Şimdi Ara

Muharrem İNCE Parti Kuruyor. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
0
Favori
19.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
163 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gerçekse KK sonunda hedefine ulaşmış demektir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muharrem İnce'nin kuracağı bir parti rahatlıkla %10 barajını aşar ve meclise girer.Meral Akşener gibi MHP'den ayrılan bir isim barajı aşabiliyorsa Muharrem İnce haydi haydi aşar.


    Şunu kabul edin ya da etmeyin Muharrem İnce'de hatiplik yeteneği var.Adam konuştumu kendisini dinletiyor.Dahası CHP içinde olup mevcut yönetimden rahatsız olan çok insan var.Bunlardan da ciddi bir oy alabileceğini düşünüyorum.Ayrıca halkın arasına giren-çıkan birisi ve muhafazakar seçmenin dilinden de anlayan bir yapısı var.Bu nedenle bu kesimden de oy alabileceğini düşünüyorum.Hali hazırda barajı rahatlıkla aşabilecek bir potansiyeli var.Yeter ki dört elle buna çalışsın.

  • Yüzde 5 toplar oturur, akape ile kankalık yaparsa biraz paralanır, dsp gibi dalkavuk solculuğu yapabilir veya mehape gibi toptan satar partiyi, cehape fazla oy kaybetmez yüzde 1-2 anca, cehapenin içindeki işe yaramazlar temizlenmedikçe yerinde say marş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • uzun ince bir yoldayım   artık tüm siyasetçiler iyice zıvanadan çıktı  

  • Parti sloganı Kimine ince kimine kalın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya adamın yeni parti kurmasının oyları böldüğü falan yok.


    Bir ittifağa girer, baraj işini atlatır zaten. Ayrıca artık önemli olan Cb seçimleri, onda da İnce de adaylığını koyunca AKP adayının oyu yükselmiş olmayacak. Ne bu tantana?


    Ayrıca İYİ Partiliyim ama CHP'li olsaydım Sezginli, Kılıçdarlı CHP'ye değil İnce'ye verirdim gözüm kapalı şekilde.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 1 Ağustos 2020; 5:29:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşey güzel birlikte

    Ne hacet başka sevince

    Çiçeği dikince

    İnsanı sevince

    Biraz da ince ince

    Severiz güzeli genç ise




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 31 Temmuz 2020; 15:6:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç düşünmeden oyumu vereceğim parti olur. Oyları bölüyormuş falan hikaye. oyunuzu bu partiye vererseniz oy bölmüş olmaz ana muhaletfet bu parti olur :) chp ymiş artık ne cumhuriyetçi ne de halkçı bay bay kemal

  • CB seçimi kaybedildi bunu artık sindirseniz iyi olur. Bir kısım muhalif adama neden çirkefe yatmadın (İBB seçimi tekrarı gibi) diye kin besliyor. Arkadaş siz şaka mısınız ?


    Kızacaksanız anın ruhunu kavrayamayan ve hapisten aday olup oy bölen Seloya, kazanma şansı sıfır olmasına rağmen MHP'ye inat aday olan Akşener'e, 30bin sandığa müşahit bile yerleştiremeyen ve oy takip sistemi 2 saat içinde pert olan CHP ye kızın. Temel Karamollaoğlu dışında kimsenin aday olamaması gerekirdi (AKP tabanıyla geçiş çok fazla. Bu basit siyasi manevrayı bile kavrayamıyorsunuz.


    Muhalefet 2.tura oynamak yerine Erdoğan'ın karşısına ORTAK adayla çıktığında ne olduğunu gördük. Bütün büyükşehirler kazanıldı. Uyanın artık yahu. Kurtulun bu sol ukalalığından. Ali Babacan ve Davutoğluyla ittifak yapabiliyorsanız İnce'nin partisiyle hayli hayli ittifak yapabilirsiniz. Ama sanırım sizin derdiniz başka.


    Parti içinde Kılıçdarı bile yenemiyor diyorsunuz da yahu 50 senelik CHP'li eski kurtlar bile "Atatürk dirilse şuanki yapıda delegelerden aday olacak kadar bile oy alamaz" diyor.


