Şimdi Ara

Müjdat Gezen'den Abdulhamid'in Torununa Çirkin Sözler! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
3
Favori
38.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ne yalan söyleyeyim "Sultan"ı görüp söylediklerini duyunca ben de aynı şeyi düşünmüştüm
  • Osmanlıda Türklere etrak-ı biidrak deniliyordu.Bu söz de anlayıştan yoksun Türk anlamına geliyor.Sultanımız,Nilhan Osmanoğlu etrak-ı biidrak dese,alkış tutacak tiplerin,insanı şaşkınlık içinde bırakan yorumlarını,ağzım açık bir şekilde okuyorum.Tabi sultanımız,Nilhan Osmanoğlu bu sözü kullansa,haksız da sayılmaz,birde işin bu yönü var.Bakıyorum çevreme,atadan anlayışsız bir Türk olarak,çevremde anlayıştan yoksun bir sürü de Türk yok değil hani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gök Gürültüsü -- 9 Şubat 2017; 15:48:41 >
  • abdulhamdi in
    bilmem kaçıncı göbek torununun ne özelliği varda
    koruyup konu açıyosunuz burda
  • Az demiş ne var bunda, karı şöyle güzel şöyle seksiymiş beğendiyse ne olmuş diye yazanlar madem bu kadar çok seviyorsunuz bu kudurmuş herifi abazalığından kurtarmaya siz yardımcı olabilirsiniz belki. Artık nasıl yaparsınız onu orası size kalmış!
    Ha bir de her fırsatta küfrettiğiniz atalarınıza, Osmanlı'ya, küfretmeyin ki atam dediğiniz insana küfür edilmesine vesile olmayın!
  • Kadına güzel beğendim diyince, yani çoğu kişinin içinden geçen düşünceyi dışından söyleyen adama laf atıyoruz.

    Ama bir çok kişi söylediğinin tersi hayat yaşıyor. Hangisi daha edepsizce anlamak güç. Sürekli namus kelimesini ağzından düşürmeyen dindarların son yıllarda erkek, kız çocuklarına din okullarında tecavüz ve tacizlerini kaç kere okuduk değil mi? Sözlü tacizleri saymıyorum bile onlar haberlere bile çıkmıyor.

    Bu insanların yaşı gelmiş 70'e ve tüm medya gücünü vs. elinde tutan ve bu adamların açıklarını arayanlar 1 tane bile bizim toplumumuz tarafından namussuzca diye nitelenen bir davranışı tüm çabalarına rağmen ortaya çıkaramamışlardır.

    Ahlak nereden baktığınıza göre çok değişir kısacası.

    Zaten adamlar orada geyik yapıyor sohbettin ciddi bir tarafı yok. Yurtdışında Trump'ın eşi hakkında yapılan muhabbetleri görseniz aklınız çıkar. Gerçi onların kültüründe bunlara kızılmıyor ama bizde farklı.

    Bu muhabbetleri yapan adamlarda batı kültürünü benimsemiş insanlar o yüzden söylediklerini doğu kültürü ile değerlendirir, yargılarsanız çıkardığınız sonuç çok farklı yere gider.

    Kısacası bu konuda ki görüşüm bu.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oozed

    Çok normal.Türk tarihinde kadınlara ilgisi en çok olan yönetici Atatürk tür.Onculardan ne beklersin.Cengiz Han bile o kadar olamadı.

    Hz Muhammed'in çok sayıda eşi ve cariyesi vardı



    Ama bu bir olumsuzluk mudur



    Kötü bir şey midir- bence değildir



    Biz Atatürk'ün özel hayatını mı saygıyla anıyoruz



    Moratoryum ilan etmiş

    Ordusunu terhis etmiş

    Ekonomisini yabancı kayyuma devretmiş

    İstediğin toprağımı gerekli görürsen işgal edebilirsin diye Mondros mütarekesi 7.maddeye razı olup Musul'un İngilizlerce gerekli gördük işgal ettik demesine ses çıkaramamış

    Üstüne bizi iç anadoluda üç beş şehre hapseden Sevr anlaşmasına imza atmış Osmanlıdan



    Toprak ve savaş kazanarak kadınların seçme ve seçilme hakkı olan bir cumhuriyete geçmiş. Üstüne Hatay gibi muhteşem toprakları da kazanmış.



