Şimdi Ara

mozilla yasaktan dolayı açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar
    Bizim şirkette internette bazı sitelere ulaşmak yasak ama ben internet explorer ın araçlar menüsünden bağlantılar-yerel ağ dan proxy çentiğini kaldırdım ama ben mozilla dan da giriodum net e,şimdi mozilla yı yasaklamışlar o yasağı nasıl kaldıracağımı bilemiorum ve sizden bunun için yardım istiorum. ya zaten internet explorerdan giriyosun neden mozilladan da girmek istiosun diye söylemeyin lütfen,çünkü mozilla ya alıştığım için hep ondan girmek istiyorum,yasaklanma ile ilgili bi ekran görüntüsüde ekliyorum ve yardımlarınızı bekliorum arkadaşlar..

    http://img816.imageshack.us/f/mozilla.jpg/







  • bi yardımı dokunacak olan yok mudur acep??
  • Anladığım kadarıyla proxyi kaldırınca yasaklı sitelere girebiliyorsunuz ve firefoxda proxy kaldırmak istiyorsunuz. Bunun için firefox tarayıcınızdan araçlar / seçenekler / gelişmiş / ağ / bağlantı bölümünden ayarlara tıklayarak proxy bilgileri kısmına erişebilirsiniz. Burdan gerisi yapıda mevcut proxy ayarları yapılmıssa kaldırabilirsiniz..
  • firefox.exe dosyasının adını değiştir onunla gir açılır o zaman
  • Messie kardeş
    firefox hiç açılmıyor,açılsa zaten normal olarak giriyor sitelere

    MuratAtasci
    o dediğin benimde aklıma gelmişti :) denemiştim ama yine aynı hatayı verdi, bizim bilgisayarlar şirkette domain içinde oldukları için herhalde hiç bi şey yapamıyoruz ama bunun bi çözümü olması lazım diye düşünüyorum, yok mu bi babayiğit şunu çözecek ya..
  • Dikkat edersen uyarıda program files demiyor bu işte bir yanlışlık var bence.

    2. Çözüm

    Portable Firefox.

    Ama firefox.exe nin adını iexplore.exe olarak değiştirmek gerek.Belki yasaklama değilde izin verme gibi bir metod takip etmişlerdir.
  • evet öyle yazmıyor kardeş,hatta msnde açılmıyor o program files içinde,onun ismini değiştireyimd dedim bu seferde "ad değiştirilemiyor:erişim engellendi diskin dolu veya yazmaya karşı korumalı olmadığından ..... emin olun" falan diyor
    firefox un adını iexplore.exe de yaptım o da olmadı,bilgisayarın içindeki solitaire i bile yasaklamışlar ona basıncada yine aynı hatayı verior,çözemedim bi türlü gitti arkadaş ya..
  • portable firefox:
    http://uploading.com/files/b89c9122/Portable%2BMozilla%2BFirefox%2B3.6.3%2BTR.rar/

    yada portable başka bir tarayıcı dene, opera chrome vs...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.