Şimdi Ara

MUHTEŞEM YENİ KAMPANYA! Anavarza Gurme Serisi %20 İndirim Kodu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
10
Favori
22.389
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugur2005


    quote:

    Orijinalden alıntı: malitoprak91


    quote:

    Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

    birader yanlış anlaşılmasın ,sölemek istemiyordum n11 de yorumda yazmadım ama burda görünce söylemeden edemicem.senden aldığım bal çok kötüydü yiyemedik çöpe döktüm

    Abi sen çok ilginç birisin. Damak tadın da öyle. Benim balım sana yaramaz. İyi niyetli de değilsin. Varsa bi sıkıntı bana yazardın lakin gelip burada yazıyorsun. Ki yaz yani sıkıntı yok. Selametle.

    n11 deki altınkovan siz misiniz?

    BalPiri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İlk yorumu yazan arkadaş dogru söylemiş.Hayatında gerçek bak yemeyenler bilmez.Bu balların içine şekeri basıyorlar.Köyden birinci elden yani ureticiden aliyoruz 50tl nin aşagisinda kolay kolay bulunmaz orjinal bal

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bala şekeri basıp fiyatı 70 tl yazıyorsun alan o süper organik bal, bal zaten bu fiyatın altında olmaz diye bayıla bayıla yiyor. Ne uğraşacaksın test falan fiyat yüksekse bal iyidir!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JohnLocke. kullanıcısına yanıt
    Kime göre neye göre 50 tl mesele. Diyanet mi açıklıyor bundan aşağı olmaz diye fitre mi bu. Ben arkadaşın babasından alıyorum 2 senedir aydında kendi kovanları var çiçek balı 25 tl.
  • edgar1899 kullanıcısına yanıt
    Olabilir.Tanidik olur bedava da verir.Demek istedigim bu piyasadakilerin gerçek bal olmadıgıdır.Yoksa alıp veremediğim yok bunlarla.Amacim sadece bilgilendirmek.Bize de tanidik bedava getiriyor.O zaman organik bal bedava veriliyor diyemem degil mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JohnLocke.

    İlk yorumu yazan arkadaş dogru söylemiş.Hayatında gerçek bak yemeyenler bilmez.Bu balların içine şekeri basıyorlar.Köyden birinci elden yani ureticiden aliyoruz 50tl nin aşagisinda kolay kolay bulunmaz orjinal bal

    Forum olarak cok sig olmaya basladiniz. Denetleyen kurumlar var ballari ve yuzlerce analizden geciyor. Konusmak iyi hos ama karalamak cok yanlis.



    Buradan Kontol Edilebilir : http://www.anavarzabal.com/bal-analizi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler. Toplam 3 kavanoz aldım bende. Deneyelim görelim.

    Bu arada artık okumaktan sıkıldım; Balın kilosu o olmaz bu olur şeklinde yorum yapan arkadaşlar gerekçelerini belirtsin ki bizde bilelim.

    Nedir bu balın girdi maliyetleri? 1 sezonda 1 kovanda kaç kg bal üretilir ve ne kadar bir maliyet olur. Bunları yazın ki biz tüketiciler de fikir sahibi olalım.

    Adam gitmiş 20 tane kovan ve arı almış. Arıları çoğaltmış, bir kış mama ile beslemiş, sonraki sene beklentisinin altında bir üretim ile satış yapıyor ve diyor ki benim maliyetim bu kadar, kurtarmıyor. bu yanlış arkadaşlar. Kesinlikle ilk yatırım maliyeti sonraki yıla direk yansıtılmamalı ve düşük verim ile geçen ilk sene de diğer yıllara referans olmamalı.

    Bal maliyeti için; işletme masrafı (Yıllara yayılmış kovan maliyeti ve sağım/bakım ekipmanları ile mevsimlik kovan nakilleri gibi) , arı bakımı, arıların sürdürülebilirliği, hastalık riskleri, veriliyorsa kışın mama ücretleri, petek maliyeti, ve bunun gibi masrafları olmalı. Sana yılda geçimin için gerekli olan para üzerinden maliyet ve kar hesabı olmaz.

    Şunu da söylemek gerekli; özel üretim yapıyorsundur, talep çok yüksektir o zaman maliyetten ziyade arz talep fiyatı belirler, karakovan balları gibi. ben standart kovan üretimi için konuşuyorum.




  • JohnLocke. kullanıcısına yanıt
    Bana özel bir fiyat olsa burada o şekilde belirtmem sanırım. Satış fiyatı bu dışarıda bu fiyat yani.