    Ha bak işte biz oraya bakıyoruz sizler gibi ahlak bekçiliği yapmıyoruz

    Ama iki yüzlülük yok- çok kadınla evlenmek ayıp günahsa bunu herkese uygula da göreyim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 9 Şubat 2017; 15:31:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >






  • Osmanlı Devleti'nin 1854 Kırım Savaşı'ndan sonra almaya başladığı dış borçları ödemeyecek duruma gelmesi üzerine kurulan kurum. Osmanlı Devleti 1854'ten sonraki yirmi yıl içinde on beş defa dış borç aldı. 5.297.676.000 altın Franka ulaşan borcun yıllık faizi de 300 milyon Franka varıyordu. Osmanlı Devleti bu borcun faizini bile ödemeyecek duruma gelince Ekim 1875'te Ramazan Kararnamesi yayınlandı.

    Türkiye Cumhuriyeti 1951 yılına kadar Osmanlı'nın taktığı borçları ödedi.
    Soytarılık yapma niyetindeyseniz Türkiye Cumhuriyeti için yapın.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surpentor -- 9 Şubat 2017; 15:34:34 >




  • Gerçek yüzlerini, cehaletlerini bu şekilde gösteriyorlar. Bir de utanmadan sanatçıyım diye geziyor ortalıkta terbiyesiz. Gerçek sanatçının bastığı topraktaki iz kadar bile değerin yoktur senin.
  • Verilmesi gerekenden daha mütevazi cevap vermiş Müjdat hoca.. Sen çıkıp adalar benim dedemin deyip toprak istersen sana böyle cevap az bile. ÖYLE SAÇA BÖYLE TARAK.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrQuN -- 10 Şubat 2017; 15:32:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az bile demiş
  • Çok değil bir kaç ay önce yanınızdan geçse tanımayacağınız kişiyi bir anda başınıza taç ettiniz. Hepiniz o kadar çakma o kadar yapmacıksınız ki azcık beyni olan biri sizi hemen çözüyor.

    Şu yorumlara bakınca bile hem Müjdat Gezen'e hemde burda kendi fikrini söyleyenlere yazdığınız nefret dolu sırf hakaret ve ayrıştırmaya yönelik yorumlarınız bile daha şimdiden toplum için ne derece zararlı varlıklar olduğunuzu anlamaya yetiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: carpenokte

    Tek kelimeyle yazıklar olsun, şu olayda bile kadına böyle söylenmemesi gerektiğine yönelik tepkileri cılız şekilde görüyorsak hepimize yazıklar olsun.

    Aha burdan tüm hainlere sesleniyorum, OSMANLI düşmanlarına sesleniyorum, bu sistemin ürettiği insan tiplerini bir süre daha görmeye devam edeceğiz lakin artık eğitim sistemi sizin gibi insanlar yetiştirmeyecek.

    Bunu da böyle bilesiniz. O pis düşüncelerinizi bir süre daha dile getireceksiniz ama inşallah bir daha hatırlanmamak üzere tarihin çöplüğüne gömüleceksiniz.

    O sövdüğünüz bizimse gurur duyduğumuz OSMANLI ruhu, o alçakça eleştirdiğiniz padişahların adı sanı hiç unutulmayacak.

    Sizin küfrünüz, çekememezliğiniz düzeninize çomak sokulmasından kaynaklıdır, o çomağı sokmakla kalmayıp komple düzeni bozduk, artık sizlerden yetişmeyecek.

    Saygı nedir bilen, hak hukuk nedir bilen, devlet vatan bayrak millet tarih ecdad osmanlı nedir bilen nesiller yetişecek.

    Ha istisnaları olur mutlaka ama inşallah sayıları şimdiki kadar fazla olmayacak..