    İnce'nin aldığı oy konjektürel değil gerçektir. 20-24% arası debelenen partisinin 8 puan üstüne çıkmıştır. Ecevit'ten sonra ilk defa bir sol aday %30 barajını aştı. Hemde bunu karşısında bir cephe varken (AKP+MHP+BBP) solo aday olarak yaptı. Bunun önemini AKP'liler anladı, CHP içindeki Kürtçü klik anladı, Canan Kaftancıoğlu ekibi anladı ama alık solcular hala anlayamıyor. Ak troller bile çaktırmadan adama sempati besliyor her tweetinin altında yüzlerce AKP'li yorum yapıyor.


    Asıl şu CHP'nin aldığı oy konejktüreldir. AKP karşısında en büyük muhalif parti olduğu için insanlar zorunluluktan CHP'ye oy veriyor. Kılıçdaroğlu kimse için umut falan değil. Herkes şunlardan bir kurtulalım da sonrasına bakarız modunda. CHP'nin gerçek Atatürkçü tabanını illallah ettirdiniz farkında değilsiniz.


    Size kalsa her seçimde AKP bu sefer kesin gidiyor zaten. Şimdi de bu üstün tahmin yeteneğinizle %1 alamaz , %5 alır oturur gibi harikulade tahminler yapıyorsunuz. Yine ve yeniden yanılıyorsunuz. Merkez sağın peşine takılıp kendi kuruluş ilkelerinize ihanet ediyorsunuz.


    İnce parti kurarsa maddi manevi bütün gücümle arkasında olurum. Kendisi dışında Mansur Yavaş'ı da gönülden desteklerim. Ekrem İmamoğlu'nu konejektürel olarak desteklerim. Muhalefetin adayı Ekmeleddin, Abdullah Gül ve benzeri biri olursa sandığa bile gitmem.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA-kktc -- 31 Temmuz 2020; 15:8:4 >




  • Yapacağını zannetmem, Chp'ye iktidar ışığı çakmışken türk solunun rte'den sonra en büyük nefretini kazandırmaz kendine.İnce'nin daha Chp'de yolu var, Kemal Bey 72 yaşında CHP önümzüdeki seçimi kazansa da kaybetse de son siyasi seçimi olacak.Muharrem İnce ise henüz 56 yaşında.

  • Konudaki ikinci mesajım olacak ama ben AKP'ye de şuanki CHP'ye de başlarım.

    Ben zenginleşmek, özgürleşmek diyorum; AKP Ayasofya diyor, sefalet fetişliği yapıyor, YCHP Suriye'de ne işimiz var diyor.

    Endüstri 4.0, özgürlük diyen Muharrem İnce ikisinden de 100 kat İYİDİR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 31 Temmuz 2020; 15:18:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lazer__ kullanıcısına yanıt
    Başım yastığa değ”ince” düşünürüm İnce ince
    hayatı sev”ince” deveye bin”ince” insanı ...”ince” birde ohh değ”ince” Gel bağam muarrem

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yorumlara bakıyorum da çoğu kişinin Cumhurbaşkanlığı seçiminin iki tur olduğundan haberi yok sanırım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Long Nightt

    Muharrem İnce'nin kuracağı bir parti rahatlıkla %10 barajını aşar ve meclise girer.Meral Akşener gibi MHP'den ayrılan bir isim barajı aşabiliyorsa Muharrem İnce haydi haydi aşar.


    Şunu kabul edin ya da etmeyin Muharrem İnce'de hatiplik yeteneği var.Adam konuştumu kendisini dinletiyor.Dahası CHP içinde olup mevcut yönetimden rahatsız olan çok insan var.Bunlardan da ciddi bir oy alabileceğini düşünüyorum.Ayrıca halkın arasına giren-çıkan birisi ve muhafazakar seçmenin dilinden de anlayan bir yapısı var.Bu nedenle bu kesimden de oy alabileceğini düşünüyorum.Hali hazırda barajı rahatlıkla aşabilecek bir potansiyeli var.Yeter ki dört elle buna çalışsın.

    Hitabet gücü ve akıllıca hareketleri konusunda size katılıyorum ama hırsı çok fazla ve hırsı büyük insanlar önce kendine sonrada bize zarar verecektir. Kendi adıma bagıran çagıran insanlardan korkmam ama hırslı insanlardan korkarım, amaçlarına ulaşmak için yapmayacakları yoktur.