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alanlar memmunsa biz de bı deneyelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 den 39,90 a ücretsiz kargolu olarak aldım, çok anlamam ama tadı güzel esas kestaneyi denemek lazım
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Balı satan yerin analizine güvensen ne olur güvenmesen ne olur?
    Türkiye'de denetim mekanizması ne kadar oturmuş da bu kurumlara güven olsun..
    Bal konusu manipülasyona çok açık , 100lerce analiz yapıp bu bal sahtedir desen de 2 ay sonra başka bir hileyle daha önce 100 analizden sahte raporu alan bir bal yine aynı analizle orijinal çıkabilir.

    Bu noktada dünyanın en güvenilir bal testi firması Almanyada'dır ancak Türkiye'den balını buraya gönderip test ettirecek babayiğit nadirdir.
    http://qsi-q3.de/en/start/

    Dolayısıyla arzın bu kadar düşük , talebinde bu kadar yüksek olduğu bir üründe insanların sürekli şüphelenmesi normaldir.
    Bu durumda da en iyisi tanıdık bildiğin güvendiğin biryerden almak..
    Ondan başkası her zaman şaibeli olabilir.




  • Bal üreticileri bir zeytinyağı üreticileri iki bunlar piyasayı habire yükseltme peşinde. 3 lira eksik olsa hemen sahte yok bu fiyata olmaz yok benimki gerçek organik vs savunma. Kanıt oturma organları. Ne bir analiz ne bir rapor ne bir belge vs hiç bir şey yok. Büyük firmalar bile hile olabilirken bunlara guvenecegiz neden sebep yok.



    Her konuyu böyle manipüle ederler. Ucuz az buçuk düşük almak onlara göre imkansız. Adam 10 ağaç 15 kovan ile bütün bir yıl yüksek standartlarda yaşamak peşinde. Öteki tarafta onbinlerce ağaç kovan ile yüz milyonlarca yatırım ile aynı kefeye koyuyor kendini.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazartesi sipariş verdim. Salı en geç kargoda dendi ama çarşamba oldu halen kargoya verilmemiş. Fabrikada yoğunluk var demişti yetkili. Gerçi fabrika diyince de işgillenmiştim biraz
  • 4 kg keven balı gelmiş. Sipariş verdim umarım güzeldir. Çok gaza geldim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metulen

    Pazartesi sipariş verdim. Salı en geç kargoda dendi ama çarşamba oldu halen kargoya verilmemiş. Fabrikada yoğunluk var demişti yetkili. Gerçi fabrika diyince de işgillenmiştim biraz

    kolay değil hocam bal yapmak adamlar arı gibi çalışıyolarmış fabrikada
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kacanga


    quote:

    Orijinalden alıntı: metulen

    Pazartesi sipariş verdim. Salı en geç kargoda dendi ama çarşamba oldu halen kargoya verilmemiş. Fabrikada yoğunluk var demişti yetkili. Gerçi fabrika diyince de işgillenmiştim biraz

    kolay değil hocam bal yapmak adamlar arı gibi çalışıyolarmış fabrikada

    onlar fabrikada.kimileri ot bitmez dağlarda ter döküyolar bal yapmak için .tüm kimya bilgileriyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kacanga kullanıcısına yanıt
    aynen, arı gibi çalışıyorlar galiba
    Dolum tesisi filan dese iyiydi.
  • @kacanga @ufuk-34JD58 @metulen arkadaşlar 22 yıldır bal üretimi yapıp, bu balı ihraç edince haliyle fabrika kurmak gerekiyor.

    Biraz sabrederseniz ürünleriniz elbet gelecektir. TV reklamındaki ballardan almadınız emin olun, 7kg eritilmiş toz şeker gelmeyecek kapınıza :)

    Bu arada kampanya halen devam ediyor, yarın son gün sanırım. Balparmak vb. kaliteli market ürünleri alıyorsanız, Anavarza ballarınıda muhakkak seveceksinizdir.
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Bal gurmesi değiliz belki ama şeker mahsulü bal alacak kadar da saf değiliz. Bizimkisi biraz takılmaktı. Öyle hissetsem zaten girişmem bu işe Bir gün gecikme ile kargoya verilmiş. Normalde sorun olmazdı ama kargolar artık ertesi güne sipariş teslimi yapmıyorlar. Maazallah kargoda hafta sonu kalınca da ya kaybediyorlar ya geri iade. bu ara çok sıkıntı yaşıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.