Şimdi Ara

MSI GL65 LEOPARD 10SCXR-061XTR DENEYİMİM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
3
Favori
6.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MetalWave kullanıcısına yanıt
    Hocam witcher3 de mağaralarda karanlık oluyor demiştiniz, msı' rgb kısmını movie yapın karanlık yerleri daha iyi aydınlattığını fark ettim birnevi hdr gibi. MSI GL65 LEOPARD 10SCXR-061XTR DENEYİMİM

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kshr24 K kullanıcısına yanıt
    Tabi ki

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Batuhanssss B kullanıcısına yanıt
    alır almaz elimdeki 4 gb ı ekledim 12 gb şuan yetiyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konuya bir güncelleme yapmak isterim. Bugün itibari ile bilgisayara 8Gb daha ram ekledim. Şuan Çift kanal olarak 16Gb boyutunda devam ediyorum. Performans artışı fark edilecek boyutta artırdı. İşlemler serileşti. Montajı yine kendim yaptım. Sıkıntısız bir şekilde gerçekleştirdim.

    Ram ne kullandın arkadaş diyecek olanlar için hemen söyleyeyim, Bilendenal.com sitesinden 275,36 ₺ aldım. BigBoy 8Gb DDR4 2666Mhz CL19 şeklinde olan rami sipariş ettim. (https://bilendenal.com/Bigboy-8GB-DDR4-2666-MHz-CL19-Notebook-Rami-B26D4SC19_8G.html) "Link isteyen için"

    Yıllardır internet üzerinden alış veriş yapıyorum. Böyle ilgili firma çok az. Siparişi gece vermiştim destek ekibine yazılı olarak doğrulatmak amaçlı yazdım kullandığım bilgisayar ile uyumlu mu değil mi diye. Gece 03:40 gibi cevap gelmiş uyumlu diyerek. Daha sonra ayrıyeten sabah 09:30 - 10:00 sularında telefon numaram arandı. Sesli bir şekilde doğrulama yapılmak için. Oradan da onayı aldık ve öğlenden sonra kargoya verilmişti. Ankara dan çıkış yaptı kargo 1 gün içerisinde ulaştı. Paket içeriği insanı mutlu edecek cinsten. Bir kahve ve günümüzün anlam ve önemini taşıyan maske yollamışlar. Çok teşekkür ederim. Böyle küçük hediyelerle bile insanı mutlu edebiliyorlar.


    Naçizane deneyimlerimi aktarmak istedim. Bence firma sadece ram depolama gibi ürünlerin yanı sıra bilgisayar donanımlarının bir çoğuna girse bir çok kullanıcının tercihi olur diye düşünüyorum.


    Sonuç olarak Sıkıntısız bir alışveriş idi. Siteden çok memnun kaldım.





  • aKvs kullanıcısına yanıt

    Bir şey sorabilir miyim? Windows üzerinde kontrol ettiğinizde 144 Hertz olarak görünüyor mu? Ben de gl63 var ancak 120 hertz yerine 60 hertz görünüyor da.

  • Pegasus J. Crawford kullanıcısına yanıt
    MSI GL65 LEOPARD 10SCXR-061XTR DENEYİMİM

    Sıkıntı yok hocam.

  • aKvs kullanıcısına yanıt

    Hocam bendeki sorunu nasıl çözebilirim? Driverlarım güncel olmasına rağmen düzeltemedim



    https://forum.donanimhaber.com/120-hertz-yerine-60-hertz-aliyorum--145787236#145787236




    edit: püüüüü yazıklar olsun, opsiyonel seçenekmiş. neyse zaten 5.5e almıştım

    MSI GL65 LEOPARD 10SCXR-061XTR DENEYİMİM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pegasus J. Crawford -- 3 Ekim 2020; 0:20:40 >




  • Merhaba hocam cihazın arkasında ram yerinin kapağı var mı yoksa rami eklemek için komple sökmemiz mi gerekli?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatsune Miku -- 9 Ekim 2020; 23:22:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aKvs kullanıcısına yanıt
    Bu siteye yapılan bu tür olumlu yanıtlar benim de dikkatimi çekti. Bu arada fiyatlar da uygun hoş bir site.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arka kapağı komple sökmeniz gerek, üreticilere sormak lazım bu kolaylığı neden kaldırdıklarını :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Komple sökmek gerek 12 13 tane vida söküyoruz bir pana ya da kredi kartı yardımı ile sökülüyor. Basit bir işlem. Tırnakları zorlamamakta fayda var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar hocam bende bu cihazı almayı düşünüyorum.