    CHP den rahatsız olan kesim mutlaka vardır ancak bu kesim seçimlerde muhalefet olarak iktidara karşı bileşmeyi mi seçer bölünmeyi mi? Bence birleşmeyi seçerler. En basit başka bir örnek DSP bi dönem yine seçimler öncesi hareketlenmişti, CHP ye karşı olanlar oraya yöneldi ne varlık gösterdi? Hatta Mustafa Sarıgül CHP ye kızıp oradan aday oldu seçilebildi mi?


    İnsanlarımız eskiden dediğiniz gibi bakardı olaya ama şimdi daha farklı bakıyorlar. Ben kendi adıma bagrınan insanlardan sıkıldım. Süleyman Demirel gibi nükte ile lafı gedigine koyan insanlara ılımlı bakıyorum sonuçta bizler Nasrettin

    Hocayla aynı milletteniz. Halkta bana göre artık ılımlılık istiyor. Muharrem ince ise o ılımlılıgı veremiyor. Bundan bi 10 - 20 sene önce olsaydı evet Muharrem İnce işi götürürdü derdim.





  • Bu adam güvenilmez, popülist, yalakalığı adet edinmiş, ideolojik olarak bağlı bulunduğunu iddia ettiği değerleri, kendi çıkarları uğuruna 5 dakika içerisinde satabilecek bir adamdı bence. En başından beri fikrim bu, hatta arkadaşlarıma böyle söyleyince "iyi, buna oy verme de Tayyip'e yarasın" gibi şeyler işittim hep. Günün sonunda ehveni şer deyip İnce'ye oy verdim tabi. Fakat ne yazık ki tam da düşündüğüm gibi bir adammış.


    Türkiye'de müesses büyük partiler ve gündemdeki önemli siyasetçiler ömrünü doldurmuştur, devirleri yaşanmış ve bitmiştir. Ali Babacan'la, Davutoğlu'yla, İnce'yle, falan olmaz bu yenilenme işi. Siz kimsiniz ki partiniz ne olacak? Türkiye'de artık "farklı siyaset" diye bir şey yok. Siyaseti RTE liderliğindeki AKP politikaları, AKP lisanı ve AKP düsturu domine etti, bütün siyasi partileri kendi çizgisine çekti. Ben bu çizgiye asla oy vermem. Her oy vermediğimde etrafımdan laflar işitiyorum "AKP'ye yarıyor!" diye. Farkında değiller ki kime oy verirlerse versinler AKP diline, AKP tarzına oy verecekler. Bu memlekette farklı bir siyasi hareket, yeni yüzler, çağdaş vaatler gelmedikçe oy vermem ben artık. Hiç değilse oy vermeyin de seçimlerde katılımı düşürerek yapılan seçimin meşruiyetini sarsın, sizin vermediğiniz oya talip olacak siyasi hareketler peydah olsun. Bakın o zaman herkes nasıl verilmeyen yüzde 30'luk, 40'lık oy için size İsveç vatandaşı gibi davranacak.





  • Bu kim secim gecesi ortaya çıkmayan ibiş değil mi kimden emir aldi acaba yoksa saraydan mi yeni bir muhalefet oyunu bölücü parti icin

    Her seçim konusunda yazmaktan gına geldi bizim secim sistemimizde baraj ve 2 blok var bu 2 ci muhalefet blogunda yer alan en güçlü partilere (baraj üstü garanti olanlar) oy atmazsaniz oy çöpe atılıyor daha doğrusu iktidar partisine yarıyor. Baraj alti her oy iktidara kolktuk kazandırıyor. Muhalefetin bölünmesi onu ufak lokmalar haline getiriyor.

    Eski sağ sol ayrımı kafasıyla Alevi Sünnî ayrıştırarak Seçim kazanamazsiniz Muharrem de kalin kafalınin teki bu eski politikalara oynuyor.(buda farkli bir tur yobazlık) Atatürk kimsenin tekelinde değildir.

    Karşılık vermenin yolu tek bilek halde girip çıkmaktır. ama muhalefet blogunun adam gibi bir aday koyması da sarttir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 31 Temmuz 2020; 15:36:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Umarım CHP içinde büyük değişime sebep olur bu hareket. Yoksa kötü muhalefet yüzünden ülkemiz daha da kötüye gitmeye devam edecek.


    Muhalif kesimin acilen değişime uğrayıp hükümeti terletecek seviyeye ulaşması gerekiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atarım bir oy valla. kürtçü olmasın çamurdan olsun bizim olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.