Şimdi Ara

mühendis olmak isteyenlere yardımcı olabilirim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
23
Favori
4.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Harita mühendisliği hakkında bilginiz var mı hocam ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilkenti nereye koyarsınız hocam?
  • kusura bakma hocam ancak sabancı, koç ve bilkent üçlüsünü diğerleri kategorisine koyman oldukça matıksız bir davranış oldu. Suanda ülkemizde bilimsel araştırma için en çok tübitak desteği alan okul mesela sabancı üniversitesi hemen peşinden odtü gelir. Undergrad ögrenciyken makale yazabilme imkanının açık olduğu, hocalarının öğrencileriyle çok alakadar olup herhangi bir şekilde göz ardı etme durmumunun olmadığı, asistan öğrenci ilişkilerinin öğrenciler arası ilişkilerden farksız olduğu, p&g, ünilever, avl gibi firmaların öğrenci kapabilmek için kovaladığı, erasmusta anlaşmalı olduğu üniversitelerin avrupanın en üst seviye üniversiteleri olduğu bir yer mesela. bu sabancıydı. koç ve bilkentin bunlardan aşağı kalır yanı yok. Ancak sabancının en büyük avantajı öğrenci başına düşen akademik kadro sayısıdır. Eee bursuz öğrenciden boşuna 60k istemiyor yıllık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: brokengineer

    kusura bakma hocam ancak sabancı, koç ve bilkent üçlüsünü diğerleri kategorisine koyman oldukça matıksız bir davranış oldu. Suanda ülkemizde bilimsel araştırma için en çok tübitak desteği alan okul mesela sabancı üniversitesi hemen peşinden odtü gelir. Undergrad ögrenciyken makale yazabilme imkanının açık olduğu, hocalarının öğrencileriyle çok alakadar olup herhangi bir şekilde göz ardı etme durmumunun olmadığı, asistan öğrenci ilişkilerinin öğrenciler arası ilişkilerden farksız olduğu, p&g, ünilever, avl gibi firmaların öğrenci kapabilmek için kovaladığı, erasmusta anlaşmalı olduğu üniversitelerin avrupanın en üst seviye üniversiteleri olduğu bir yer mesela. bu sabancıydı. koç ve bilkentin bunlardan aşağı kalır yanı yok. Ancak sabancının en büyük avantajı öğrenci başına düşen akademik kadro sayısıdır. Eee bursuz öğrenciden boşuna 60k istemiyor yıllık.

    katılıyorum. sabancı ve bilkent bence favori iki okul




  • Hayır ben mesajımda sadece doktorlar iyi maaşla çalışır gibi bişey söylemedim zaten. Tabiki kimin ne kadar kazanacağını Allah bilir. Rızık meselesi bu. Ama üstte alıntıladığım arkadaş mühendislerin çok rahat hayat sürdüğünü söylemiş baya bir genelleme yapmış o yüzden öyle bir açıklamada bulundum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklindaki ikinci meslek mimarlik aslinda yazmayi da dusunuyor odtu mimarlik, icinde bir ukte kalir diye dusunuyorum ben de, tercihi yapan ben olmadigim icin fazla bir sey sormayacagim hocam tesekkurler.
  • arkadaşlar cevap yazacağım ama şu anda çok uykum var. Kusura bakmayın lütfen
  • Güzel konu eline sağlık ben işlemcilerle çalışmak istiyorum çalışma prensibi falan o alan üzerine yoğunlaşmak istiyorum ve nihai hedef yurtdışı birşeyler üreten bir firmada çalışmak, koç ve boun ee hariç herşey tutacak gibi hocam bana bölüm ve üniversite tavsiyesi yapar mısın sebepleriyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Odtü havacılık , itü otomotiv icin secilebilir. Asıl onemli olan meslegini sevmektir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Etunbak

    Güzel konu eline sağlık ben işlemcilerle çalışmak istiyorum çalışma prensibi falan o alan üzerine yoğunlaşmak istiyorum ve nihai hedef yurtdışı birşeyler üreten bir firmada çalışmak, koç ve boun ee hariç herşey tutacak gibi hocam bana bölüm ve üniversite tavsiyesi yapar mısın sebepleriyle

    Tobb ee düşünebilirsin hocam tobb da işlemci labaratuvari var. Kasırga diye araştırırsan bulursun. Hatta burda staj yaptıktan sonra apple in işlemci bölümünde ise giren birisi var 2015 yılında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Boğaziçi Matematik

    Akıllarda tek soru;

    Mühendislikte üniversitenin önemi?
    Onemi yok cogu kisiye gore..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diğerize D kullanıcısına yanıt
    Bilkent koç’un yanına yaklaşamaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj dikkat D kullanıcısına yanıt
    Hocam uyandınız mı?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.