    1. Sorum ssd okuma yazma değerleri nedir?

    2. sorum Wifi6 ve Bluetooth 5.0 mı var cihazda? 3.sorum cihazın ekranında karanlık ortamda ısık sızması ve ghost oluyor mu? Lütfen cevaplar mısınız? Cevabınıza göre hareket edeceğim. Şimdiden teşekkürler😊


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykut453 A kullanıcısına yanıt

    Ekte istedğiniz verileri paylaştım. Işık sızması ve ghost olayına ben tanık olmadım. Karanlıkta bir fotoğraf çekerim unutmaz isem. Wifi modülü WİFİ 6 AX201 içindede 5.0 mevcut diye biliyorum.

    MSI GL65 LEOPARD 10SCXR-061XTR DENEYİMİM


    MSI GL65 LEOPARD 10SCXR-061XTR DENEYİMİM




  • MSI GL65 LEOPARD 10SCXR-061XTR DENEYİMİM MSI GL65 LEOPARD 10SCXR-061XTR DENEYİMİM MSI GL65 LEOPARD 10SCXR-061XTR DENEYİMİM

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Ya aynı cihaz bende var bu sıcaklık değerlerini alıyorum sizde böyle sıcaklık değerleri oluşuyor allah aşkına ayar oldum iyice.

    MSI GL65 LEOPARD 10SCXR-061XTR DENEYİMİM

    Çok tuhaf değil mi? Ben bu sıcaklık değerinde cihazda klavye kısmında o sıcaklıklığı hissetmiyorum bile. 14/10/2020 Bios update yaptım. Bios txt’inde anakarta 3200mhz desteği ve sistem stabilizasyonu gelecek yazıyordu. Biosu güncellemeden öncede aynıydı durum. Lakin biosu güncelledim bios yine eski sürüm gözüküyor. Hani diyorum böyle bir hata vardı bios güncellemesi yapıp düzelttiler mi? Ama biosu yükledim yine eski sürümde kaldı. İşin garibi bios bat dosyasının değiştirilme tarihine baktım merak edip oda eski biosun olduğı tarih yazıyor. Msi acaba yanlış bios mu paylaştı. Sizde bir denermisimiz bios update’i sizde de aynı mı olucak. Son olarak sizin sıcaklık değerleriniz ss atabilir misiniz? Ona göre servis yolu tutturacağım. Bu sıcaklık değerlerine 5-7 dk oyun oynadıkdan sonra çıkıyor. Ve işin garibi %48 CPU kullanımında sıcaklık 91-92-93 derecelere tırmanıyor. Bir sorun var çözemedim. Ya işlemci algılayıcısı sorunlu ya cidden stabilizasyon sorunu var yada fabrikasyon hatası mevcut. Bu durumda garanti ne yapıyor onu bilmiyorum uzaktan gönderim yapacağım. Sizden rica bir servis deneyiminiz var mı? İkincisi sıcaklık değerlerinizi HWmonitör ile çekebilir ss atabilir misiniz. (3A oyunda yüksek değerlerde 5-10dk açık kalıcak şekilde.) son olarak bios update yapmayı düşünüyorsanız yapar mısınız? Sizde de aynı sorun oluşacak mı?


