 yıldız verilmiş yorumu gör diyorum yorum yok diyor. buglu bi de. her satıcıda böyle
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arv3lo

    n11 sürekli siliyor. yorumlara bakıyorum 1 yıldız verilmiş yorumu gör diyorum yorum yok diyor. buglu bi de. her satıcıda böyle

    iyide 1 yıldız verildi diye illa yorum mu olmak zorunda? ben genelde yorum yapmam sadece puan veririm. Şuanda n11 bu oylama sistemi olarak önde kimse kusura bakmasın düşük mağaza puanı olan yerlerden alışveriş yapmayın. En az 1.000 ürün satmış ve mağaza puanı %98 olan yerlerden yapın.
  • Yaklaşık 10 ay önce ben de mikrodalga siparişi vermiştim aynı firmadan (samsungizmir) yine köşesi ezik gelmişti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozbes kullanıcısına yanıt
    Merhaba ozbes,

    Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

    n11.com
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.