Şimdi Ara

Motorsiklet Hırsızlığı Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ,


    Motorsiklet hırsızlıklarını önlemek için kalın ve kesilmez zincirler alıyoruz. Bazı ürünler gerçekten kesilmiyor patlatılamıyor. Ancak tüm kilitler işin ehli tarafından farklı uçlu aletlerle açılabiliyor. Sormak istediğim şu hepimiz kalın ve kesilmez zincirler alıyoruz ancak kilit kısmını maymuncukla açarak çalınan vakalar oluyor mu ?




  • Konu yukarı, benim de merak ettiğim bir mevzu.

  • Blues- B kullanıcısına yanıt
    Size şöyle bir youtube kanalı göstereyim.

    https://www.youtube.com/channel/UCm9K6rby98W8JigLoZOh6FQ

    Bu kanaldan sonra hiçbir kilit mekanizmasına güvenim kalmadı yaw. Adam önüne geleni patlatıyor. Bide normal bişeymiş gibi ulu orta yere de paylaşıyor. Tam da bahsettiğiniz bisiklet kilitlerini de hiç zorlamadan kırdığı videoları var. Kilit almazdan önce bu adamın videolarını karıştırın eğer videosu yoksa alın ve sonrada kırılamadığı için videosunun olmadığına inanmaya çalışın.
  • Kosmos77 K kullanıcısına yanıt

    Merhaba evet bunları izledikten sonra aklıma takıldı :) ancak bu kadar kalifiye hırsız yoktur diye tahmin ediyorum. Sunuçta bu işlem için hem uzmanlık hemde sakin bir ortam gerekli gece vakti motor başında bunu becerebilirler mi?

  • Videolardan gördüğüm kadarıyla çoğu kilit en fazla 1dk içinde kırılıyor. Siz şöyle bir şey yapın 3-4 tane farklı kilit alın her akşam farklı kilitlerle kitleyin. Sonuçta hırsız önce gelip kilidi teyit etmeli daha sonra ona göre antrenman yapıp alet edevatı getirip kurcalamalı. Dün gelirken gördüğü kilit yarın farklı olsun ki kırma şansı düşük olsun. Yada direk 4 kilidi aynı anda kilitleyin hırsız gelip görünce zaten benden daha manyağı var diyip uzaklaşacaktır.
  • Kosmos77 K kullanıcısına yanıt

    Merhaba grade 80 zincirler var kesilmiyor ondan aldım sadece kilit kısmına takıldığım için sordum.

  • Bütçe varsa motokabinlere bakabilirsin


    2.yol hırsızı uğraştıracak kadar kilit ve önlemler. disk kilidi, birden çok zincir kilit, motorun bulunduğu yerden çıkarması zor alana koymak, alarm vs.

  • Ben ilk aldigimda cok temkinliydim fakat sonrasinda olayin kilidin guvenligi olmadigini ve yalnizca caydiricilik oldugunu fark ettim. Iki tane disk kilidi takiyorum sadece ve evin onune park ediyorum. Hirsizlar gorse de zaten ugrasmiyorlar. Yasadigim yerde kilitsiz cok daha pahali ve daha iyi motorlar var.
  • Abus Granit Extreme Plus açılamıyor

    Alman malı
  • Ben gemi tersane bölgesinden bir zincir almıştım yıllar önce. taş makinesiyle dahi zor kesiliyor.


    Bende şu kilitten var onuda tavsiye ederim. Zincire çok para vermektense yat ürünleri satan yerlerden daha ucuza istediniz ebatta zincir almanız mümkün.


    ABUS 3780CSC




    Motorsiklet Hırsızlığı Hk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.