Şimdi Ara

MSI Coil Whine Sorunu | MSI GeForce GTX 1080 GAMING X 8G (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darknet

    Kargo firmasına o şekil teslim etmekle hata yapmışsınız. Genellikle sorunsuz ulaşıyor yine ne olur ne olmaz böyle durumda ısrar edin almazlarsa başka şubelere gidin. Çalışanlarla ilgili bir durum kimisi alıyor kimisi almıyor. Msi 1080 ti kullanıyorum ses sorunu yoktur. Gelişmeyi merak ediyorum.

    servis tarafından durum sonuçlandı arızalı olduğu tespit edilmiş değişim / iade işlemini başlatın dediler şimdi top hepsiburada.com da.
    Şu mesajda yazdım:https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/130093889
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 8erk

    CW Ve MSI bir numarali ortak gibi cogu msi kartta var wvga aldim 0 cw her kartta var diye birsey yok.

    Daha önce MSI kullanıcısı değildim. Markanın adını çok duyuyordum denemek için almıştım. Markanın Türkiye'de sadece marketing olarak çalıştığını bilsem bulaşmazdım :) Türkçe destek hattı, servisi vs yok sadece İstanbul'a bir ofis açıp 2,3 çalışan tutmuşlar birde tr.msi.com diye alt domain açmışlar (orası bile ingilizce). Servis ile ilgili geri dönüşleri çok geç aldım ben aramasam servise gönderdiğim ürünün durumunu takip edebileceğim bir altyapıları yok sisteme girip ürünüm şuan ne durumda diye bakmak istiyor insan. Daha önce asus marka bir modem ile ilgili sorun yaşamıştım 1 haftada sorun çözüme kavuşmuştu ayrıca takip kısmında ürünün ne durumda olduğunu görebiliyordum. Şimdi top hepsiburada.com'da bakalım kaç gün bekletecekler beni :D




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 8erk

    CW Ve MSI bir numarali ortak gibi cogu msi kartta var wvga aldim 0 cw her kartta var diye birsey yok.

    Aksine ben de ASUS Strix GTX 1080 de CW sorunu daha belirgindi MSI GAMING X'te ise yok denecek kadar az. Hatta iki kart arasında bana kalite hissi uyandıran MSI oldu. ASUS gibi gereksiz uzun kart yapmak yerine kendi tasarladığı PCB'yi kullanmaları, kullandıkları soğutucu, sessizlik hepsinde bana göre daha üstündü MSI. MSI'dan ne aldıysam hep memnun kaldım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir başka arkadaşımda da aynı model ekran kartı varken bende sorun oldu. Asus Dual GTX 1070'de yoğun şekilde olmasa da ısınma ve CW probleminden korkarak tedirgin olup 2. el olarak forumdan sattım. MSI GTX 1080 Gaming X aldım. İlk zamanlar CW vardı ama ya ben alıştım ya da artık yapmıyor bilemiyorum. Dikkat etmemeye çalışıyorum ama marka, model değil şans meselesi.
  • MSI servisi garanti prosedürünü değiştirmiş haberiniz olsun. Artık sizin garantiye yolladığınız kendi ekran kartınızı tamir edemiyorsa ve değiştirecek sıfır ürün bulamıyorsa elinde bulunan kullanılmış ekrna kartı ile değiştiriyor. Bizzat başımıza geldi ve servisin artık garanti politikası bu şekilde deiler şimdi arkadaş hakkını tüketici mahkemesinde arayacak. MSI marka Ekran kartı ya da anakart alırken bu yazdığım aklınızın bir yerinde bulunsun sonra siz de aynı tongaya düşmeyin !
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.