Şimdi Ara

Mültecilere Avrupa Kapısı açıldı ( HABER KANALLARI DOĞRULADI ) [ ANA KONU ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
3
Favori
26.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • https://www.haber365.com.tr/gundem-haberleri/turkiye-avrupa-kapilarini-acti-h184994.html

    türkiye göçmenlere avrupa kapılarını açtı.

    türkiye avrupaya kara sınırından ve denizden bütün kapıları açtı. emniyet, jandarma, sınır birlikleri ve sahil güvenlik denetimleri durdurdu. başta suriyeliler olmak üzere göçmenlerin batıya geçişini serbest bıraktı.

    Mültecilere Avrupa Kapısı açıldı ( HABER KANALLARI DOĞRULADI ) [ ANA KONU ]



    https://twitter.com/ragipsoylu/status/1233138682196119553

    edit: ekran görüntüsünü düzelttim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 28 Şubat 2020; 0:51:45 >







  • Şehit haberlerini örtbas etmek için yaptıkları işe bak.
    Yok 1700 rejim askeri vurulmuş da bilmem ne olmuş da.
    Frag mı kasıyoruz lan biz?
    1700 öldürdük 100 öldük hesabı yapıp iç mi rahatlatıyoruz??
    Allah emeği geçenlerin evlerine ateşler düşürsün, aynı acıları versin.
    Hepsi ısmarlama haber yaptı gecenin aynı saatinde.
    Yatacak yeriniz yok SATILIK MEDYA!!!
    Bu habere aldanmayın tamamen odak değiştirmeye yönelik bir haberdir. Medyanın tekelde olduğunu biliyorsunuz zaten. Bu durumun akla yatar bir yanı yok surilerden kurtuluyoruz falan düşüncesine boşa girmeyin. Türkiye sadece gidişleri engellemiyor Avrupa sınırlarını açıp gelin demiyor yani. Zaten denizden botla gidebilen gidiyordu şuan sadece bizim kapıdan çıkıp onların kapısına giden yolu açtık e bi kapıyı açıyorsun ama karşı kapı kapalı.

    Eğer gerçekten gitmelerini isteseler bu leşlerin maaşlarını, ücretsiz sağlık imkanlarını vs. iptal ederlerdi. Hangi enayi mülteci bu imkanları bırakır ? Yayınları izleyin sınırda bekleyen 50 bin kişi bile yok ya da geçmeye çalışan. ülkede 5 milyon mülteci var göstermelik olduğu çok net.
    Böyle zamanlarda politika yapmayayım diyorum ama olmuyo. Yahu açtın tamam ama ya sonra? Rusyayla yakınlaştın s400 dedin Amerikayla aranı bozdun, Suriye dedin Esad inadın tuttu Rusyayla aranı bozdun, parasını ödedin s400leri alamayacaksın, önce Suriyelileri ülkeye bela ettin ekonominin içinden geçtin şimdi aç kapıları tüm Avrupayla aranı boz. Yahu neden kardeşim neden? Almayacaktın yada alıyorsan geri göndereceksin savaşın içine. Bugün kapıları açtın diye yarın adamlar komple ambargo uygulasa, kuzey kore gibi tek tabanca kalsak ne olacak bu ülkenin hali?
    Yaparım kardeşim bal gibi siyaset yaparım. Yaşananların, ekonominin, şehitlerin ve önümüzde başımıza gelecek her şeyin sorumlusu sadece recep tayyiptir. Aksini iddia eden gitsin a haber izlesin
    Reis artık bırak. Gerçekten yaptığın tüm siyaset iflas etti artık. Kötüde olsa 18 yıl yönettin ülkeyi. Bırak artık. Kenara çekil. Bu kafa yapısıyla her gün daha kötüye gidiyoruz. Olmuyor işte zorlama. Yaşlandın da artık. Git torun torba sev. Nebiliyim hayatta daha güzel yapacak şeyler var. Nereye kadar yöneteceksin bu ülkeyi?