    M. Gezen'in ne söylediğini dinlemedim ama gelen tepkilerden çok terbiyeli konuşmadığı anlaşılıyor ve bunu onaylamam mümkün değil. Diğer taraftan yazında büyük harfler ile OSMANLI yazman son yıllarda sıkça rastladığım Osmanlıcılık sevdası konusunda yazmamı gerektirdi.

    Osmanlı, tarih içinde Türk milletinin kurduğu devletlerden biri. Gurur duyacağımız tarafları elbette var. Ancak sadece pembe bir Osmanlı hayali ile yaşarsak burnumuz pislikten kurtulmaz. Osmanlı neden geri kalmış, neden hasta adam olarak batı tarafından paylaşılmış, hatalarımız neymiş, ders almış mıyız?

    Tarihten ders neden almıyoruz. Tarihten ders almıyorsak günümüzde ne oluyor en azından onu anlamaya çalışsak... Ülkemizin başbakanı ve diğer devlet büyüklerimiz "Osmanlıyı tekrar kurucaz, Saraybosna'dan Şam'a Osmanlı hayallerine kapıldı "
    Videosu daha taze :http://www.yeniakit.com.tr/haber/osmanliyi-yeniden-kuracagiz-54936.html

    -Biz daha doğumuzu PKK belasından temizleyemedik.
    -Biz daha Yunanistana karşı karasularımızı ve adamları koruyamıyoruz.
    -Biz daha KKTC'yi dünyaya kabu ettirememişiz
    -Biz daha yeni ordumuzdaki generallerin üçte birini fetö'den kaybettik , yine fetö yüzünden uçaklarımızın hepsini kullanacak pilot kalmadı orduda
    - Ülkemizde yüksek teknolojili ürün üretmediğimiz için her sene dışarıdan borç alıp tüketiyoruz. Adamlar istedikleri gibi ekonomimizle oynuyor

    Osmanlı Osmalı derken sana olacakları söyliyim:

    1-Güneyimizde PYD (pkk) devleti kurulacak
    2-Güneydoğumuzdan da toprak koparmak için karışıklık çıkaracaklar
    3-Biz milli hükümet kurmak yerine başkanlıkla uğraştığımız için içerisi karışacak


    ve biz hala nerede hata yaptığımızı bilmeden/anlamadan içeride "evet-hayır" , "Osmanlı-Yeni Türkiye- Türkiye" , "laik- dinci" tartışmaları ile pisliğe gömülmeye devam edeceğiz..




  • Nilhan Osmanoğlu senin gibi cahillerin sırtından geçiniyor.
    Napolyon gafını unutmadık
    Dedesinden habersiz torun: Nilhan Osmanoğlu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surpentor -- 9 Şubat 2017; 15:52:44 >
  • flood670 kullanıcısına yanıt
    Yakın tarihi özetlettirme bana şimdi, tek parti dönemi bittikten sonra ilk seçimde kimin kazandığına bakarak heykelleri kimin diktiğini gayet iyi bir şekilde görebiliyoruz. Tabii işinize gelmediği için darbe üstüne darbe yaparak halkın nasıl koyun sürüsü olması gerektiğini çok iyi gösterdiniz. Daha da yazardım da üslubun benimle tartışacak seviye de değil. Beğenmeyen heykelini de alıp gidebilir bu ülkeden.

    Ayrıca tarihi ders kitaplarından ibaret sanan bir cahil daha
  • 3 Kere dinledim yine de ne dediğini anlamadım biri yazabilir mi?
  • sözde aydınların, sanatçıların maskesi tek tek düşüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heykeller burada ve hep burada kalacaklar zoruna gidiyorsa dedelerinin yaptığı gibi İngiltere'ye veya Amerika'ya gidebilirsin.
    Biliyorum ben sizin tarihinizi, onlarıda fetö yazdı merak etmeyin hala o hainin uydurduğu hikayeleri sayıklıyorsunuz sizi gidi Yossi Kohenciler sizi
  • Benim de dedelerim Yugoslavya'nın en zenginlerindendi zamanında. Ben de gidip orada hakkımı arayayım bari.
  • Az bile söylemiş. Türkiye'den miras talep ediyormuş.. alır o mirası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.