Şimdi Ara

Mühendis Olacak Çocuk! Kitabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mühendis Olacak Çocuk! Kitabı


    Çocukları da unutmadı: Mühendis Olacak Çocuk!
    Mühendisinoğlu Egemen Koray Beyli, anne-babalar için çalışmalar yürütürken çocukları da unutmadı. Genç okurlar için kaleme almış olduğu Mühendis Olacak Çocuk! isimli serinin ilk kitabı olan Sihirli Aletler isimli kitap da Yediveren Çocuk markasıyla yayımlandı.

    Mühendislerin kullandıkları birçok alet, çocukların sevecekleri ve anlayabilecekleri bir üslupta kaleme alınırken, çocukların kendi kendilerine aletler icat edebilmeleri için yönlendirmeler de bulunuyor. Komik bir anlatım ve karikatür çizimlerle çocuklara mühendislik ve fizik konuları severek aktarılıyor.
    Mühendisinoğlu Egemen Koray Beyli, serinin diğer kitaplarının da yakın bir zaman raflardaki yerini alması için çalışmalarına devam ediyor.

    Çocuğun İçin En İyisini Seç
    “Adını tek nefeste telaffuz edemediğiniz hiçbir bileşeni, araştırmadan çocuklarınız için kullanmayın.” Yapmış olduğu paylaşımlarla bebek ve çocuklar için kullanılan birçok ürünü derinlemesine analiz eden, ürünlerin bebek ve çocuklar için fayda ve zararlarını araştıran, hammaddeleri ve içeriklerini inceleyerek gizlenen ve saklanan noktalarını tespit eden ve birçok ebeveynin bilgilenmesine yardımcı olan namıdiğer Mühendisinoğlu Egemen Koray Beyli’den anne ve babalar için yönlendirici bir rehber.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.