    Gençliğimizi bitirdin, harcadın. Bari orta yaşımızı geçerken az bir gün yüzü görelim. Bırak artık. İstifa et. İstifa etmekte son derece onurlu olduğunu düşündüğüm bir davranış.
  • haber henüz iddia arkadaşlar. resmi bir bilgi geldiğinde düzeltilecek.
  • Ulan şu günde bile prim kasiyorsinuz be Allah belanızı versin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalan haber. çünkü bizim sorun rusya ile, almanya veya amerika ile değil.
  • buradan nasıl prim kastığımı düşünüyorsunuz acaba aptalmısınız ? bu mantıkla sizde bunu yazarak prim kasma peşindesiniz.

    ortada bir iddia var iddianın aslı varsa konu güncellenir devam edilir yoksa silinir zaten.
  • Böyle bir şeyin gerçek olma ihtimali yok. Saçma ve yalan bir haber.
  • çok fazla iddia dönüyor, internet çok yavaşladı. Ana akım medyada 9 şehit deniyor ama 34 civarı şehitten bahsediliyor. Yetkili ağızdan açıklama ne zaman olacak??
  • A haberde gördüm. Açılmış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 28 Şubat 2020; 0:29:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A haber açıldı diyor kapılar. Diyorlarsa doğrudur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boyle yalanlar ve kiskirtmalar yuzunden sosyal medya bloklaniyor. adam resmen linc cagrisi yapiyor .. DH de bu suca ortak oluyor.
  • ya ne kadar mantıksız bir söylenti.biz kapıyı açsak karşıda da da kapı var.adamlar duvar ve tel çektiler.bu suriyeliler nereye gidecek.kaldıkı biz Turkleri bile avrupaya zor sokuyorlar...
  • Mültecilere Avrupa Kapısı açıldı ( HABER KANALLARI DOĞRULADI ) [ ANA KONU ]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mültecilere Avrupa Kapısı açıldı ( HABER KANALLARI DOĞRULADI ) [ ANA KONU ]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mültecilere Avrupa Kapısı açıldı ( HABER KANALLARI DOĞRULADI ) [ ANA KONU ]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 28 Şubat 2020; 0:35:9 >
  • suriye kapısı açıldı avrupa değil !!!!!
  • Böyle zamanlarda politika yapmayayım diyorum ama olmuyo. Yahu açtın tamam ama ya sonra? Rusyayla yakınlaştın s400 dedin Amerikayla aranı bozdun, Suriye dedin Esad inadın tuttu Rusyayla aranı bozdun, parasını ödedin s400leri alamayacaksın, önce Suriyelileri ülkeye bela ettin ekonominin içinden geçtin şimdi aç kapıları tüm Avrupayla aranı boz. Yahu neden kardeşim neden? Almayacaktın yada alıyorsan geri göndereceksin savaşın içine. Bugün kapıları açtın diye yarın adamlar komple ambargo uygulasa, kuzey kore gibi tek tabanca kalsak ne olacak bu ülkenin hali?
    Yaparım kardeşim bal gibi siyaset yaparım. Yaşananların, ekonominin, şehitlerin ve önümüzde başımıza gelecek her şeyin sorumlusu sadece recep tayyiptir. Aksini iddia eden gitsin a haber izlesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

    ya ne kadar mantıksız bir söylenti.biz kapıyı açsak karşıda da da kapı var.adamlar duvar ve tel çektiler.bu suriyeliler nereye gidecek.kaldıkı biz Turkleri bile avrupaya zor sokuyorlar...
    Biz bunu 2011'de yapacaktık 2020 oldu yeni yapıyoruz. Senin dediğin gibi olmuyor bu arada orada yığılma olunca geri döneceklerini mi düşünüyorsun, baskı oldukça mecbur açmak zorunda kalacaklar. Biz farklı durumda değildik açtık kapıları aynısı olacak. Yanlış politika yapıldı yine, 2011'den beri bunu diyenlere demediklerini bırakmadılar ilk büyük olayda kapıları açtılar. Anlık kararlarla ülke yönetilmez ama yaptıkları hatadan dönüp sonunda açmışlar sınırları işte...
    Avrupa bizi kandırdı demişti sene 2017 falandı o gün bize vizesiz avrupa vaadi verip Suriyelileri geri yollamışlardı, ne para verdiler ne vizesiz Avrupa. O gün sınırların açılması lazımdı, sene 2011de güvenli bölge oluşturulması lazımdı. Durmadan yanlış, yanlış, yanlış sonuç bu oluyor işte.
    Ahmet Davutoğlu'nun gerçek hayatla kitapları karıştırmasının sonucu bu günlere getirdi bizi, Allah yardımcımız olsun.




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.