    Not: Bu değerler nihai performans, dragon centerde ise extreme modunda cooler boost 5 açıkken denenedi. Yükseğe de aldım yani tüm varyasyonları denedim yok allah yok 👍🏻


    lütfen dönüş yapınız ona göre hareket edeceğim. Şimdiden teşekkür ederim Dostlar ☺️


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aykut453 A kullanıcısına yanıt

    Bende de aynı sorun var. Bu sıcaklık değerleri doğruysa ilerde sıkıntı çıkartabilir.


    MSI GL65 LEOPARD 10SCXR-061XTR DENEYİMİM
  • Serhat bey, ben yetkili servisi aradım(servispoint) dedim durumu söylenen: 9.10. Nesil işlemcilerde böyle bir ısınma seviyesi var yüksek Ghz’lerde çalıştığı için dedi, normaldir sorun olmaz 99 dereceleri bile görebilir dedi. Son olarak dedim şayet işlemci yanarsa ne olacak söylenen: İşlemciniz yanması durumunda herhangi bir kasa açımı vs. De kullanıcı hatası yapmadıysanız garanti kapsamında işlem uygulanır diye dönüş yapıldı. Zaten bu sıcaklıklara çıkıyor ama ben hiç o sıvaklıpı klavye de işlemcinin olduğu bölümde hissetmedim. Bence yazılımsal bir mevzu var bir bios güncellemesiyle düzeltilir diye düşünüyorum. Youtube diğer cihaz modellerine baktım hepsinde aykı sıcaklıklar var. Mesela dün Crysis Remastered oynadım 80-83 derecelerde genelde 70-75 arası gidip geliyordu. Var bir bit yeniği ama belli olur. Ama servisten bu dönüşü aldım sorun olmaz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu modeli aldım bugun geldı rgb klavye yazıyor ama sadece kırmızı renk mı mevcut bırı aydınatabılır mı ?

  • Hocam yüklediğiniz görselde anakartta bir m2 ssd yuvası daha gözüküyor ama yuvanın ssd yi takma yeri yok. 1 tane daha m2 ssd ekleyebilir miyiz? aydınlatırsanız sevinirim. ürünü bende aldım, benim laptopun içindeki ram özellikleri 3200 mhz 8 gb 22cl 1.2 v değeri ile geldi. uygun ram tavsiyeniz var mıdır?

  • mcahit.demirel M kullanıcısına yanıt

    Geç bir cevap oldu kusura bakmayın. Farkındayım 2 adet m2 yuvası var birinde soket var diğerine saçma bir şekilde takmamışlar. İnternet üzerinden bir arkadaşta daha aynı model mevcut. Ondan da rica ettim iç donanımın fotoğrafını bana atarmısın diye . Attı sağolsun. Benim m2 ssd ile onunki farklı yerlere monte edilmiş. Yani kısa bir beyin fırtınası yaparsak iki kısımdada aktif şekilde çalışıyor. Aklımdan geçiyor oraya bir soket alıp lehimlemek veya lehimletmek. İhtiyaç halinde yapacağım bir proje. Lehimleme işini kendim yeterli ekipmanım olursa yapacağım bir iş fakat elimdeki lehim makinası buna uygun değil. Servisinde böyle bir imkan varsa ücreti mukabilinde de yaptırılabilir aslında sormak lazım. Dediğim gibi ihtiyaç halinde yumurta kapıya dayanınca gerçekleştirebileceğim bir proje. Yaparsam zaten bilgilendiririm.


    Ram konusuna gelecek olursak ben de ram eklemesi yaptım. Bilenden al.com dan gerçekleştirdim bu işi.


    Ramin bir fotoğrafı kodu felan varsa onlara atarsanız güzel bir şekilde yardımcı oluyorlar. Eğer sonuca erişemeseniz buraya da gönderin ram'in resmini araştıralım.


    Aslında bu model için bir platform da (wp, telegram..gibi) grup kursak deneyimlerimizi paslaşırız. Facebook gruplarında da bu model ve kasadan kullanan arkadaşlar mevcut. Bunu bir düşünelim bence.


    Deneyimleriniz aktarın sizde. Sağlıcakla kalın...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aKvs -- 21 Mart 2021; 18:23:54 >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.